Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Louise - 29 januari 2011 22:14

Som jag nämnde i det tidagare inlägget så var ju Anna, Jonas, Kim och Gruffe (hunden!) här och hälsade på. och så hade jag lite bilder som jag lovade att jag skulle bjuda på.

och självklart blev det lite kort på Kim.
Bebisen som är av det finaste guldet du kan hitta! han är bara såååå underbar. :) <3


                 

Mys med Louise             |    Mamma och son <3 !  | Sover i stolen innan hemresa!


 

Underbaraste Kim!!! Ser ni att det ser ut som att han flörtar precis när anna tar ett kort? haha :) Så underbart söt, han blinkar med ena ögat, och så gjorde han några gånger. precis så som han ska göra i senare ålder, då han ska få flickorna att falla :)

Men det borde ju absolut inte vara några som helst problem! :) hihi..




Det knäpptes flera kort, orkade dock bara inte ladda upp dom just nu, så jag bjuder på 4 kort i alla fall, ursäkta hur jag ser ut, men det är Kim som är det ni ska fokusera på :) hihi. True love!


Men vsg, nu har jag hållt det jag lovade, så njut!

och kim - Tant louise älskar dig! <3  hih..


På återseende

Lots of Love! <3



Av Louise - 29 januari 2011 20:18

Oj, denna lördag blev otroligt mycket bättre än vad som var planerat ifrån början! så jag klagar absolut inte, snarare tvärtom :) haha!


Jessica kom hit en sväng imorse och drack lite te, innan hon skulle åka till Gävle och shoppa lite! :) mys det! ^^,

Efter det så tog jag mig i kragen och städade upp lite här hemma - det behövdes! :) haha! Jag städar ganska mycket nu för tiden, men jag har kommit in i en sådan städmani period igen. så det är bara bra, då det alltid är rent och snyggt här hemma! så vi klagar inte här hemma i alla fall. Hihi..


Efter ett tag fick jag ett sms, det sms som gjorde hela min lördag så mycket bättre, jag kom från kanon upp till toppen på nolltid. Anna meddelade att hon skulle komma hit idag. YEEEES! lyckan var gjord..

På tok alldeles för länge sedan jag träffade henne nu, och även att jag måste ju träffa min lilla guldklimp!

Ca 1½ timme senare stod hon är med karln sin, sonen och hunden och bara såg allmänt glad ut. och jag blev ännu gladare. jag blev ungefär som ett barn på julafton inombords :) haha! Detta är vardagslyx för mig! och äkta kärlek!


Myste på mer än någonsin, älsk åkte och gjorde det sista på jobbet.
vi åkte iväg och handlade lite inför middagen, och sedan käkade lite! :)
Ja de var en kanon bra dag måste jag erkänna, hur mysig som helst. men sedan blev dom tvugna att åka hemåt, då han skulle ha mat om ett tag, och för att det inte skulle bli allt för sent - och jag förstår dom!
Men jag uppskattar verkligen att ni kom hit och myste på med mig, så tack så hemskt mycket! :)

Nu sedan dom åkt så har jag plockat undan lite sedan middagen, lagt in lite kort på datorn (som kommer senare!), och bara myst på min älskade pojkvän! :) <3 .

Så nu blir det bara en lugn stund framför tv'n, och lite coccos bollar och tropisk juice :) hihi.. Sedan dår vi helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda! :) så på återseende.

Lots of Love! <3

Av Louise - 29 januari 2011 10:30

Mina fredaskänslor kom till slut, ja det gjorde dom! :) hihi.
Men det var jag ju överygad om. så det var ju bara bra tyckte jag! ^^,


Älsklingen kom hem inte allt för sent, så myste ner oss i soffan en stund och kikade på frsta halvan av handbollen tillsammans, innan det var dags att gå över till lägenheen bredvidoch hjälpa Elin med maten och invänta den 3e familjen som skulle göra oss sällskap - ytterst trevligt! <3

Efter en liten stund kom även dom, och vi käkade en massa nachos. Mums! riktigt smaskigt måste jag erkänna att det var, men när vi hade ätit klart så fick jag ju självklart blodtrycksfall! :( mindre roligt. men älsklingen kom så snällt med ett glas vatten åt mig, så fick jag sitta i soffan och vila en stund, och sedan kom dom andra och gjorde mig sällskap. så det gick över efter en liten stund! :) .. hihi.


Kikade lite smått på Let's dance, och även parlamentet. Snackade en massa och bara mös på! Jag trivs när det är folk runt omkring mig och jag helt enkelt bara kan vara mig själv och njuta av stunden - det är så jag vill ha det! :)
och man kan ju inte göra så mycket mer med sådana underbara människor runt en hela tiden! :) ni är underbara!


Efter ett tag började klockan bli runt 11 snåret, och mina ögon och kropp började sakta men säkert säga: " Louise, nu är du trött. Gå och lägg dig!" Sagt och gjort, vid halv 12 så låg jag i sängen och sov. haha! hur skönt som helst även fast det var fredag. men vad gör de? :P

Tack så hemskt mycket för en mysig fredagskväll. :) <3


Nu är det dags för lite frukost och sedan vänta på att Anna hör av sig efter ett litet prat med Jonas, så får vi se vad som händer. på återseende <3

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards