Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Louise - 1 juni 2009 21:35

Idag var det då 1.a Juni, det är exakt 11 dagar kvar till studenten, och INGE mer skola, 12 dagar kvar till ljusdals crusingen, 18 dagar kvar tills det nalkas rättvik ( med "bonden" och alla andra) för en härlig midsommar! OCH
1 månad kvar tills jag blir ett år äldre!


denna månad är verkligen någonting att se fram emot ;D  mycket bus, skratt, glädjetårar, sol (?) och PARTY!!!! (;   - och mycket mer, men det kommer helt enkelt att bli bara uderbart... jag ser fram emotdet grymt mycket asso.. I can't really wait. but I know i have to :)  - så håll dig i skinnet någon dag till ^^ hehe!


Idag har jag och älsklingen fått något frispel eller någonting, vi fick för att vi skulle städa lite efter helgens bravader, och sagt och gjort.. men vi städade inte bara lite!! utan vi städade verkligen allt från golv till tak!!
jag lovar, det finns inte en fläck vi har missat.. sedan har vi tvättat o sådär!
Sedan var vi upp och handlade lit, och så gjorde vi middag! det var mys :) tack för en bra dag älskling - kanske inte den roligaste sysselsättningen, men men!! vi är ju i alla fall duktiga, så vuxen poäng till oss, och en stoor guldstjärna i kanten :) tack för det! och puss på robin för att han är världens bästa! :)<3


imorgon är vi också lediga, rätt skönt faktiskt. men tråkigt.. man ska väl ta vara på den tiden som är kvar? den sista tiden med sina klassisar, men nej då! då ska man vara ledig... varför får man vara ledig när man inte vill det, och inte tvärtom.. hmm, ajja!! jag orkar inte tjaffsa.. nu är det snart slut, och vi får ju vara lediga! innan vi alla sätter igång och börjar arbeta liksom.. shiet!!

nu är det verkligen dags att stå på egna ben ;D hehe! ska bli kul, men skrämmande på något vis!!

ajja, nu har älsklingen klippt gräsmattan klart, så nu blir det en dusch, sedan soffan och mys med chips och dip som vi var o handlade tidigare! underbart..
PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards