Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under juni 2009

Av Louise - 17 juni 2009 23:00

Nu är snart Robin här! (; och det glädjer mig vääääldigt mycket, för han betyder verkligen otroligt mycket för mig!
Sedan är jag juh fortfarande nykär, så det är svårt att vara ifrån honom, även fast jag vet att det är för en bra sak ! men ändå (; hehe!

nu är det i alla fall bestämt att jag åker med honom ner på söndag och spenderar min vecka nere i sthlm, där några av dom absolut bästa finns, och då även mitt hjärta ;D hehe!



Men en sak vet jag också, vissa personer går mig på nerverna!
Vet ni inte när ni ska släppa taget och gå vidare?
Ska jag behöva hjälpa er på traven? Ni går mig på nervena!
hur svårt kan det vara att hålla sig till sitt eget och låta andras vara?
det undrar jag, så nu när du förhoppningsvis läser detta..
SÅ LÅT BLI!! DET ÄR MITT "OMRÅDE" och du ska inte vara i närheten! Jag lovar dig...


Nee, nu ska jag fixa det sista innan Robin kommer hem!
och pussa sönder honom! <3

tack för att du är du, jag älskar dig för den du är, och inte någonting annat!
och jag lovar, dig sårar jag aldrig! Jag håller hårt i dig!
PUSS på dej älsklingen min! du betyder allt! <3


Hejdå alla söthögar! (;<3


Av Louise - 17 juni 2009 19:32

Nu börjar jag äntligen må lite bättre, och jag mådde ännu bättre vid klockan 6, när Robin ringde och sa att han var på väg hem! för att han sa att dom hade jobbat in torsdagen också!
Så han kommer hem och myser med mig ikväll, och jag blev väldigt glad :D
Äntligen, för jag har saknat honom, även fast vi inte varit ifrån varandra så himla länge! :P hehe! men men!

men eftersom jag har mått bättre idag, så har jag varit duktig ;D
Jag har diskat, tvättat, och städat ( dammsugit och torkat golvet! )

så jag har fått vuxenpoäng även idag! ;) hehe! jag är en duktig flicka!

Nu är allting klart, jag och älsklingen åker med pappa och glenn till Rättvik på fredag till Susanne " bonden ", och firar midsommar där med dom! det ska faktiskt bli väldigt trevligt tycker jag (; hehe!
Sedan så åker jag med älsklingen ner till Stockholm på söndag kväll - och blir där nästa vecka!
För min lillebror har varit väldigt snäll och ställt upp och vara kattvakt hela nästa vecka! så jag tackar honom för det! Puss på glenn - för att han är MIN lillebror, och bäst helt enkelt ! <3


Nee, nu ska jag ta och fortsätta damma, sedan äta någonting! (;
Sedan ska jag bara vänta på att Robin kommer hem och myser med mig!
Jag kommer helt enkelt att pussa sönder honom, hehe! Men det bjuder vi ju på..


Ha det bra allihopa!
PUSS!

Av Louise - 16 juni 2009 01:07

Tisdag, och jag blir bara sjukare och sjukare!
Jag är nu mera trött på det här, men det är väl ingenting man kan göra åt antar jag !;S hmm!


men just nu, är jag snuvig, saknar robin,är rastlös, ensam och hungrig och har problem med att sova!! vad ska man egentligen göra åt det? Hmm, låt mej fundera! :P    - jo INGENTING!! det finns ju ingenting att göra!

idag har jag i stort sett bara legat i sängen hela dagen och tagit det lugnt!
Var ner på ljusdal en sväng med babar, och tog ut pengar och köpte alvedon ( välbehövligt och slut hemma! :P )
annars har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på tv...


Kristin kom hit en sväng nu på kävllen för hon hade skjutsat några till Veckbo, så det var trevligt att träffa henn och prata av sig lite!
Sedn fick även Patrik ur sig några ord, och jag hoppas verkligen på ett sätt att han menade det han sa! För det är ju underbart ;D hehe!


Imorgon blir det väl inte speciellt mycket, bara ta det lugnt...

Städa lite och sådär om jag känner mig piggare, vilket jag absolut hoppas på, hehe! ;D Sedan så skulle jag väl eventuellt vara chaufför, men det är ju absolut ingenting bestämt ännu, det beror helt och hållet på hur jag mår imorgon! ;D hehe! så tiden får utvisa det..


Nee, hörrni!
Nu är det dags för sängen, så att jag inte somnar 04.45 i natt igen! för det gjorde jag inatt, och har ingen lust med det nu... jag behöver verkligen få sova lite om jag ska bli frisk liksom!

Men ta hand om varandra, för det behöver ni allihopa! eller hur?
Var rädd om varandra, men glöm inte att även ta hand om dig själv! för det behöver du också!

Natti Natti..
PUSS /L.


P.s Saknar älsklingen som en tok, jag längtar såå mycket tills det blir torsdag... För då kommer han hem, var beredd på att jag kommer pussa sönder dej då söthög ;) heh!

Även att jag eventuellt åker med ner till Sthlm nästa vecka ;D ska bli mys isf ;D Puss på robin, bara för att du är du! <3

Av Louise - 15 juni 2009 23:24

En liten uppdatering!


 Inte för att det har hänt speciellt mycket sedan dess! men ändå ;)


Jag hämtade som sagt pappsen, ch vi var ch handlade lite, sedan hem och diskade klart det sista!
Sedan käkade vi middag! ;)

Efter det, så hängde jag tvätten, glodde lite på tv'n, sedan så rastade jag BABAR (min bil, för dom som inte visste de :P) till affären, för kom på att jag saknade kattmat och mjölk.. så då fick han åka lite skrutten ;D hehe!

btw, tack så mycket till er som gav mig bilen! är otroligt glad för den!  nu kan jag äntligen ta mig till jobbet och allting sådant, utan att sno pappas bil! Tack så jätte mycket...


Men efter det har jag egentligen inte gjort så mycket...
Bara glott på tv o sådär! :P rätt skönt att slappa faktiskt.. ^^ (;


Nu sitter jag här med jordgubbs/vanilj glass, en kopp te och bara myser med tända ljus! Nyss pratat med älsklingen i telefonen, och det är så tomt utan honom här hemma! men snart är det ju torsdag, right? ;D hehe! men jag saknar honm lika mycket för det..


men nu sitter jag som sagt här med min glass och mitt te och funderar på vad jag ska göra imorgon! jag vet i alla fall att jag ska städa lite, och göra det lite fint, plocka undan allting och sådär! men sedan då?  - absolut ingenting, eller vadå? hmm, jag vet inte riktigt vad!! men det visar sg väl imorgon !


Nej du, nu ska jag krypa ner i sängen, med toarullen bredvid sängen! för jag är så himla täppt i näsan! jag blir tokig snart !! USCHA! :'( .. men men !

Men godnatt på er alla!
och på återseende..
PUSS!

Av Louise - 15 juni 2009 15:52

Måndag idag!!
Är detta den första dagen i "vuxenlivet" ? hmm..
Jag undrar vad detta "liv" har att erbjuda..

nu är allting nytt, med rutiner och allting sådant... vad är det som händer nu egentligen?! jaa, det är bara vänta och se, tiden får utvisa!! (; hehe!


Imorse när jag vaknade så var allting så tomt, ingen Robin!! nu har han ju varit hemma i 3 veckor, och nu helt plötsligt så är han i Stockholm och jobbar!!
det är jätte kul att han äntligen får jobba lite, för det har han ju tjatat om, men det är fortfarande otroligt tomt här hemma! men, jag ska nog överleva det också :P hehe!


Sedan så har jag varit duktig idag också! jag har varit på Arbetsförmedligen och fixat allting, så nu är det klart också! mitt CV har 2 punkter kvar som jag ska göra klart.. :P hehe! men det löser jag snabbt hoppas jag (; hehe!
det ska fixas senare ikväll tänkte jag ! (;


nee, nu ska jag gå och starta en tvättmaskin, sedan diska lite! sedan ska jag åka ner på ljusdal och hämta pappa! :P hehe!
men på återseende.
PUSS

Av Louise - 14 juni 2009 23:42

WOW !!! det är bara det jag har att säga!  - vilken vecka!
och vilken klass! Wow!! eliten - slottegymnasiets HR06!! utan tvekan !

det är nu som först man har insett vad alla dessa människor har betytt för en i alla 3 år!!

 Jag måste bara säga tack till er alla, ni är verkligen värdefulla, ni har gjort mina 3 år på gymnasiet till dm bästa i mitt liv.. jag älskar er! <3 tack så mkt!


Fredagen - då var det ju äntligen dags! underbart.. det var en troligt härlig känsla när man klev ut på trappan och insåg att nu var det tamefan dags! det pirrade till i hela kroppen av lycka! och sedan kunna säga - jag har lyckats! jag har tagit mig igenom 12 år i skolan ! och jag är BRA! jag har tagit studenten! ;D det är verkligen värt guld :) ingenting kan slå denna kväll, bästa kvällen i mitt liv, och ingenting kan absolut INTE slå våran klass! tack till er alla för 3 år fullt med kärlek! för mej är ni obeskrivligt värdefulla! <3

Champagne frukosten hos Anna-Lena, Aulan (vilken stämning!), utsparken på trappan, resan med vagnen, fikat/grillningen hemma, förfesten, utgången på stadt och allting var underbart!! tack - jag är sjukt nöjd med kvällen ! den kunde knappast ha varit bättre.. jag är väldigt nöjd.. hehe!




Lördag, då var allting över! och man insåg att några av dom kommer man kanske aldrig se igen! och det var faktiskt en skrämmande tanke!
Så jag försökte komma över den så fort som möjligt (; hehe!

Stucka och Malin kom upp på eftermiddagen, sedan var det crusing på kvällen ! faktiskt en helt okej kväll om jag får säga det..  så tack för det !:)<3  glenn åkte ambulans för han hade sparkat i ngt , så fel på foten och hoppar nu mera på kryckor :P haha! och bara en massa tok! :) men men ! nog om det..


Idag är det då söndag, och jag har bara tagit det lugnt, skjutsade älsklingen till bollnäs - eftersom han ska ner till Stockholm och jobba imorgon bitti.. Hoppas att allting går bra för dej där nere hjärtat.. saknar dig redan! :)<3

annars har jag väl i stort sett inte gjort så speciellt mycket :P hehe! bara tagit det lugnt och sådär... så det har varit en helt okej söndag!
välbehövligt att vila upp sig efter en vecka som denna! :) hehe


nee, nu ska jag krypa ner i sängen och sova, för imorgon är det en massa som ska uträttas! så natti natti på er ! 

PUSS!

Av Louise - 11 juni 2009 21:54

IMORGON SMÄLLER DET!!!

äntligen, vi har alla väntat på denna dagen i 12 år, men nu är det äntligen dags! jag längtar på någon mystiskt vis så jag håller på och självdör!
Men hur kommer dagen egentligen att sluta?! det är just nu den stora frågan!


Mamma, Mormor och Ragge är just nu på väg hit - vilket jag ser fram emot väldigt mycket ! ska bli underbart att träffa dom igen! nog för att det inte var så himla länge sen, men det var för länge sen ändå :P


Nog om det, vi får helt enkelt vänta och se hur det slutar! ;D


I tisdags: Då var det ju BeachParty på stadt, och det var såå kul.. det blev lite förfest hemma hos Linus vilket var väldigt kul :) tack för det allihopa! :)

Och så kul hade jag inte haft på länge, men där hade jag fel!
För det kom en onsdag också :P


Hehe, som sagt ! Onsdag, då var vi ner på Tranan med en himlans massa folk! Roligaste bilresan på väldigt länge, om inte över huvudtaget kanske! (;

Väl inne på tranan, så var det ju drag!! ;D och såååå himla kul... ;D

"du, jag är för snygg för dig! jag har gått vidare. Så ring inte mig!!" - bästa komentaren på länge! tack för att du sa det. underbart! ;D

Men nog om det, jag hade det hur kul som helst igår i alla fall... så ett Stooort TACK till er alla som gjorde min kväll såå bra som den blev!! ;D


Men en sak är ju i alla fall säker, du ska INTE kladda på min karl en gång till, då kommer jag faan bli ännu argare än vad jag redan är på dig!
Nog för att man inte ska hata personer, men jag HATAR verkligen dig!över allting annat, och jag menar det också! ingenting kan nog ändra på det!
de enda jag vill, är att du ska försvinna för evigt.. och Aldrig komma tillbaka! okej?!?!?!



Nee, nu ska jag fixa det sista innan mamma och mormor kommer upp!
Sedan blir det duschen och sedan sängen så man är riktigt taggad inför imorgon! för som sagt ! det smäller imorgon;D underbart.. så som jag har längtat! får se hur det slutar och vad som sker ;D Sedan ska man vakna upp på måndag morgon och inse att man helt plötsligt att man tillhör "Vuxenlivet", oj shiet! skrämmande tanke!!! :P


Men ha det bra allihopa, och ta hand om varandra! det behöver ni!

PUSS

Av Louise - 8 juni 2009 21:09

Oj, vilken måndag!
stress, uttråkad, sömnbrist och hunger :P hehe!


Vaknade i morse klockan 08.10 av att min chef ringde! och hon behövde hjälp, så då var det ju bara att åka dit och jobba lite, så det blev lite timmar idag! och det tackar ju aldrig plånboken nej till (;


Sedan efter det, så åkte jag och tankade, asso när jag hade jobbat klart.. och då glömmer jag bort att jag har lagt min plånbok på biltaket, ch tappar den på hudikvägen! men det var en väldigt snäll gubbe som ringde sedan och sa att han hade hämtat den på vägeN! så han kom till färila med den! Så tusen tak till honom och hans tant!! det var mycket snällt gjort :)


Sedan efter det, hem och sådär! sedan ner till ringen, och hem till Rebecka, där vi skulle ha lite kul med klassen! och det blev som det blev! men det var mysigt ! (; - tack för det ! ;D


Sedan hem, och nu på kvällskvisten har jag hämtat pappa nere på ljusdal och bara tagit det lugnt (; hehe!
Och imorgn hade jag tänkt och sova tills jag vaknar, med andra ord inte bli väckt ;) hehe!


men veckan ser ut såhär:


Tisdag - BeachPaaaarty! (; och kul med klassen!
Onsdag - Partaj, och tranan eventuellt med en massa folk!
Torsdag - klassen roligt! :)
Fredag - STUDENTEN 2009, hell yeah!!!! ;D och champagne frukosten hemma hos våran serveringslärare Anna-Lena! :)

Lördag - Partaj, grillning, underbart folk och cruuuusing!  - lööv it! :)


Så jag kommer vara bra sliten efter denna vecka asso! shiet vad jobbigt.. hmm, ajja det är ju smällar man får ta! detta är ju one's in a lifetime!!


Även ett stooooort GRATTIS till världens absolut bästa mormor, aa jag pratar om min Mormor! hon fyller 63 idag, inte för att det är någon ålder att skryta med! men grattis till dej ! och jag älskar dig otroligt mycket !
vi ses på fredag. right? PUSS på henne för att hon är hon! <3


Nee, nu ska jag diska, sedan hoppa in i duschen! :)
ha de bra allihopa!

Hoppas ni får en kanon vecka! för det ska jag ha! :)

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards