Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Louise - 16 juni 2011 20:30

Precis som jag trodde så har min torsdag blivit mycket lugn och mycket bra! :) kanoners!


Klev upp halv 6 imorse också, gjorde i ordning och sedan skjutsade jag älskling på jobbet vid tjugo över ungefär.
När jag kom hem så lyckades jag självklart somna om en stund efter att jag hade ätit lite frukost. Men när jag väl klev upp blev det en dusch och sedan hörde jag av mig till Maja! :) och vi bestämde att vi skulle ses vid 1 tiden.


Innan jag åkte mot NK så åkte jag in på Försäkringskassan och lämnade in en massa papper! jag hatar verkligen att dom ska krångla och jävlas hela tiden. USCH!!!! och än slipper man dom inte, det kommer säkert vara strul hela tiden, men håller tummarna för att det ska gå så smidigt som helst. hmm.. 'håller hårt' ..


Klockan blev 1 i alla fall och mötte Maja på NK, käkade lite lunch och sedan drack vi kaffe och prtade hur mycket som helst.
Tiden bara sprang iväg och klockan blev nästan 4. Då vart vi tvugna att åka båda 2 eftersom vi skulle hämta upp våra respektive på jobbet :p hihi.

Men tack tjejen för en riktigt trevlig eftermiddag idag. måste göras om snart <3 ! :)) ..


Efter att jag kom hem så har det inte hänt så mycket. Har ätit otroligt mysig middag med världens bäst pojkvän/sambo!  jag älskar dig Robin! <3

Och just nu sitter vi och myser i soffan, och det lilla miraklet lever loppan (på den lilla plats som finns kvar!)

Jag njuter för fulla muggar av mitt liv just nu, allting är perfekt. jag bara älskar det, och snart är du här med oss lillhjärtat - som vi längtar efter diiig! <3


Nu en dusch, på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards