Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Louise - 1 juni 2011 23:11

Vi höll planeringen idag, med att ha en lugn dag alltså! :) haha. hur skönt som helst, och ibland behöver man ju faktiskt ha sådana också, och framför allt med sin absolut bästa vän - då blir dom ju bara såå mycket bättre. I love it! :)


Imorse tog vi en powernap runt 10 tiden, så passade på när lill prinsen sov också. hihi. och det var otroligt skönt, för jag hade fått en sådan hemsk huvudvärk. usch, inte alls roligt. och den satt i så det hela slutade med att Anna fick åka och handla och sådant själv då jag knappt tog mig upp ur sängen. men vad gör man inte då liksom? :S hmm!

Hon kom i alla fall hem med godis och gotta, riktigt smaskigt! så vi har myst till det riktigt idag - precis som det ska vara om ni frågar mig! :)


Efter några timmar kom vi på att vi var hungriga och ville ha lunch, och att vi var sugna på korv med bröd. fanns dock bröd men ingen korv. så anna gick iväg och handlade! :) haha! Och i samma veva så kom Kim på att han var väldigt övertrött men ville dock inte somna själv i vagnen eller någonstans - förutom i min famn! så jag fick gå runt och vagga honom i 15 minuter innan han somnade. söthögen! :) men jag klagade inte, då jag älskar den lilla pojken så otroligt mycket! <3 .. Och efter det så låg han på mitt bröst och sov tills Anna kom hem och lyfte över honom till vagnen. då mina sammandragningar var hemska och jag inte kunde lyfta på mig typ. men det gick ju bra ändå :) haha.


När vi hade fått i oss lunch så somnade vi om igen, och vaknade när Jonas klev innanför dörren! :) haha! Och sedan dess har det inte hänt någonting egentligen. vi har ätit lite middag och bara tagit det lugnt alla 3 :) 

Badade Kim nu såhär på kvällskvisten innan han skulle ha mat och sova, så vi har myst massor idag - min lilla guldklimp!!! Underbara han! hihi...



Har precis pratat med älsklingen och sagt godnatt till honom, och jag saknar honom hur mycket som helst. det är nästan sjukt! :( hm. men snart bara 1 vecka kvar då det nästan har gått en vecka, så jag hoppas bara att jag överlever tills dess. men det tror jag, eller? hm.

Ska nu ta och krypa ner för att få lite sömn, imorgon åker jag hem till Bollnäs igen. då dom ska till Ockelbo och köpa bil så slipper jag åka tåg hem! otroligt skönt om ni frågar mig :) hihi.  vill egentligen inte åka hemåt, men jag har lite jag måste fixa, så det kanske är lika bra! och sedan måste jag även ha bilen med mig hit upp i helgen. så ja, det får bli så! :D haha!


Men ja, på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 juni 2011 07:48

Redan onsdag och redan Juni månad! helt otroligt vad tiden går fort. Idag är det en månad kvar tills jag fyller år, och imorgon är det en månad kvar tills vi har BF! :) känns underbart! ^^, hihi.


Tänkte komma med lite uppdatering om vad som har hänt sedan i måndags. :)
Tog mig i alla fall hit till Ljusdal, då mötte jag upp Mathilda och Theo på stationen en sväng - alldeles för länge sedan! :p hih.
Men sedan hem till Anna, och då fick jag även lite mat i magen, riktigt gott! :) hihi.

Sedan en lugn kväll, trodde vi? haha! Det hela slutade med att det blev lite smått kaos en stund, och vi åkte till pappa för att se vad han sa om saken ;p haha. men det verkade lösa sig till slut i alla fall. och sedan åkte vi hemåt.

Väl hemma blev det lite mys innan vi kom i säng. haha! :) Det brukar ju oftast vara så att första natten sitter vi vakna otroligt länge varje gång, dock vet vi inte varför. men vad gör det liksom? -nej precis, ingenting! :)


Tisdagen började med att Kim väckte oss vid 6 tiden. han åt lite och sedan somnade vi om en stund, och klockan blev kvart över 8 innan vi behövde kliva upp nästa gång! :) haha! underbart om ni frågar mig då jag vaknade med magsmärtor. men gick över efter ett tag, tack och lov! :)

Klev i alla fall upp och gjorde oss lite i ordning så vi såg ut som folk igen och dagen var i full gång! :)

Frukost, färgning av hår på Maria (annas lillasyster!), lunch på finess, försäkringskassan och hämtade massa papper, kemtvätten en sväng, och sedan iväg på ett väldigt oplanerat ställe på annan ort. Allting kom på riktigt och det blev verkligt, men det är en annan historia! och vi sparar det till en annan gång. :) När vi väl kom hem igen så åkte vi till Färila, då jag skulle ha varit på middag hos pappa vid 5, men kom strax innan 8. :) haha!
men otroligt gott, och tack snällaste pappsen! <3 ..


Efter att vi hade ätit lite och sådär så var det dags att bege sig hemåt igen, dock fastnade vi inne i soffan med farmor (som också är här uppe och hälsar på just nu!) och pratade med henne bra länge innan vi åkte hemåt igen. :) haha!

Kom hem vid 10 tiden, pratade med älsklingen och sa hejdå till Camilla (Annas mamma som hade ställt upp!) . Sedan blev det BB en sväng, och sedan bums i säng för våran del! :p haha.


Imorse vaknade jag helt död, då jag inte lyckades somna förrän klockan var strax efter 1 någon gång, även fast vi gick och la oss i tid. men vad gör det? :) haha! Vaknade i alla fall någon gång precis innan 6 av att jag hör Aron stå inne på toaletten och hosta hur mycket som helst. uscha! :( men det gick bra i alla fall. sedan vaknade kim vid kvart över och ville ha lite mat! :D haha. Och sedan dess har vi nu varit vakna. ingen idé att somna om idag inte, då vi alla var pigga och glada och aron skulle iväg till bussen! :)


Just nu står Anna i duschen, Aron har gått till bussen och Kim ligger under sitt babygym och leker och pratar för fullt. :)  Ska snart äta lite frukost och sedan blir det en dusch även för min del! :D

Och idag ska vi göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. :D

En lugn dag med andra ord! ;)  skönt faktiskt! :) hihi..


Men på återseende söthögar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards