Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 17 mars 2011

Olivia och Mary Kay '

Av Louise - 17 mars 2011 00:29

Onsdag, underbara onsdag! :)


Klev upp i morse och åt lite frukost, och sedan fram med dammsugaren, då jag skulle få finbesök - Olivia kom på besök idag! äntligen..

Satt här hemma och pratade bra länge, skrattade som bara den - och ja, det behövdes verkligen kände jag! :) otroligt roligt. :))..
Efter ett tag så åkte vi på rusta och även ut på karlssons en sväng, sedan var det dags för lite mat. Så hämtade upp älsklingen och åkte ut till combi och åt lite.


Efter det blev det hem en stund, pratade lite mer och sedan hade klockan sprungit iväg hur mycket som helst. Klockan var nästan 6, och det var dags att göra sig i ordning för att åka upp mot granberg och Jessica. :) Där det var mary kay "party" eller vad man nu ska kalla det. :p hihi. Lina kom i alla fall och visade upp en massa produkter, blev lite prat och sådär i ca 3½ timme. väldigt trevlgt måste jag säga..

Skjutsade hem Lina efter det, och så blev det att kika på BB inne hos grannarna.


Har nu suttit och kikat lite på tv'n en stund och ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen. då ögonen är väldigt trötta, och kroppen också för den delen!
imorgon ska fixas lite inför helgen, och sedan även försöka hinna med att träffa söthögen Zenita, som äntligen har kommit hem igen! och denna gång för att stanna? ja, det återstår att se. men måste ses i alla fall det är ett som är säkert. hihi :)) ..


Men som sagt, jag tackar alla inblandade för en mycket trevlig onsdag! :) den har varit underbar. och tack till älskade Olivia som kom hit och förgyllde några timmar, det var underbart och på tok alldeles för länge sedan. Men skärpning måste det bli på det hela, och vi ska ses oftare! :) hihi.. Japp, så ska det bli..


Så nu tackar jag även för mig idag, och kryper ner i sängen! :) kommer mer uppdatering imorgon ang vad som händer i helgen och lite annat smått och gott. så godnatt och på återseende!

Lots of Love! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!Igår var en bra dag faktiskt, älskling oc...

Ovido - Quiz & Flashcards