Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 juni 2011

Av Louise - 18 juni 2011 17:23

Har blivit dåligt med uppdatering nu igen, men jag ber om ursäkt för det :P haha!

Jag har inte rikigt tid eller sådär just nu känns det som, det är så himla mycket på gång nu. inte bara med att vänta på barn och sådär utan även en massa andra saker som är planerade och ska hinnas med!
Någonting nytt hela tiden om man säger så - men jag klagar absolut inte! :)) hihi


I torsdags blev det en tidig kväll och det uppskattades av min kropp kan jag säga då jag hade fruktansvärt ont! usch ;( ..

Vad har hänt sedan dess då?


Fredag - en lugn dag! lunch på stan med Zenita och Emma och sedan var jag in och handlade ett par byxor till bebisen och även att jag fixade doppresent till Thea! :) Sedan blev det hem och ta det lugnt. :)
Fick låna vetekudden av Elin då jag hade hemska förvärkar på eftermiddagen/kvällen... men det är bara stå ut faktiskt, snart är det över - HOPPAS JAG! :) haha! Sedan blev det en lugn kväll med älsklingen med glass och en bra film och en himla massa mys! :D ..


Imorse klev vi upp ganska tidigt och gjorde oss i ordning för idag var det dags för dop, det var Theas dop. :)
Så numera har hon fått ett namn och heter Thea Adeline! :) riktigt fint måste jag säga. Dopet var otroligt fint, och hon var så snäll i kyrkan hela tiden! :))
Sedan var vi i Freluga på hilmas och fikade och sådär, mycket trevligt. :D
Kom hem för ett tag sedan, och nu har vi gjort oss i ordning igen.


Nu ska vi åka upp mot skästra där det väntas lite bad och sådär, och sedan blir det in till Ljusdal och kika lite på crusingen och se om man kanske stöter på några godingar? :) hihi.
Men ja, nu har jag inte tid längre!
På återseende!
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards