Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Louise - 16 juni 2009 01:07

Tisdag, och jag blir bara sjukare och sjukare!
Jag är nu mera trött på det här, men det är väl ingenting man kan göra åt antar jag !;S hmm!


men just nu, är jag snuvig, saknar robin,är rastlös, ensam och hungrig och har problem med att sova!! vad ska man egentligen göra åt det? Hmm, låt mej fundera! :P    - jo INGENTING!! det finns ju ingenting att göra!

idag har jag i stort sett bara legat i sängen hela dagen och tagit det lugnt!
Var ner på ljusdal en sväng med babar, och tog ut pengar och köpte alvedon ( välbehövligt och slut hemma! :P )
annars har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på tv...


Kristin kom hit en sväng nu på kävllen för hon hade skjutsat några till Veckbo, så det var trevligt att träffa henn och prata av sig lite!
Sedn fick även Patrik ur sig några ord, och jag hoppas verkligen på ett sätt att han menade det han sa! För det är ju underbart ;D hehe!


Imorgon blir det väl inte speciellt mycket, bara ta det lugnt...

Städa lite och sådär om jag känner mig piggare, vilket jag absolut hoppas på, hehe! ;D Sedan så skulle jag väl eventuellt vara chaufför, men det är ju absolut ingenting bestämt ännu, det beror helt och hållet på hur jag mår imorgon! ;D hehe! så tiden får utvisa det..


Nee, hörrni!
Nu är det dags för sängen, så att jag inte somnar 04.45 i natt igen! för det gjorde jag inatt, och har ingen lust med det nu... jag behöver verkligen få sova lite om jag ska bli frisk liksom!

Men ta hand om varandra, för det behöver ni allihopa! eller hur?
Var rädd om varandra, men glöm inte att även ta hand om dig själv! för det behöver du också!

Natti Natti..
PUSS /L.


P.s Saknar älsklingen som en tok, jag längtar såå mycket tills det blir torsdag... För då kommer han hem, var beredd på att jag kommer pussa sönder dej då söthög ;) heh!

Även att jag eventuellt åker med ner till Sthlm nästa vecka ;D ska bli mys isf ;D Puss på robin, bara för att du är du! <3

Ovido - Quiz & Flashcards