Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Louise - 25 maj 2010 22:45

Hem ljuva hem.. (: 
eller ja, jag har haft en kanon bra dga, och för min del hade den lika gärna kunnat vara lite längre! men tiden går ju fort när man har roligt har jag hört. hmm. Men jag klagar inte, för jag har dom absolut bästa vännerna en människa någonsin bara kunnat drömma om! ;b


Imorse ringde klockan vid 9, och det var bara att kliva upp och göra sig i ordning för att åka!
gick ut till anna ( Robins låtsasmamma ) och pratade lite med henne, då kom iväg lite senare än det var planerat. men det var trevligt att prata lite skit med henne i alla fall. och sedan åkte jag som sagt iväg! ;b  Åkte för att hämta upp Mathilda och min lillprins Theo. Hon köpte en pizza och sedan skjutsade jag ut dom till Ämbarbo då dom skulle hem till Maja och lilla Hugo .. ;b  Och efter det åkte jag ut till Nore och kramades lite med Olivia och Stefan, snackade lite skit och jag bara njöt av att vara i hennes närhet och sällskap igen - som jag har saknat den människan! hon är ju absolut helt underbar! jag älskar henne! <3  Och efter en stund var det dags att åka iväg på möte, och fixa lite andra saker som jag ändå skulle passa på att fixa i ljusdal! ;b - duktiga jag! Och sedan så bar det av för att handla lie gotta och så åkte jag mot Bodaheden där bästaste Anna befann sig, kramades, snackade skit, blev bjuden på mat, myste och ja bara mådde bra av att bara sitta med henne igen och prata igenom en massa! det var ett bra tag sedan hon och jag var ensamma och bara satt och kallpratade om en himlans massa saker! men det är sådana stunder som man värdesätter lite extra!
med en bra vän, med många år och minnen bakom sig, flera kommer det att bli. Och bara vara! det finns nog ingen som känner mig så bra som hon? hon "kan" mig innan och utan, och jag är glad för det! för är jag på dåligt humör så lyckas hon alltid att få fram ett leende på mina läppar! jag vet inte hur hon lyckas ( då jag är på tok för envis! ) men av någon konstig anledning så lyckas hon! :D och jag älskar det, och jag älskar dig darliing! <3


Men efter middagen, och lite tv tittande och andra småsaker så bestämde jag mig för att klockan började bli för mycket när klockan började närma sig halv 10, och att det var en bit hem! så då var det dags att sätta sig i bilen och åka hemåt mot Bollnäs igen!
Så kom hem strax efter att klockan hade hunnit slå 22.00, och då möttes jag av en trött Robin här hemma! haha. stackarn låg och sov på soffan, och var alldeles utslagen! så ja, just för tillfället har jag en trött liten pojk här hemma! ;) Sötnosen då.. ^^ haha.


Har nu gått igenom lite papper, betalat hyran och donat på med sådant sedan jag kom hem! även fixat matlåda och sådär till Robin imorgon då han ska iväg att jobba yttligare en gång! (: - duktig han är va?
Men nu ska jag vara lite social med honom en stund innan det är dags för att sova lite för oss båda två, då jag är rätt slut efter allt åkande och sådär idag! :) men jag klagar som sagt inte alls, det sista jag gör just nu faktiskt! ;D  För jag är lycklig, och ingenting kan gå fel nu! alla pusselbitar faller på plats. som jag skrev i början av detta året  att: - detta kommer bli mitt år, och det börjar märkas nu! helt klart! Jag är stolt över mig själv hittills..


Men som sagt, social nu, sedan sängen! på återseende imorgon!

Godnatt, puss och kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards