Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

- 9 månader!! '

Av Louise - 26 juni 2011 17:19

Söndag ännu en gång, och idag går vi in i grviditetsvecka 40 ! Känns helt sjukt. vi har 6 dagar kvar till beräknad förlossning. men allting kan hända! det kan hända nu, imorgon, om 4 dagar eller om 2 veckor! ja det är ingen som vet, bara det lilla busfröt där inne som bestämmer!

Dock hoppas jag innerligt att det händer någonting väldigt snart måste jag säga! :)

Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag känslan av att var gravid med det lilla mirakel som just nu lever i mig - när jag känner rörelser, hicka, sparkar och sådant inom mig gör mig alldeles överväldigad och ibland till och med tårögd. det är helt underbart. men nu efter så pass lång tid så är jag rätt trött på det på samma gång. och jag vill bara ha mitt lilla hjärta här hos mig! i famnen så jag kan pussa, mysa, ta hand om och bara njuta av livet som nybliven mamma och känslan av att vi tre faktiskt har blivit en familj!
Men nu är det ju inte långt kvar tills det faktiskt blir verklighet och allting förhoppningsvis faller på plats! Jag håller båda mina tummar för det, och hoppas att allting kommer gå kanoners när vi väl har kommit till den punkten! :) ...


Jag minns det nästan som igår, det var en november morgon som jag gjorde ett graviditetstest här hemma då Robin faktiskt hade gått och köpt ett sådant till mig. ( då det var han som sa att jag var gravid även denna gång! ) han har ju tydligen röntgensyn eller någonting, för det är han som har talat om det för mig alla 3 gånger. Sagt och gjort så jag gjorde ett test, och det visade positivt även denna gång, jag blev inte direkt chockad måste jag säga men samtidigt väldigt lycklig!
jag börjar gråta och Robin kommer upp och frågar vad det är som är fel, om jag inte var gravid?. Jag visar honom testet och han får ett leende över heeeela ansiktet, och då kände jag mig lite lugnare! och så förklarade jag bara att jag hade blivit så himla glad över att det var ett plus, men samtidigt så himla rädd över att det skulle sluta som förra sommaren - i ett missfall!

Men han kramade om mig och sa att de inte var någon fara och att vi denna gång skulle få en liten bebis och bli en familj.


Efter det tänkte jag inte på det så mycket och nu har tiden bara sprungit iväg! Kommer ihåg att man tänkte - "Ska jag vara gravid i 9månader? det är ju hur lång tid som helst..."     Men nu när det snart är över, vilken dag som helst händer det största i mitt liv. Det känns som om det nästan har gått lite oförskämt fort. Men jag är samtidigt väldigt lycklig att slutet är här och början på vårat nya liv är väldigt nära och bara bakom hörnet och väntar på att bokstavligen bara hoppa fram och fånga in oss! :)


________________


Har under mina månader som gravid varit med om att många av mina vänner faktiskt blivit föräldrar, och jag har sett lyckan i deras ansikten, och deras underbara glädje och kärlek till deras barn! Jag längtar så tills jag också får känna dessa känslor och se på ett barn med denna kärlek och spirande känsla i kroppen - mitt barn!

När man har sett utvecklingen bland dessa underbara barn och nyblivna föräldrar och vänner så känns det extra spännande!

- shiet, det är faktiskt min tur snart också. jag ska få känna samma lycka den dagen det är mitt barn som kommer upp på bröstet efter förlossningen, efter att det faktiskt rullade själv från mage till rygg och tvärtom, mitt barn som skrattade så hjärtat slog 10 extra slag på grund av lycka och det är jag som kommer få känna obeskrivlig kärlek för någon! ett speciellt band mellan mamma och barn.

Jag längtar så jag nästan spricker snart, men snart är du här.
mamma och pappas lilla älskling och vi välkomnar dig med öppna armar och kärlek som flödar långt upp över våra öron och förstånd. Men du är mer än välkommen, och vi ska ge dig precis all kärlek, närhet och ömhet du behöver!

VI ÄLSKAR DIG REDAN!

du är välkommen ut älskade barn!


Lots of Love <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!Igår var en bra dag faktiskt, älskling oc...

Ovido - Quiz & Flashcards