Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 19 juni 2011

Av Louise - 19 juni 2011 15:19

Vilken underbar lördag det blev, helt otroligt! :)


Åkte upp med Linn, Odde, flickorna och käcken till skästra! Där åt vi lite pizza och mös på innan vi tog ett dopp i poolen och härjade runt en stund! :) otroligt mysigt. Vid kvart i 9 kanske begav vi oss in mot Ljusdal där det var crusing.
Åkte ett varv, men bestämde oss sedan för att parkera och kika istället. och jag hade lite förvärkar så satt kvar i bilen och tittade! ;P hihi.

Träffade på Tiaz och hans tjej och även Andre och Kim. och världens bästa lillebror Glenn <3 :) väldigt länge sedan och väldigt uppskattat ^^ hihi


När klockan blev halv 11 så bestämde vi oss för att åka ett varv, och då kom jag på att Olivia och dom skulle ha fest idag, och när vi åkte förbi så satt dom på taket :P hihi.. Så vi åkte iväg och kikade på ett hus som vi velat se länge, sedan parkerade vi och gick upp till Olivia och Stefan! :)
Där var det en himla massa godingar! :D LOVE IT! =)

Där träffade vi på: Olivia, Stefan, Frida, Fransen, Widen, Åke och Storebror Jimmy! Väldigt länge sedan man träffade många utav dom, men otroligt trevligt! :)


Det är sådana gånger som igår, när man sitter och pratar med en massa gamla godingar som har funnits med i sitt liv så länge! Att man faktiskt saknar dom, och framför allt nu när man inte bor i den lilla hålan längre, utan i en annan :P hihi. Igår gick det upp för mig att jag ibland saknar Ljusdal och personerna där mer än vad jag vill erkänna för mig själv! Jag älskar er allihopa och saknar er väldigt mycket!  Ni är underbara, och bara såå bäst! :))!!!


Robin spelade lite kinect (stava?) med Stefan innan vi åkte hemåt. men till sist kom vi iväg. och då var klockan runt halv 2. :P men riktigt trevligt. :)

Väl hemma så somnade vi på en gång utav ren utmattning efter en väldigt lång, intensiv och underbar dag! :) precis så som det ska vara! :)

hittills idag har det inte hänt så mycket för min del faktiskt, mest tagit det lugnt. :) otroligt skönt, har precis tagit mig en dusch och ska snart åka mot Edsbyn då vi ska fotografera lite :) Ska försöka få till lite fina kort på magen och sådär. så jag hoppas att dom blir bra :P hih.

På återseende!

Lots of Love!


Av Louise - 19 juni 2011 12:38

Vecka 39

Kroppen: Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.

Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

Ovido - Quiz & Flashcards