Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Louise - 15 juni 2009 23:24

En liten uppdatering!


 Inte för att det har hänt speciellt mycket sedan dess! men ändå ;)


Jag hämtade som sagt pappsen, ch vi var ch handlade lite, sedan hem och diskade klart det sista!
Sedan käkade vi middag! ;)

Efter det, så hängde jag tvätten, glodde lite på tv'n, sedan så rastade jag BABAR (min bil, för dom som inte visste de :P) till affären, för kom på att jag saknade kattmat och mjölk.. så då fick han åka lite skrutten ;D hehe!

btw, tack så mycket till er som gav mig bilen! är otroligt glad för den!  nu kan jag äntligen ta mig till jobbet och allting sådant, utan att sno pappas bil! Tack så jätte mycket...


Men efter det har jag egentligen inte gjort så mycket...
Bara glott på tv o sådär! :P rätt skönt att slappa faktiskt.. ^^ (;


Nu sitter jag här med jordgubbs/vanilj glass, en kopp te och bara myser med tända ljus! Nyss pratat med älsklingen i telefonen, och det är så tomt utan honom här hemma! men snart är det ju torsdag, right? ;D hehe! men jag saknar honm lika mycket för det..


men nu sitter jag som sagt här med min glass och mitt te och funderar på vad jag ska göra imorgon! jag vet i alla fall att jag ska städa lite, och göra det lite fint, plocka undan allting och sådär! men sedan då?  - absolut ingenting, eller vadå? hmm, jag vet inte riktigt vad!! men det visar sg väl imorgon !


Nej du, nu ska jag krypa ner i sängen, med toarullen bredvid sängen! för jag är så himla täppt i näsan! jag blir tokig snart !! USCHA! :'( .. men men !

Men godnatt på er alla!
och på återseende..
PUSS!

Av Louise - 15 juni 2009 15:52

Måndag idag!!
Är detta den första dagen i "vuxenlivet" ? hmm..
Jag undrar vad detta "liv" har att erbjuda..

nu är allting nytt, med rutiner och allting sådant... vad är det som händer nu egentligen?! jaa, det är bara vänta och se, tiden får utvisa!! (; hehe!


Imorse när jag vaknade så var allting så tomt, ingen Robin!! nu har han ju varit hemma i 3 veckor, och nu helt plötsligt så är han i Stockholm och jobbar!!
det är jätte kul att han äntligen får jobba lite, för det har han ju tjatat om, men det är fortfarande otroligt tomt här hemma! men, jag ska nog överleva det också :P hehe!


Sedan så har jag varit duktig idag också! jag har varit på Arbetsförmedligen och fixat allting, så nu är det klart också! mitt CV har 2 punkter kvar som jag ska göra klart.. :P hehe! men det löser jag snabbt hoppas jag (; hehe!
det ska fixas senare ikväll tänkte jag ! (;


nee, nu ska jag gå och starta en tvättmaskin, sedan diska lite! sedan ska jag åka ner på ljusdal och hämta pappa! :P hehe!
men på återseende.
PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards