Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

- the last week '

Av Louise - 28 juni 2011 15:32

Veckan har nu kommit igång, coh det är "sista" veckan som gravid, innan beräknad förlossning i alla fall. sedan går vi in på "övertid" om det inte händernågonting innan dess vill säga? haha! Jag tror nog att jag måste vänta några dagar till, men vad gör det? så länge jag slipper smärtan och sådär som jag har haft nu till och från ett tag så är det okej för mig! :) haha!
Ont kommer det ju garanterat att göra när det är dax, men man behöver väl inte ha ont utöver det, eller? :)     Men det är helt klart värt det, och jag klagar egentligen inte, tycker bara att det är lite jobbigt och påfrestande! ^^ haha!


Måndagen var väl både bra och dålig om man säger så. Jag var lite orolig men ändå väldigt samlad och lugn. jag var ner på mvc 2 gånger och gjorde koller för min lille bebis! Dom trodde att det var på G att starta, men det trodde inte jag. men fick i alla fall lite svar på mina frågor och sådär som jag hade!

Låg mest på soffan och vilade hela dagen då det verkligen smärtade, inte okej enligt mitt tycke! :P haha!

När älsklingen åkte och jobbade så proppade jag i mig 2 alvedon och så gick jag in och satte mig i duschen i ca 40minuter med riktigt varmt vatten och det hela släppte väl lite efter ett tag.
Sedan spenderade jag min kväll i soffan med min bok, en bra film och min trogna vattenflaska. helt underbart, och allt detta medans älsklingen var ute och jobbade natt vilket han gör fram tills på torsdag morgon. :) han är så duktig! =D ..

Gick och la mig ganska sent, och vaknade 4 timmar senare när älsklingen kom hem vid halv 5 :)


Vaknade imorse vid 9 och kunde inte somna om.
Så lät älskling sova vidare och klev upp åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning! Sedan dess har jag bara suttit och tagit det lugnt! :))


Just nu är Robin iväg och fixar med bilen, då försäkringsbolaget ska titta på den. och jag ska snart ta och laga lite middag så att han hinner äta innan han ska iväg och jobba. :)
Själv har jag precis planerat min vecka och min helg. Fullt upp hela veckan och även helgen då jag fyller år på fredag så det blir fika med släkt och vänner hela helgen lång. men vad gör det? ingenting!! Jag älskar ju att ha människor runt omkring mig, och framför allt dom man älskar och står väldigt nära! :)

Nej, plocka ur diskmaskin innan matlagning!

på återseende!

Lots of Love! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!Igår var en bra dag faktiskt, älskling oc...

Ovido - Quiz & Flashcards