Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Louise - 9 juni 2011 14:14

Torsdag, och veckan har redan sprungit förbi. Jag hinner inte med..
Men denna vecka gör det faktiskt inte någonting, för älsklingen kommer hem på måndag och jag saknar honom hur mycket som helst - jag tror jag spricker snart! usch, jag tycker inte om att vara ifrån honom. Inte såhär länge, och framför allt inte nu när det börjar närma sig! Det är jobbigt ska ni veta! :( uscha!!


och igår när jag var hos barnmorskan så sa hon att vårat lilla mirakel hade fixerat sig och sådär, så nu är det egentligen bara till att vänta och se när han/hon vill komma ut till oss här på utsidan! :) Hoppas dock att det blir väldigt snart, för nu börjar jag bli otålig och vill inte vänta längre! :D hih..


Idag har det inte hänt så mycket, bara tagit det lugnt. vikt undan lite tvätt och sådär och ja inte gjort någonting egentligen. men vad gör det? :P hihi.
Senare åker jag upp till Ljusdal, vet dock inte riktigt när! :)
Men min älskade lillebror tar ju studenten imorgon!!! shiet, tiden går så fort. tyckte det var nyss jag själv var i hans situation, men det är ju hela 2 år sedan. det är ofattbart. :S  Om jag fick och kunde så skulle jag lätt ha spolat tillbaka till studentveckan bara för att uppleva det en gång till!! :) LÄTT bästa veckan någonsin! :) <3 med underbara människor, jag saknar faktiskt skolan och klassen lite måste jag erkänna! :P hih..


nej, nu ska jag ta ett varv med dammsugaren så jag gör lite nytta innan jag ska åka till Ljusdal.

På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards