Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Louise - 7 juni 2011 23:59

Jag tror ingen har missat att Sverige vann med 5-0 idag, en riktigt bra match faktiskt :) hihi. Och jag som inte tycker om att titta egentligen. Men vad gör man inte när det inte finns någonting annat på tv'n? haha! :)


Efter att fotbollen var klar så kom Ken hit och bytte om innan han skulle vidare, Elin kom in en sväng och jag pratade med älsklingen!

Han skulle åka till sjukhuset med sitt knä som inte alls är som det ska! Så nu fick han nå tabletter och så lindade dom det åt honom, så bara hoppas på att det blir bättre! :) hihi.


Har nu suttit uppe en stund för länge känns det som, men har precis pratat med älskling igen då han är på väg tillbaka till Malå.. :) så det har varit värt att vara vaken lite för länge! :) men nu ska jag snart ta och krypa ner för lite skönhetssömn i alla fall :)


Imorgon kommer världens bästa mamma hit och spenderar dagen med mig, älskar't :) <3 och även att jag ska till barnmorskan imorgon bitti för att mäta den " lilla " magen :) hihi. och självklart lyssna på mitt lilla mirakel <3 ..
men godnatt..


på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 juni 2011 19:51

Nu är jag hemma igen, sitter nu i soffan och har gnolande värk i magen och höfterna. Inte alls roligt, men det är bara härda ut :) haha!


Sedan sist så har jag ätit lunch, skjutsat iväg Ken och hans kompisar, duschat och fixat! :) Vid 3 tiden kom svärmor hit, så då gjorde jag i ordning mig det sista och sedan tog vi en promenad bort mot Scandic för att kika lite! :D ..

Och Ken var så stilig så, tog lite kort och sedan gick vi runt och tittade och fotade ännu mera! Blev mycket fina kort, och även att man såg en massa bekanta ansikten - riktigt roligt måste jag säga! =) ..


Kom hem hit strax efter 5 tiden, och då var det middag som stod på schemat då magen verkligen skrek efter middag. Så det blev rödspätta och potatis idag, smaskens! :)) .. Och sedan dess har det inte hänt mycket egentligen, bara tagit det lugnt då mina höfter eller magen vill som jag vill :) så just nu sitter jag i soffan och bara njuter av att balkongdörren fortfarande kan stå öppen ^^, hihi..

Nu ska jag ta och kika på fotbollen då det inte är någonting annat bra på tv'n. så ja, ta det lite lugnt och vila är vad jag ska göra! :)


På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 juni 2011 11:38

Jag har verkligen inte haft tid att blogga någonting, så tänkte jag skulle berätta lite om min underbara helg! :D ...


Lördag - Efter att vi hade varit och hämtat Annas brudbukett som för övrigt var riktigt fin så åkte vi till Hedsta en sväng. Dock blev vi inte kvar så länge, utan hämtade upp hennes lillebror bara och åkte vidare!
Mot heden och mötte upp dom andra, och sedan kom även hennes lillasyster när hon var klar med hår och smink! :)

Begav oss mot järvsö för att där titta på alla som var otroligt fina, och många bekanta ansikten, det var väldigt roligt att se dom alla! :) Och det blev lite fina kort på en massa sötnosar också! =)
Tittade ett bra tag och sedan åkte vi mot ljusdal igen. Sötnosarna Anna och Jonas var otroligt snälla och bjöd på middag - tack för det <3 ! och sedan åkte vi mot färila då det sista skulle fixas!

Åkte hem till Anna och somnade inte förrän klockan var typ halv 6... hmm!


Söndag - efter att ha sovit 40 minuter (på sin höjd!) så var det dax att kliva upp. Skjutsa iväg Anna då hon skulle fixa hår och smink, hem efter ett litet tag och gjorde mig i ordning och mötte upp Sara (som skulle sjunga!). Sedan kom även anna hem igen och vi packade in allting som skulle med i bilen och började åka mot Bondskog. Dom knäppte en massa fina kort och sedan var det bara till att vänta tills klockan blev 2. :)

Klockan slog 2 och det var dags för vigsel och dop och det var så otroligt vackert, hon var så himla lycklig och allting var kanon! jag satt där på stolen och fällde tår efter tår av lycka - precis som det ska vara! :) haha!
Efter det var det bara till att åka tillbaka mot Valla och hjälpa Camilla (annas mamma!) med allting som skulle göras då det var stressigt.

Åt middag och hade det otroligt trevligt. och sedan vart det lite partaj efteråt och det var verkligen hur kuuuul som helst. en underbar dag  i alla fall, och jag hoppas att Anna och Jonas hade en kanon bra dag! :)

känns lite konstigt att säga det (inte vant mig ännu!) men nu kan man kalla henne för frugan. För numera är hon: Anna Maria Linnea Färlin Wallberg! :) <3


Måndag - Hade sovmorgon och vaknade upp hemma hos pappa! :) myste på med lillebror och sedan blev det bara en lugn dag med en himla massa mys med pappa, maud och lillebror. Och efter att vi hade ätit middag så var det dags att åka hemåt med ett litet stopp i ljusdal hos anna. Blev kvar där ett tag och sedan åkte jag mot Bollnäs igen! :)

Kom hem strax innan 10, och det blev en lugn kväll, pratade med älsklingen bra länge - saknar honom hur mycket som helst!! men bara 1 vecka kvar :) hihi.. <3

____________________________


Ja, det var det jag har sysslat med i helgen, och idag blir det lite lugnt nu på förmiddagen och sedan ska jag iväg med svärmor och titta på Ken när han har studentbalen! :) ska bli riktigt roligt måste jag säga! :)) och jag tror han kommer vara hur fin som helst , för jag har nämligen tjuvkikat på kläderna och sådär! :)) hihi.. Men nu ska jag ta och äta lite lunch och ta en dusch då Siw kommer och hämtar mig vid 3 tiden! :))


På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards