Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2010

Av Louise - 21 maj 2010 11:06

Jodå, jag lever! Även fast det är riktigt svårt att tro efter det oväder som var igår, uscha! jag trodde helt seriöst att jag skulle dö där en stund! ni anar inte hur rädd jag verkligen är för det dä? eller jo, dom som känner mig och har upplevt det med mig vet ju! men ni andra, oj oj! det är inte roligt i alla fall! (:  Jag var rädd, verkligen! jag grät som en liten barnunge!  men ja - det får man göra!    Man känner sig som en liten unge igen, det blir bättre med lite tårar. så är det även när man är lite mer "vuxen" *host*.. haha ..


men i alla fall, början av dagen var det absolut inge fel på, jag trivdes! (: jag ska berätta lite kort faktiskt! ^^ haha!

det hela började med att älsk ringde och väckte mig vid halv 11 kanske, haha! och då gjorde jag mig i ordning! uträttade lite ärenden och sådär som jag hade sagt att jag skulle fixa! ^^  Sedan åkte jag ner på stan igen för att möta upp söthögen Zenita.. (:  vi fixade lite inför helgen, och sedan så satte vi oss och tog en fika och snackade lite skit, ytterst mysigt!
det hela slutade med att jag åkte med henne till rengsjö för att kika på film, och bara mysa då älsk var iväg och fiskade! hihi.. så hem till henne, slängde i oss lite middag! snackade lite, och även att vi skjutsade söt Ken till glössbo då han skulle åka iväg och basta och åka flotte m.m (:   Och hans tatuering fick jag se igår också - riktigt snygg blev den! :D thihi..

efter det, hem till Zenita igen och började kolla på Alvin och gänget 2, hihi. den var bra men dock inte lika bra som 1an faktiskt! men men ;p dom är bra söta i alla fall, sedan så blev det en annan film, som heter: "The Ugly Truth" - hur bra som helst. jag hade verkligen magknip där en stund ^^ haha. länge sedan jag skrattade så åt en film (:
När vi skulle börja kika på Sex and the city så ringde robin och sa att han var på väg hem, så då pallrade jag mig hemåt ockås! men inte kom han hem inte! Andreas var för seg för det.

Och eftersom det var sådant väder så mådde jag dåligt pga det och usch nej det var absolut ingen rolig kväll just då! ;p haha! Men allt blev mycket bättre när älsk väl kom hem och höll om mig! :D  knepigt vad en puss och kram kan göra ibland tycker ni inte det? haha! underbart ju...


Även att det kom upp ett litet samtalsämne, och jag var inte sen på att haka på faktiskt, så nu ska det bli av.. yees! jag är lycklig. jag trivs och ja ingenting kan nog bli bättre nu? :) hihi


Nu ska jag göra mig i ordning och sedan så ska jag vänta på att älsk kommer hem, då han har kortdag idag och slutar vid 12 tiden ^^,  Men på återseende senare söthögar!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 19 maj 2010 22:47

Jag måste bara börja med att säga att mitt liv leker, och jag älskar detta! i just love it! hihi..


Igår kom Zenita hit, och jag fick se några bilder, höra lite skvaller och självklart berätta lite för henne! Gissa om jag har saknat den flickan, helt underbart att hon är hemma igen ju! ;D hihi. Och efter att hon hade åkt hem så hoppade jag i säng på en gång ungefär, då jag var så himlans trött igår. hmm! ;p


Idag så har det väl egentligen inte hän så himlans mycet faktiskt. vaknade första gången i morse vid 7 men vägrade då kliva upp och då drömde jag en väldigt bra dröm. haha! (: om det ändå vore så? ;p
Klev sedan upp vid ett tiden, duschade och gjorde mig i ordning! sedan kom älsk hem, och efter en liten stund kom även svärmor, nutte och nuttes pappa hit. satte upp sista på tv-bänken! nu är det bara luckor och lådor och sådant som ska upp! så är det äntligen klart sen! och det blev hur fint som helst ju! :) jag tycker om det hur mycket som helst verkligen. fick även upp gardiner och sådant idag!
och sedan så åkte vi till Take Off och åt tillsammans, då nuttes pappa fyller år idag! grattis grattis! (:  Och sedan bar det av hemåt igen.

Har nu tillbringat lite tid i köket, haha!   Satte på lite skön musik, gjorde i ordning en matlåda åt älsk, startade en diskmaskin och sedan städade jag hela köket, och ja - även jag kan vara duktig! Jag känner mig nöjd! (: hihi..
Så nu ska jag alldeles strax hoppa i säng, ska bara varva ner lite först hade jag tänkt ^^ hihi..

imorgon ska jag möta upp Zenita efter hennes möte, och se vad som händer i helgen, då vi har bestämt att vi ska hitta på någonting om det är så att vi inte jobbar? ;p hihi. kommer bli great tror jag! ;)

Så vi hörs någonting imorgon istället då jag ska ta det lugnt en stund nu, och sedan krypa ner i sängen och invänta en lugn och bra torsdag! (:
Puss o kärlek, godnatt och dröm stooort! <3

Av Louise - 18 maj 2010 16:12

Tisdag är det idag ja, och av någon konstig anledning så har jag absolut inte tisdag i huvudet utan det känns som onsdag eller torsdag.. haha! (: men inte gör det någonting. ibland blir man liksom lite dagvild helt enkelt! (:


Veckan kunde i alla fall inte ha börjat på något bättre sätt! (: 
Igår- Städade och donade här hemma, så nu är det fint igen, och ser ut som ett hem, även fast det är lite kartonger kvar! som för den delen ska packas upp imorgon då vi får upp allting på väggar och sådär då! ;D hihi.
Efter att älsk hade kommit hem ifrån jobbet så tog vi en sväng bort till Tessan, lämnade tillbaka ubbes jacka, och så blev vi bjudna på lite kladdkaka, mumsigt sörru! ;)  Även Malin, Erik och Johanna var där, ytterst trevligt ska ni veta! ;)   Men efter en stund så var det dags att åka hemåt och börja med middagen, då älsk skulle iväg och fiska med pojkarna även denna dag! så jag och tessan bestämde oss för att vi skulle leka på kvällen! :D  jippie ^^


Hem, käkade och donade lite, och till slut så hade tessan gjort sig i ordning och varit ute på ett litet "äventyr!" hihi, så efter det kom hon hit.. vi kikade lite på tv'n, snackade lite skit och sedan vart vi sugna på glass! (:  ner på statiol, köpte glass och yttligare lite skitsnack. Efter ett tag åkte vi till Långnäs och så gungade vi lite, "skrev en låt" haha, eller nja vi kom på en sådär spontant bara! underbart fin text måste jag säga. åkte lite linbana och sedan tillbaka för yttligare en glass..   När klockan började närma sig kvart över 12 så kände vi att vi var lite trötta ;p
hem, ställde in bilen i garaget, snackade lite och sedan sa vi hejdå.. Så tack så hemskt mycket för en underbar kväll stumpis! <3


Idag- har väl egentliegn inte hänt så mycket. i morse när jag klev upp tog jag mig ett lååångt bad och bara tog hand om mig själv en stund - ååh så skönt det är att äntligen ha ett badkar, i love it! hihi.. Sedan efter ett tag tog jag mig i kragen och åkte ner på stan, då det var lindex och hämta ut ett litet paket till lillprinsen Theo <3 handlade lite andra nödvändigheter som behövdes hem och sådär! Sedan åkte jag hem!  Ringde till Mathilda och sa att paketet nu var här, så det var bara att komma förbi när tid och möjlighet fanns till det. hade ett låååångt samtal med henne, och ja det var hur skönt som helst att få ur sig en massa! (: great. nu håller jag tummarna för dig gumman, hoppas att det blir sådär, för det skulle ju bli hur bra som helst verkligen! :D thihi..
Nu ska jag alldeles strax börja med maten tror jag? det börjar kurra lite i min mage!

Ikväll ska jag eventuellt leka med söthögen Zenita, då jag behöver ha en massa skvaller om Japan såklart! (: - great!! så ja, annars vet jag inte riktigt vad som händer! men på återseende senare i alla fall. Puss o kärlek <3

Av Louise - 16 maj 2010 22:53

Denna söndag har varit rätt seg faktiskt, men det är sådant man får räkna med ibland! och det kan vara otroligt skönt också! (: hihi...

dagen har i stort sett bestått av repriser ( som man inte hunnit se under veckan! ), film, tvättning, mys och ja en massa annat! så jag klagar absolut inte faktiskt, snarare tvärtom! jag stormtrivs verkligen.. ^^ hihi.

även att mamma ringde förut och pratade på, och mamma - jag tycker detta är hur roligt som helst! någonting jag ser fram emot, jag är glad för din skull.. och jag ÄLSKAR DIG!

annars har jag väl egentligen inte gjort någonting spännande idag faktiskt...
så nu ska jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen för lite sömn och invänta en ny vecka! :D hihi.

Och jo, ZENITA PERSSON är hemma igen, hur underbart är inte det? jo, hur great som helst. så nu väntar jag på att få höra allt skvaller om Japan och allt som hör därtill! (: hihi. spännande! <3


nej, nu ska jag sova och invänta en ny vecka! puss o kärlek, godnatt godingar!

Av Louise - 16 maj 2010 16:12

Tjosan!


Hade ni alla en bra lördag kväll?  Våran var verkligen hur mysigt som helst (:
det hela slutade med att vi åkte till granberg, och hälsade på Andreas och Elin, hur mysigt som helst! ^^
Kikade på sommarkrysset, och löste dom. även att erik lite senare kom förbi, sedan tog det inte lång stund innan pojkarna fastnade framför datorn och kikade på en massa fiskesaker.
och under tiden så satt jag och Elin kvar i soffan och tittade på filmen - Sprängaren!  En bra film, som man sett några gånger tidigare, men det är en bra film som man kan fördriva tiden med! (:

Efter det så åkte vi ner på statiol, handlade lite och sedan åkte ett varv och sedan blev det hem och bums i säng! ;b hihi..
Imorse så vaknade jag av att klockan ringde vid halv 10 då jag hade tvättstugan från klockan 10 i morse. haha! så det var ju bara att kliva upp och samla ihop allting som skulle tvättas, och tack och lov så var det inte så himlans mycket! :D  Älsk har åkt iväg och fiskat med Erik, andreas och elin. själv hade jag inte någon lust att följa med! så jag är bara hemma! (:

Men det är skönt såhär en söndag att få lite gjort här hemma - välbehövligt om man säger så!
men nu ska jag fortsätta med mitt, och sedan fortsätta nere i tvättstugan! så på återseende senare! Puss o kärlek !<3

Av Louise - 15 maj 2010 19:33

Nu ska jag dra igenom gårdagen och sådär lite snabbt så ni får veta vad som händer i mitt liv också , då jag inte alltid är så himlans duktig på att uppdatera här ^^, haha!


Fredag - Klev upp vid halv 9, gjorde mig i ordning och började min resa för dagen! första stoppet var i tegeltjär (järvsö) för att krama på mathilda, pussa på sötungen Theo <3 och lite skitsnack i väntan på bästaste mommo! (:  Och samtidigt som jag var där, så började det åska hur mycket som helst och både jag och mathilda är väääldigt rädda, och då menar jag verkligen väldigt mycket för det. uscha inte alls bra! så hon ville inte vara ensam hemma. så jag tog med mig henne och theo på min lilla resa resterande del av dagen ^^ haha.
Efter det så åkte vi till ljusdal, mötte upp mommo och sedan vidare till färila och hämtade posten, packade det sista och gick igenom vad det var för saker vi skulle ha med oss! ;p haha...

När klockan började närma sig halv 4 så begav vi oss vidare mot ljusdal igen där det blev middag för oss 2 som var väldigt hungriga då jag inte hade hunnit äta någonting på hela dagen.. men så kan det bli ibland också!
Efter våran lilla mysiga middag så åkte vi hem till älsklings anna och fikade, snackade skit, kramades och ja bara mådde bra en stund! Sa grattis till henne och sedan när klockan började närma sig halv 7 så sa vi att det var dags att åka tillbaka till tegeltjär då vi skulle försöka få lillkillen i ordning för sängen, och förhoppningsvis sova ^^, haha!


Kom hem dit, och jag gjorde gullungen i ordning för sängen, dags för blöjbyte och på med pyjamasen!  åh, vet ni då? han har väääärldens sötaste pyjamas! jag lovar! men sedan är han ju också den sötaste ungen någonsin, så blir ju inte säme liksom !(: <3 Skulle sedan åka hemåt, men så blev det inte! blev kvar där till klockan började närma sig 10. haha!  blev lite lek och bus med skrutten, skitsnack med lars och mathilda och jönssonligan och ja jag mådde hur bra som helst! (:
Till slut somnade han, jag snackade lite mer skit och åkte sedan vidare hemåt!
Mötte upp älsk hemma, bytte om och åkte sedan ut en sväng. och där träffade vi en massa mysigt folk. bland annat : Tessan, Thomsson, Stucka, Andreas, Malin, Elin och ja en massa andra mysiga människor också! (: - lovely!

Efter en sväng eller två, kramar och skitsnack åkte även vi hem och somnade direkt.


Idag: Hade sovmorgon, och blev väckt sent. haha! Gjorde mig i ordning och åkte till Statiol för att hämta upp Thomsson och Hannah och sedan bar det av upp mot färila då vi skulle hämta en massa saker, eftersom det blev som det blev igår! men men, inte så mycket att göra åt! nu är jag klar med det där, och nu slipper jag se det nå mer! skönt måste jag säga! Åkte hemåt efter en stund, och såg att det var crosstävling också, så blev ju bara tvugna att stanna till en stund och kika. och det var någon ifrån Bollnäs som vann det heatet som vi kikade på - bra gjort! och det var underbart att stå där och titta igen, då det var på tok alldeles för länge sen! "/ hmm. ändring? - ja, tack! Hem sedan, åkte och käkade och nu är vi hemma igen! ;b ..
Sitter och funderar på vad som händer ikväll, jag har ingen som helst aning då vi inte har någon speciell lust att åka till hudik på crusing som några utav alla ska på, och även att några ska till trönö, men vi har inte riktigt bestämt oss ännu faktiskt! (: sådant som märks, jag tar det som det kommer! ;D haha!


Men nu ska jag vara social med älsklingen, så på återseende söthögar! Puss o kärlek! 

Och jo en sak till, mamma har gjort min dag idag! :D  JIPPIE, jag är glad för det..! jag älskar dig! <3

Av Louise - 14 maj 2010 22:00

 

GRATTIS PÅ 20-ÅRS DAGEN ÄLSKLING! <3


Hoppas att du hade en kanonbra dag, jag älskar dig! Snart 8 år tillsammans, och du blir bara mer och mer betydelsefull för mig. du är en stor del av mig, och jag älskar dig för den du är - en riktigt sann vän. Utan tvekan en utav dom bästa! <3 PUSS!

Av Louise - 13 maj 2010 22:58

Godkväll godingar!

har ni alla haft en underbar torsdag? Det har jag utan tvekan haft, dock har jag varit lite seg, men det är sådant man måste få vara ibland också! (: haha! Men efter att jag skrev sist så har det väl egentligen inte hänt så himlans mycket sedan sist. ;p
jag gjorde middag, och idag vart det biffstorganoff när jag kikade in i både kyl och frys, haha! men det var mycket gott. Och efter det så gjorde jag i ordning en matlåda till älsklingen, plockade i och ur diskmaskinen, gjorde rent spisen, och sedan tog jag mig ett mycket efterlängtat bad! (:  Har även hunnit prata med världens bästa mamma! (: <3 hihi. underbart säger jag bara, jag saknar henne redan! (:


Älskling kom hem för en liten stund sedan, så nu nalkas det mys resterande del av kvällen innan det är dags för att krypa ner i sängen och få lite välförtjänt sömn också! (:

Imorgon är en hektisk dag, hihi. det börjar med att klockan ringer halv 9 imorgon bitti. då bär det av till järvsö, sedan ljusdal, färila och sist men inte minst bodaheden och kramas med anna! ;b

Så ja, jag har fullt upp imorgon. men jag gillar't, så klagar absolut inte en sekund! på återseende imorgon.
jag säger godnatt redan nu, då jag ska mysa ner mig i soffan! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards