Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Louise - 14 juni 2009 23:42

WOW !!! det är bara det jag har att säga!  - vilken vecka!
och vilken klass! Wow!! eliten - slottegymnasiets HR06!! utan tvekan !

det är nu som först man har insett vad alla dessa människor har betytt för en i alla 3 år!!

 Jag måste bara säga tack till er alla, ni är verkligen värdefulla, ni har gjort mina 3 år på gymnasiet till dm bästa i mitt liv.. jag älskar er! <3 tack så mkt!


Fredagen - då var det ju äntligen dags! underbart.. det var en troligt härlig känsla när man klev ut på trappan och insåg att nu var det tamefan dags! det pirrade till i hela kroppen av lycka! och sedan kunna säga - jag har lyckats! jag har tagit mig igenom 12 år i skolan ! och jag är BRA! jag har tagit studenten! ;D det är verkligen värt guld :) ingenting kan slå denna kväll, bästa kvällen i mitt liv, och ingenting kan absolut INTE slå våran klass! tack till er alla för 3 år fullt med kärlek! för mej är ni obeskrivligt värdefulla! <3

Champagne frukosten hos Anna-Lena, Aulan (vilken stämning!), utsparken på trappan, resan med vagnen, fikat/grillningen hemma, förfesten, utgången på stadt och allting var underbart!! tack - jag är sjukt nöjd med kvällen ! den kunde knappast ha varit bättre.. jag är väldigt nöjd.. hehe!




Lördag, då var allting över! och man insåg att några av dom kommer man kanske aldrig se igen! och det var faktiskt en skrämmande tanke!
Så jag försökte komma över den så fort som möjligt (; hehe!

Stucka och Malin kom upp på eftermiddagen, sedan var det crusing på kvällen ! faktiskt en helt okej kväll om jag får säga det..  så tack för det !:)<3  glenn åkte ambulans för han hade sparkat i ngt , så fel på foten och hoppar nu mera på kryckor :P haha! och bara en massa tok! :) men men ! nog om det..


Idag är det då söndag, och jag har bara tagit det lugnt, skjutsade älsklingen till bollnäs - eftersom han ska ner till Stockholm och jobba imorgon bitti.. Hoppas att allting går bra för dej där nere hjärtat.. saknar dig redan! :)<3

annars har jag väl i stort sett inte gjort så speciellt mycket :P hehe! bara tagit det lugnt och sådär... så det har varit en helt okej söndag!
välbehövligt att vila upp sig efter en vecka som denna! :) hehe


nee, nu ska jag krypa ner i sängen och sova, för imorgon är det en massa som ska uträttas! så natti natti på er ! 

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards