Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2011

Av Louise - 17 januari 2011 20:42

Denna dag har varit relativt lugn faktiskt, ungefär så som alla mina dagar ser ut nu, då mina höfter säger att jag inte får göra för mycket ansträngande saker :p haha!

Men klev upp tidigt, ringde hälsocentralen då jag skulle ha en tid där idag. och fick en :) . hihi. Gick in till grannen en sväng, då älsk hade gått över dit en sväng. Så gick in och pussade på Robin lite, och sedan åkte jag mot sjukhuset. :D hehe! han kände och klämde och konstaterade vad det var för fel - och precis det jag trodde att det var! jobbigt bara om det blir värre! :( men men, bara bita ihop och ta sig igenom detta med ett leende på läpparna! eller vad säger ni? haha!


Det resulterde i att jag blev sjukskriven i alla fall, 1 månad tråkigt nog. men kan ju inte göra så mycket åt det, och inte jobba med dom problem jag har nu heller. hur mycket jag än skulle vilja! men nog om det, se det ljusa i det hela istället - ja det tänker jag göra!


Efter det så åkte jag hemåt, och så hämtade upp älski, ner på stan och bytte ut skjortan jag köpte häromdagen. Och även dom där glasen vi köpte bytte vi ut, då det var sådana vi hade redan. det var dom andra vi saknade . och dom hade hon självklart inte inne.
men hon kunde beställa åt mig jag ville :) så det var skönt, då slipper jag åka till ljusdal och handla flera :) haha!

Sedan bar det av och handlade lite. och så hem och lagade lite middag!


Nu efter middagen så tog jag mig in i duschen, då jag hade sådant tryck på höfterna! så behövde lite varmt en stund. så stod säkert en 20minuter och bara sprutade vatten :) haha , otroligt skönt måste jag erkänna! Så nu sitter jag här med älski bredvid och handbollen på tv'n i bakgrunden :) Så ska kolla upp ang dom där glasen :) hihi.


Även pratat med anna - och imorgon åker jag dit, efter att jag ringt till sjukgymnasten som ska kolla på mina höfter.
men en heeeeel dag imorgon med bästaste vän. kommer bli great.

men nu titta upp glase och sådär . så på återseende


Lots of Love! <3

Av Louise - 16 januari 2011 21:17

Idag har varit en bra dag måste jag erkänna! :)


Började med att jag dock inte kunde sova, pga mina höfter! men imorgon kanske lite svar på mina frågor? och förhoppningsvis nå knep att kanske lyckas få lite sömn - ja jag håller tummarna och hoppas i alla fall. ^^


Men vacknade ganska tidigt i alla fall, gjorde oss i ordning och sedan hämtade upp Jessica och Niklas, och sedan bar det av mot Järvsö, på en väldigt hal, otäck och jobbig väg. me det gick bra i alla fall :)

Kom dit, och det var dags för dop för småflickorna, så otroligt vackert var det! Alice och Lea är nu äntligen döpta. och dom hade så himla fina dopklänningar på sig, verkligen! :) hihi. ja dom var väldigt vackra i alla fall , det måste jag erkänna!

och det var roligt att det var så pass mycket folk där som man kände igen! mycket roligt. :)
Fikade/minglade ett bra tag, sedan var det dags att åka hemåt! då det var tre stycken som ville åka hemåt. så det var väl bara till att le och åka med hemåt. och inte fick jag åka till bästaste anna heller.
Så därför har jag nu bestämt att till veckan åker jag dit och "gömmer" mig en stund. och bara är som jag själv vill. och precis så som man får vara i annas sällskap. hon är ju som ingen annan! min bästa vän! <3


Efter att vi hade kommit hem, så blev det lite mat för min del, då magen verkligen skrek efter middag! konstigt då man hade fikat så pass mycket där uppe. men middag ville den ha i alla fall . haha!

Det blev pot.bullar, lingonsylt och keso - snabbt, enkelt och otroligt gott måste jag säga! dock saknade jag blodpuddingen! men den orkade jag ej ta fram ur frysen! haha..

Efter middagen blev det lite mys med älsklingen, och samtidigt lite dålig söndags'tv. otroligt tråkigt men vad mer kan man begära av en söndag liksom? ja det är ju inte så mycket egentligen!

Nu är älsk iväg med Andreas en sväng, och jag tänkte ta mig en kopp te och bara mysa ner mig och bara vara för en stund! det behövs kan jag säga!!!

Men på återseende som sagt.

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 januari 2011 00:39

Jag vet inte riktigt hur jag ska sumera denna dag! det finns vä egentligen inte så himlans mycket att säga egentligen! :p hm. men vad gör man inte liksom?


Men dagen/kvällen slitade bra till slut i alla fall. hihi.
Det hela slutade med att v var i Edsbyn, blev bjuden på middag och tårta! :) riktigt smaskens, och tack för det bästaste svärmor! :)
Ja, anledningen till att vi fick tårta är att svärmor fyller år på måndag, och vi ska ju iväg på dop imorgon när alla andra ska dit och ha lite kalas! :) hehe!


Så jag tackar så hemskt mycket! hihi..

Som sagt, imorgon bär det av till Järvsö, då det är dags för dop för Lin och Oddes småflickor! :) hihi, nu är dom ju som sagt stora och det är dags för deras "stora dag" ;b, ja det blir bra det tror jag. jag tror det kommer att bli en bra dag.
Och även att jag kanske eventuellt ska få åka vidare till ljusdal och träffa Anna om det finns möjlighet till det, och såklart om inte hon är på BB. men jag hoppas egentligen att hon ligger inne på BB imorgon, för nu vill jag att min lilla ögonsten som gömmer sig där ine ska komma ut! :) ja, jag vill verklige det. och jag längtar. hihi - (nästa lika mycket som hon längtar själv!) hihi.


Nej, nu ska jag slå igen mina vackra och sussa lite! så godnatt och p återseende!
Lots of Love! <3

Av Louise - 15 januari 2011 00:00

Hej fredag, och välkommen helg! :) hihi..


Dagen har i stort sett inte bestått av någonting. hihi.Har varit mycket lugn måste jag säga, och det var otroligt skönt.

Har skrivit ytligare en långt mail till en av dom absolut bästa vännerna som finns, dom i detta nuet befinner sig fortfarnade på andra sidan jorden (USA som au pair!) men detta år kommer hon hem - det gör mig lycklig.


Vaknade i skaplig tid i morse, hur skönt som helst måste jag säga! :) det var länge sen känns det som. eftersom jag på något konstigt vis lyckats vrida på mina dygn lite halvt. hm.


Gårdagen slutade i alla fall med att jag satt inne hos finaste elin över en kopp te, lite mysprat, och även lite mys med deras underbara prinsessa thea - hon är bedårande verkligen! :) hihi..


men som sagt, idag så gjorde älsklingen mig sällskap ner på stan! riktigt mys faktiskt. :) tack för idag! :)
köpte med mig en skjorta hem idag, riktigt fin. så den är jag väldigt nöjd med! köpte även glas idag också ( som är i samma serie utav dom jag fått i födelsedags present/julklapp ) men då hade jag just den modellen. så det var lite synd. så måste gå tillbaka och byta dom :P hehe! men det gör ej så mycket.

Var in i lite olika affärer också, och det var mys att bara gå runt med älsklingen och kika faktiskt. inte så ofta han vill följa med på stan ju. men tack för det <3!


Efter det så ringde jag hälsocentralen, då jag har sådana himla problem med mina höfter! så ska dit på måndag, så dom får titta på det och ge en bedömning om vad det är? :p hm. jag klarar inte mer nu! det gör fööör ont. :'( men har jag klarat mig hittills så klarar jag mig nog tills dom har konstaterat vad felet är också! :) haha!



nu såhär på kvällskvisten så var jag upp till jessica, efter en otroligt mysig fredagsmiddag med min älskade pojkvän. så spelade lite kort, mys prat och sådär så åkte jag hemåt. då jag är så himla trött just nu, och har hur ont som helst.

Fick även låna med mig en vetekudde av jessica - tack för det! :) så hoppas att det släpper lite när det blir lite varmt :P hehe.


men nu går nästan ögonen i kors på mig. så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 13 januari 2011 19:10

Idag firar jag och världens absolut vackraste pojke 1år & 11månader!


Kärlek flödar, och växer starkare för varje dag som går! :)
Det känns helt otroligt att jag har fått den turen i livet, att dela mitt liv med någon som dig Robin!

När jag vaknar på morgonen, så gör jag det med ett leende på mina läppar. för bara vetskapen att få dela ytligare en dag med dig gör mig glad, varm inombord och ja alldeles lycklig. då kan man inte göra annat än att vakna upp med ett leende! :) ..


Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, både bra, dåligt, smärta, lycka och så mycket mer! och det finns ingen jag hellre hade delat det med än med dig. så tack för att du är du, och för att jag får vara en del av ditt liv! du gör mig hel.
Och tack så hemskt mycket för dessa 23månaderna med dig!
Jag älskar dig! Puss puss! :)



 

Av Louise - 13 januari 2011 11:42

Just nu sitter jag här och njuter i fulla drag, tittar ut genom fönstret, solen skiner, det är bara 3 minusgrader ute, ser att taket på grannhuset är avskottat. så jag har en bra sådan vinterdag, och även en bra känsla av att det kanske inte dröjer allt för länge innan det är vår igen?

Ja, sådant tiden får utvisa. men om jag inte får vår och lite mer värme så kan det ju i alla fall få vara sådana underbara dagar som den här! :) ..


Min onsdag var magisk kändes det som, hur underbar som helst! :)
Fick ett otroligt bra mail, ifrån min älskade vän Nattis ( som är i USA som au pair! ) och det gjorde mig hur glad som helst! jag saknar dig snuttan! <3

Sedan vart det ner på stan med jessica en snabbis och kikade lite, så nu har jag bestämt mig för lite saker som ska inhandlas, men det får vi helt enkelt ta vid ett senare tillfälle :) hihi.  Har ju i alla fall fått tillåtelse av sambon - så tummen upp för det! (y)


Hem och vilade en stund, pussade på älsklingen som hade kommit hem från att skotta snö, och sedan vart till att hoppa in i duschen och göra sig lite ordning inför kvällens planer! :)
det vart bowling först och främst. vi har 11 stycken som bowlade, hur kul som helst verkligen. var bland annat: jag, jessica, älsklingen, hannah, niklas och några fler :)

Sedan efter det, så bar det iväg mot tranan, där vi vart alla som bowlade + 2 till som käkade lite och mös på. verkligen hur trevligt som helst med mysiga människor! :) så tack så hemskt mycket för det absolut! :) Måste göras om tycker jag! :) hihi...


Efter middagen så åkte vi flickor hem och gjorde oss lite mer snygga, och sedan ner igen för att dansa, träffa söta människor, och bara njuta av omgivningen liksom! ja, igår trivdes jag bättre än på väldigt länge!
Även att (läs och häpna!) Älsklingen var ut med oss, och han drack öl!! Ja, han drack öl med pojkarna! det var länge sedan. men så otroligt roligt att se att han faktiskt ville vara kvar och sådär. så det kändes skönt faktiskt :) hihi..


Men efter en riktigt bra kväll, så sa mina höfter ifrån och jag och älsk tackade för oss och så begav vi oss hemåt. :) mös på hemma och sedan fick jag somna i hans famn! precis sådär som jag vill ha det. han är ju bara världsbäst min pojkvän - ja jag förstår om ni är avundsjuka! jag har ju tagit det bästa! <3


Nu är han iväg och skottar lite tak, duktiga han! :) han är duktig som jobbar. Så idag blir det en liten städdag, det känns som om det behövs faktiskt. Så ja, en sådan dag får det bli idag! :)


Men ja, min onsdag var hur bra som helst med mysiga och underbara människor. så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 11 januari 2011 19:41

Hallojsan! :)


Tänkte hålla er uppdaterad och berätta lite om hur min dag har varit! :) hihi.  Har väl egentligen inte hänt så himla mycket egentligen, men alltid roligt att skriva av sig, och även låta andra ta del av viss information om mitt liv (ja, riktigt allt får ni ju faktiskt inte veta!) hihi.


Men dagen började med ett ganska dåligt humör, då jag vaknade av att dom gick runt upp på taket - då det tydligen var dags att skotta av det! :P haha! men vad gör det? man ska väl upp någon gång antar jag. eller? hm. tveksam vissa dagar faktiskt. :p

Och det är lite jobbigt, då jag kommit in i en sådan period då jag sover väldigt dåligt, oroligt och sådär. men det var bara till att kliva upp och se glad ut :) hihi..

Åt lite frukost, och bara mös till det med älsklingen i soffan en stund, och sedan hörde jag av mig till Jessica!

Så hon kom hit en sväng, hade med sig en present till Robin, och sedan så var hon snäll och skulle hjälpa mig färga min utväxt! så himla fult när man har en sådan, och framför allt när det syns så mycket.
Och jag som egentligen är knallblond liksom, men vad gör de? haha!

Men som sagt, hon skulle hjälpa mig med det. men så blev inte fallet direkt, det hela slutade med att vi kletade i färg i hela håret. och gosh - jag är så otroligt nöjd med den här färgen! jag trivs hur bra som helst i den redan! det känns liksom som JAG! så det är verkligen kanoners om ni frågar mig.

Planerade lite inför morgondagen, som kommer att bestå av lite bowling, mat och fina människor!:) ja, det kommer bli toppen tror jag verkligen! :) Tror vi skulle bli ca 11 som bowlade, och ca 13 som äter. riktigt myspys ju! :) sådant gillar vi!


Jessica åkte hemåt, och robin mot växbo, för att fixa någonting med bilen tror jag det var? haha! men jag är inte så brydd av mig när det gället sådant. bara kul att åka/köra ibland liksom. hihi. Så han får liksom sköta om hans "andra kärlek" själv. han gör det bäst själv om inte annat :) hehe!



Så just nu sitter jag och väntar på lite middag (ja, idag blev den faktiskt lite försenad!) fy på mig! :P
Men det kommer att bli kanon gott, det har jag en känsla av, och det lukar ju även kanon gott. :) hihi.

Så idag på menyn står det: kokt potatis, fiskgratäng, skirat smör och en god sallad - ja det kan ju inte bli annat än gott.:) och framför allt för mig som älskar fisk, och så är det nyttigt också.
okej, kanske inte smöret. men fisken i sig.  Nog om det! :D haha!


Så nu ska jag ta och slita mig för lite middag! så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 11 januari 2011 19:37

Idag säger vi grattis till finaste Elin Lans på hennes 21års dag.

Hipp hipp hurra :)

Då kan vi även passa på att gratta henne här i bloggen att hon i fredags
(den 7e Januari) blev mamma till en liten vacker Prinsessa vid namn Thea! :) otroligt söt.


Så ett stooort grattis till dig på din dag finaste! :)

Ovido - Quiz & Flashcards