Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Louise - 26 januari 2011 22:53

Eftermiddagen/Kvällen har väl egentligen inte varit så himlans händelserik för min del måste jag erkänna, men det har varit en skön sådan också! :) hihi..


Efter en stund så gick jag över till Elin - pratade lite, myste på, drack te och myste med en otroligt glad bebis! :) Ja, det var otroligt mysigt. Även att Carina var där en stund också. hihi. Hon bara lyser när hon säger farmor själv - kul att se faktiskt :)

Andreas kom efter en stund också, då han har varit duktig och gått på utbildning. och fick veta att han snart är klar, och bara det är ju ett tecken på att tiden bara springer iväg. haha! :)


Efter det så gick jag in och förberedde lite middag, gjorde klart nästan allting utan riset, då jag ville äta med min älskade pojkvän, så väntade med det! :) och lagom tills jag blev klar med det mesta, så ringde han och vill ha hämtning - det kallar jag tajming. tycker ni inte? :) ..
Hämtade honom, och sedan hem och gjorde klart det sista med middagen. käkade lite tillsammans, och sedan "dog" han på soffan. och stackarn frös ju också. :s hm!


Passade även på att ringa till Anna, då hon sa att jag skulle ringa! och självklart. Det var otroligt skönt att ventilera sig lite med henne också. hon förstår liksom som ingen annan på något konstigt vis. men är det någon som känner mig innan- och utantill så är det hon! ja, så är det faktiskt. vi kan till och med avsluta varandras meningar ibland, och det är ju bara ett tecken på att man känner varandra hur bra som helst. Tycker ni inte? :)

Efter 1 timmes prat med henne, och lyssnade på bebisen så hoppade jag in i duschen för att värma mig, då jag faktiskt själv var väldigt frusen av mig. Och även att det är otroligt skönt för höfterna, dom liksom "mjuknar upp" .. En konstig känsla, men det hjälper konstigt nog!


Nu är det alldels strax dags för att krypa ner, och innerst hoppas att jag orkar med skolan imorgon. eller ja, jag orkar! men frågan är vad min kropp säger?  Det är ju trots allt den jag måste lyssna på tyvärr! :(

Men ja, godnatt godingar och på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 26 januari 2011 14:10

Nu är jag hemma igen, efter att ha fixat en massa saker som skulle uträttas idag! :) hihi..


Elin ringde mig vid halv 9 imorse, och undrade om jag hade lust att skjutsa henne och Thea på bvc, och självklart kunde jag det! skulle ändå ut och åka, och förstår att man inte vill gå när det är nästan 16grader kallt, jag förstår henne! :)
Så självklart ställer man upp, och efter att dom var klar på bvc, så följde dom med ut på jysk, och även på dollar!
ja, det blev lite smått och gott. duschcreme och sådant nödvändigt ni vet, och även så blev det en papperskorg in till toaletten. nu har jag sagt länge till Robin att jag vill köpa en sådan, så idag slog jag till med det faktiskt! :)
Och det kunde jag med gott samvete göra, nu när jag såg min lönespec när jag kom hem! :) hih.


Blev faktiskt glatt överraskad, då jag inte trodde att det riktigt skulle vara så mycket. men nu vet jag att jag ej behöver oroa mig denna månad, då det bara är 2 stycken räkningar kvar att betala, BRA JOBBAT Louise! :) hihi..


Nu sitter jag hemma igen som sagt, har gått igenom en massa papper, och även stoppat in dom på rätt plats i pärmen och sådär. Och även pluggat lite, ja inte så mycket. Men har bara en uppgift kvar som ska in på måndag! så känner mig duktig i alla fall :) hihi..

Så nu ska jag plocka i och ur diskmaskinen, och sedan bara ta det lugnt och vänta på att mina älskade sambo ringer och säger att han har slutat! :)
Och sedan att det kanske blir lite te inne hos elin också. ja, vi får helt enkelt se vad som händer! :)

Men nu, åter till det jag skulle göra :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 26 januari 2011 08:00

Yes, I'm back! Jag tänkte skriva någon rad igår kväll, men så blev det ju inte som ni märkte! :p haha!

det dök upp massa annat på vägen istället, och inte klagar jag för det - absolut inte! snarare tvärtom. jag bara njuter av tillvaron! :)


Jag var ju sjukanmäld igår, då jag inte kom upp ur soffan pga detta. men det känns som om det är på G att bli bättre? ja, vad vet jag om det egentligen? haha!

Efter att älskling hade slutat så åkte vi i alla fall och storhandlade, ja vi fyllde på allting här hemma, kändes som om det behövdes om inte annat. så nu har man fått lite inspiration att laga mat och sådant nu, när det finns lite att välja på :) hihi.
Även att Ken kom förbi, så han åt med oss också! alltid lika trevligt när det kommer folk på besök , och framför allt dom underbara människor man har runt omkring sig! <3 hihi.


Efter middagen, så var det dags för handbollen, ja jag vet jag är lite nörd och kikar på sådant. är det inte någon annan som gör det? jag tycker faktiskt att det är ganska spännande ibland! :) haha! 

Men in till finaste Elin och Andreas i alla fall, där det kikades på handboll, och även att det hade bestämts med Elin att det skulle bli en "te-dejt", ja jag älskar dom där små dejterna med mys, te och skitsnack om allt möjligt :) hihi. ja det är underbart. :D..


Och efter att timmarna sprang iväg, och jag gick in till oss igen! Så orkade jag faktiskt inte alls skriva nå :p . men nu är jag ju här i alla fall, så det gör ju inte så mycket faktiskt! ...

Idag har jag inte så mycket planer faktiskt, det ända jag vet är att jag ska ut på jysk en snabbis lite senare idag! :) hihi. Ja, jag är ju faktiskt sjukanmäld idag också tråkigt nog.. men ska nog ta mig ut och promenera lite också, då jag verkligen måste komma igång och röra på dom ännu mer än vad jag gör nu! :p haha!

Så ja, vil får helt enelt se vad tiden utvisar för idag! :)
men på återseende

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards