Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Louise - 13 juni 2011 20:44

Sedan lunchen har det väl egentligen inte hänt så mycket.

hängt tvätt, bäddat rent i sängen, vattnat blommor och plockat undan en massa som bara legat här och där i hela lägenheten.

Sedan råkade jag somna på soffan, dock blev det bara ca en halvtimme, då älsklingen kom hem efter jobbet då :) hihi.


Det kändes väldigt konstigt när han kom hem när arbetsdagen var slut, har ju liksom vant sig vid att han är borta och att man får ett samtal istället. Men det var sååå skönt när han kom hem och faktiskt stannade hemma! :D underbart att han har börjat jobba på hemmaplan igen. JAG ÄLSAKR DET! :) hihi.


Gjorde lite middag, och trevligt även där med middagssällskap och inte bara varannan vecka! :) hihi..

Efter middagen så har jag plockat i köket, startat en diskmaskin och fixat lite! :) Även hunnit med att tagit en dusch, och hårinpackning :D .. det är ju hur skönt som helst efteråt när man känner sig alldeles fräsch :)) ..


Nu ska jag ta och kika på tv'n lite, och sedan blir det sängen i tid ikväll.

På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 13 juni 2011 12:40

Natten som har varit har varit ett rent h*lvete! usch säger jag bara..
Nu är jag faktiskt rätt trött på det här, men det är väl bara stå ut skulle jag tro? eller. hmm!! :(

Riktigt jobbigt är det i alla fall måste jag säga, och jag tycker inte alls om det..


Har haft ont nästan hela natten, det har varit på tok alldeles för varmt, och ja det har bara varit en massa besvär! :P haha!


Imorse åkte älsklingen och jobbade. Men jag tyckte inte att det var jobbigt, för nu är han ju på hemmaplan och jobbar! Det är sååå skönt, och jag slipper oroa mig för vad som komma skall, hur skönt som helst! :) och jag är glad att det blev såhär ändå! :) love it ^^, ..

Lyckades somna om en liten stund, men vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om igen. Sedan tog det inte lång stund innan det ringer och det är ifrån försäkringskassan!!!


min måndag och vecka kunde inte ha börjat sämre!!! som om det inte räckte med en jobbig natt? hmm.. Men det är ju kul att dom vet hur jag lever mitt liv och allt det där. usch, vilka idioter!!!! :( Men det är bara ta nya tag och överklaga det där så löser det sig säkert ;p haha...


Har nyss ätit lite lunch, och ska snart hänga lite tvätt och fortsätta städa lite hade jag tänkt. Så det blir någon ordning på detta kaos som just nu råder i denna lägenhet. usch! :P 
Men ja, nu måste jag fortsätta så det händer någonting. på med musiken igen!


på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards