Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Louise - 22 januari 2011 18:11

Lördagen är redan här, och nästan över också! :o det är helt otroligt vad tiden och dagarna bara springer förbi, och jag hinner inte ritkigt med själv!

nog för att i detta nuet så gör det absolut inte mig någonting, ju fortare dagarna går, desto bättre är det ju - i alla fall för våran del ! <3 hihi..


Det hela slutade med att vi åkte ut till växbo igår i alla fall, hälsade på budda och linda och självklart deras lilla pojk som kom i måndags :) .

Så jag mös, snosde massor och bara njöt en stund av att det var en bebis där. och även av att vara där ute, ibland blir man liksom så himla avslappnad när man är där :) hihi. så det känns kanon faktiskt.

Efter någon timme så åkte vi hemåt, och jag somnade på en gång, då jag hade hur ont som helst i både magen och höfterna! :) så somnade på en gång. haha!


Men bara för det, så resulterade det i att jag var vaken på tok alldeles för tidigt imorse istället. hm, men det var rätt skönt att komma upp också. Då älsklingen låg kvar så himla vacker - så klev jag upp, lindade in mig i min underbara morgonrock + duntofflor och åt en rejäl helgfrukost och bara myste för mig själv en stund! :)
Ja, det kan vara skönt att göra det ibland också faktiskt. hihi.

Tog nog 3 timmar innan älsk klev upp, men det gjorde ej så mkt.

Har pratat med världens bästaste lillebror idag också - han och pappa var på väg till Arvika idag och skulle hämta lillebrors bil :) hihi. kuul för honom absolut! ^^,


Blev en tidig middag idag, då älsk stod för matlagningen idag! men efter det så tog min rastlöshet över. så började dona på med diskmaskinen, och sedan spelade jag lite sims ( bra tidsfördriv!! ) hahaha. och man fastnar på tok alldeles för lätt för det :p ..


Men nu ska det mysas ner i soffan bredvid älsklingen och kika på handbollen. så på återseende.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards