Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Louise - 25 januari 2011 13:08

Idag är en sådan dag då jag känner bara en massa positivt och negativt. ja, det finns bara en massa saker som spelar in i just detta! :) haha...


Älskling väckte mig imorse, och ville ha skjuts till jobbet. Och självklart ställde jag upp och klev upp 3timmar innan min väckarklocka skulle ha ringt :) haha!

Sedan när jag kom hem så käkade jag lite frukost, och sedan gick jag mig och vilade en stund, så att jag skulle orka med hela dagen i skolan och allt annat :), men när jag vaknade igen av att det var dags att kliva upp så gick det inte!!!! :(  mina höfter tyckte tydligen inte att jag skulle det, hur mycket jag än försökte så gick det inge vidare, och kunde typ ta mig till toaletten och tillbaka till sängen/soffan innan jag skrek och grät av smärta. så jag ringde faktiskt och sjukanmälde mig ( då dom redan vet läget så förstod dom det! ) skönt faktiskt att dom är så himla bra borta på folkhögskolan! jag är ritkigt nöjd med allting där borta än så länge! :)


Så jag vilade en stund till, sedan pratade jag med älskade anna i ca 35minuter, hur underbart som helst. och det var underbart att höra hennes röst, och självklart den lille krabaten som pratade i bakgrunden :p hihi. Ska prata med henne senare ikväll också. vilket känns helt underbart. :) Och även fast hon ligger på BB, och nyss har fött barn så lyssnar hon och ger mig hennes kloka råd - ja en sann vän! <3 tack!


Tänkte att jag skulle vara duktig när jag ändå var hemma och hade vilat en stund, så startade en maskin, och även gick ut med soporna m.m . men det skulle jag absolut inte ha gjort! JAG TROR JAG SÄGER UPP MIG SNART :s . hm, det är inte alls kul. men det är värt det känns det som.


Men till det positiva, en underbar pojk har kommit in i våra liv ( ja ni har hört det många gånger nu! ), en vecka till har gått - bara 6dagar kvar.

och sedan en massa saker som jag inte kan ta upp i bloggen ännu :) som är på gång om man säger så :p haha!


Men nu ska jag vila mina höfter lite mer, och hoppas på att det blir bättre. så hörs sen!

Lots of Love! <3

Av Louise - 25 januari 2011 11:56

Äntligen har vi fått en bebis, men inte vilken bebis som helst.

utan den absolut sötaste pojken jag någonsin har sett.


Det är så att min andra hälft, bästa vän och numera mamma har fått en helt underbar son. :) Han är sååå vacker, ja det är svårt att beskriva!


Men äntligen är du här lille vän, så som vi alla har längtat efter dig! Det är otroligt att man kan längta efter någonting såhär mycket, när det inte ens är "min bebis" liksom. Men du är efterlängtad, och så perfekt.


Ja, vi älskar dig redan pojken lilla! :)




Född den 25/1, 53cm lång, 3862g (tror jag? någonting sådant i alla fall.)

10dagar efter ditt bf, men vad gör det? absolut ingenting när du är så underbar och vacker som du är.


Och stort grattis till världens bästa vän, mamma, min andra hälft, flummot och så mycket mer - Anna. och självklart ett stort grattis till den nyblivna pappan Jonas också :)


Lots of Love! <3 

Ovido - Quiz & Flashcards