Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 juni 2011

Av Louise - 4 juni 2011 12:38

Redan lördag, det är helt otroligt vad tiden går fort egentligen.


Igår var det ju i alla fall fredag, och dagen var väldigt lugn och skön. :)
Och det var faktiskt riktigt skönt att få sova hemma i sin egna säng, även fast den var alldeles för stor och tom för att sova själv i. hihi. men det fungerade! :D

Drog mig lite på morgonen och sedan gick jag över till Elin en sväng, drack en kopp kaffe och snackade lite innan hon skulle iväg och jobba vid 1 tiden! :)


Efter det så hängde jag lite tvätt och donade på hemma, och sedan ringde jag Anna och frågade om det var okej om jag åkte upp då istället för som idag. och det gjorde det. så packade i ordning min väska och satte mig i bilen och åkte mot Ljusdal! :) hihi.
Väl framme där så åkte jag hem till Annas mamma, sedan vidare till färila - hjälpte lillebror med en sak och sedan tillbaka till hembygdsgården och hjälpte till att duka, vika servetter och allt sådant inför imorgon! :) kände mig duktig! :D haha... När vi väl kom hem till lägenheten igen så hjälpte jag Anna med att skriva några skyltar och sedan satte vi oss ner i soffan och mös och snackade lite skit innan det var dags att krypa ner! :)


Imorse fick vi lite sovmorgon för Kim bestämde sig för att sova, tack för det! :) så behövde inte kliva upp förrän klockan hade passerat 8. underbart om ni frågar mig, då jag inte lyckades somna förrän efter klockan 2 :) haha!

Men nu på morgonen och förmiddagen så har det väl egentligen inte hänt någonting speciellt. har hunnit med att ta ett bad och fixat lite.hur skönt som helst. Ska nu vid halv 2,2 tiden ungefär åka och hämta upp Annas brudbukett och lämna av den i Hedsta och senare ska vi åka till järvsö och kika på balen då det är en massa sötnosar som ska gå på den ikväll! :D .. och efter det så blir det tillbaka till färila då dom ska fixa det sista på hembygdsgården inför imorgon! :)


ja, det är väl så våran dag ser ut. och jag tror verkligen att den kommer at bli kanon. ja det tror jag! :) hihi. har även hunnit prata med älsklingen i 45 minuter på morgonen. så jag fick en kanon bra start på denna lördag också! :) love it.

Men nu ska jag gå ut sätta mig i solen igen då termometern visar +27,2 grader, och solen steker som aldrig förr på en klarblå himmel. älska vädret.


På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards