Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Louise - 28 juni 2009 20:36

TRE dagar kvar nu!!   - men vad faan ska man göra på sin födelsedag?
jag har ingen som helst aning, vet ej vart jag ska vara, eller vad jag ska göra!
Allt jag vet är att jag ska på arbetsförmedlingen 14.30, sedan fika efter det! ^^

men sedan då? :o hmm! (;

undrar hur denna dag kommer att sluta! hmm.. för vissa vill att jag ska på tranan, och vissa vill att jag ska på stadt i ljusdal! men hmm, har lite beslutsångest kan man ju säga ! :S men men !

igår nu då, det var lördag, vi skulle fira mig och Thomsson! och det blev en lyckad kväll om jag får säga det själv faktiskt.. men tranan sög väldigt mycket! det var inte alls roligt över huvudtaget, eller jo lite var det ju!! men det var ju inge folk alls! shiet.. vad hände :s hmm.. det har ju varit löning, men långnäsparken var ju öppen! så allt folk var ju där! (; hehe!

men det var en sak som räddade min kväll, jag kanske lovade lite saker! men det kan jag säga att det var det verkligen värt... utan att ens tveka också! Borta, nu och för alltid! det kan jag ju lugnt säga och LOVA helt ärligt... hahhahhahah!!!


men efter att vi hade varit på tranan iaf, så åkte vi till långnäs, och där var ju allt folk som sagt, sedan efter att vi hade varit där och träffat allt trevligt folk, så kte vi på max oxh käkade! sedan hem :) hehe! - mys!! =D



Idag har jag jobbat, vilket var väldigt varmt, men det var trevligt.. så nu får vi se om det blir till att jobba nå mer i veckan, men det hoppas jag på i alla fall =D hehe! (;
Sedan har jag inte gjort speciellt mycket, men ska iaf gå och hämta lite flyttkartonger nu, ska ta ner lite saker ifrån väggarna och sådär.. sedan ska börja målas och sådär (; det ska bli kul ^^ jag tycker det är kul att måla =D hehe!

nee, nu ska jag ta mig i kragen och göra någon nytta!
Ha de bra !
PUSS /L.

Ovido - Quiz & Flashcards