Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Louise - 29 juni 2011 18:01

Älskling slutade tidigt igår, och absolut inte mig emot. då jag faktiskt fick lite ont i magen med sammandragningar och sådant tjaffs framåt 12 halv 1 tiden.

Men han kom hem i alla fall, och det hel lugnade ner sig efter ca 3½ timme. så det var ingen fara, jag kunde somna till slut i alla fall. efter mnga försök att hitten skön position att ligga i för att det inte skulle stråla och smärta allt för mycket! :D haha!


Tittade i alla fall på filmen " Erin Brockovich " igår! jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag tycker verkligen att den är bra! så har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska kika på den! :) för den är helt klart sevärd om man säger så.


Idag har det faktiskt inte hänt någonting, jag har mest njutit av att det är underbart väder, och vad är inte bättre än det?  inte mycket. men har i alla fall suttit på balkongen och njutit i stort sett hela dagen.
Älsklingen fick börja jobba 2 timmar tidigare idag, så vi hann aldrig iväg och handla och sådär, så tar det imorgon istället . :D men det blir nog bra det också! haha..


Som sagt, älskling är på jobbet sedan ca 2 timmar tillbaka, och jag sitter just nu hemma här och njuter av det vackra vädret (fortfarande) för fullt tillsammans med mina hemska sammandragningar och lite smultron soda, livet leker helt enkelt. (om man bortser från lite smärta!) haha..

Jag undrar vad som händer senare? Kanske ska träffa Maja, men dock oklart ännu, annars har jag absolut inte en blekaste om vad jag ska hitta på. är dock lite rastlös just för tillfället men har inte så mycket att sysselsätta mig med heller.  :P hm , jobbig situation just nu faktiskt. :) men ska inte klaga!


Vad händer imorgon då? JO , älskade och bästaste Anna och min lilla guldklimp Kim kommer på besök - JAG ÄLSKAR DET !!! :) som jag längtar! det var på tok alldels för länge sedan jag träffade dom, även om det endast handlar om någon vecka eller sådär. men för oss är det vääääldigt länge! :S
Men imorgon kommer dom hit i alla fall.
Ska även på en koll hos barnmorskan som vanligt och se vad hon har att säga! dock är min vanliga på semester så kommer att få gå till Astrid, hoppas hon är trevlig! :) hih..


Nej, nu ska jag njuta lite till och se vad resterande del av eftermiddagen/kvällen bjuder på!! :D


På återseende!

Lots of Love! <3


Ovido - Quiz & Flashcards