Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Louise - 28 juni 2011 20:35

Energin kom och tog tag i mig, vart kom den ifrån? det undrar jag!
Kunde inte ligga still på soffan och bara ta det lugnt längre, det gick verkligen inte! :) haha!


Men sedan sist så har jag varit lite duktig eftersom ett energiknippe fastnade på mig. Lagade middag så det bara för att Robin att äta så att han skulle slippa stressa i onödan! :) Dock inte någonting glamouröst idag inte, bara enkel pyttipanna! :) haha! mums...

När han hade ätit så packade jag i ordning hans matlådsväska och sedan åkte han mot jobbet och jag visste inte vad jag skulle göra. Jobbig känsla! :P


Så jag hängde tvätten, plockade ur diskmaskinen och startade en ny maskin med tvätt, bäddade i ordning sängen och dammade på :) hih.
Hör och häpna - tog sedan en lugn stund...
Dock höll den inte i sig länge! har precis tagit mig en dusch och plockat undan och rensat i en massa papper som låg i köket och skräpade, och nu ska jag hänga tvätten och sedan faktiskt läsa lite bok tillsammans med päronsplit och min trogna vattenflaska! :D



på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 28 juni 2011 15:32

Veckan har nu kommit igång, coh det är "sista" veckan som gravid, innan beräknad förlossning i alla fall. sedan går vi in på "övertid" om det inte händernågonting innan dess vill säga? haha! Jag tror nog att jag måste vänta några dagar till, men vad gör det? så länge jag slipper smärtan och sådär som jag har haft nu till och från ett tag så är det okej för mig! :) haha!
Ont kommer det ju garanterat att göra när det är dax, men man behöver väl inte ha ont utöver det, eller? :)     Men det är helt klart värt det, och jag klagar egentligen inte, tycker bara att det är lite jobbigt och påfrestande! ^^ haha!


Måndagen var väl både bra och dålig om man säger så. Jag var lite orolig men ändå väldigt samlad och lugn. jag var ner på mvc 2 gånger och gjorde koller för min lille bebis! Dom trodde att det var på G att starta, men det trodde inte jag. men fick i alla fall lite svar på mina frågor och sådär som jag hade!

Låg mest på soffan och vilade hela dagen då det verkligen smärtade, inte okej enligt mitt tycke! :P haha!

När älsklingen åkte och jobbade så proppade jag i mig 2 alvedon och så gick jag in och satte mig i duschen i ca 40minuter med riktigt varmt vatten och det hela släppte väl lite efter ett tag.
Sedan spenderade jag min kväll i soffan med min bok, en bra film och min trogna vattenflaska. helt underbart, och allt detta medans älsklingen var ute och jobbade natt vilket han gör fram tills på torsdag morgon. :) han är så duktig! =D ..

Gick och la mig ganska sent, och vaknade 4 timmar senare när älsklingen kom hem vid halv 5 :)


Vaknade imorse vid 9 och kunde inte somna om.
Så lät älskling sova vidare och klev upp åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning! Sedan dess har jag bara suttit och tagit det lugnt! :))


Just nu är Robin iväg och fixar med bilen, då försäkringsbolaget ska titta på den. och jag ska snart ta och laga lite middag så att han hinner äta innan han ska iväg och jobba. :)
Själv har jag precis planerat min vecka och min helg. Fullt upp hela veckan och även helgen då jag fyller år på fredag så det blir fika med släkt och vänner hela helgen lång. men vad gör det? ingenting!! Jag älskar ju att ha människor runt omkring mig, och framför allt dom man älskar och står väldigt nära! :)

Nej, plocka ur diskmaskin innan matlagning!

på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards