Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Louise - 16 januari 2011 21:17

Idag har varit en bra dag måste jag erkänna! :)


Började med att jag dock inte kunde sova, pga mina höfter! men imorgon kanske lite svar på mina frågor? och förhoppningsvis nå knep att kanske lyckas få lite sömn - ja jag håller tummarna och hoppas i alla fall. ^^


Men vacknade ganska tidigt i alla fall, gjorde oss i ordning och sedan hämtade upp Jessica och Niklas, och sedan bar det av mot Järvsö, på en väldigt hal, otäck och jobbig väg. me det gick bra i alla fall :)

Kom dit, och det var dags för dop för småflickorna, så otroligt vackert var det! Alice och Lea är nu äntligen döpta. och dom hade så himla fina dopklänningar på sig, verkligen! :) hihi. ja dom var väldigt vackra i alla fall , det måste jag erkänna!

och det var roligt att det var så pass mycket folk där som man kände igen! mycket roligt. :)
Fikade/minglade ett bra tag, sedan var det dags att åka hemåt! då det var tre stycken som ville åka hemåt. så det var väl bara till att le och åka med hemåt. och inte fick jag åka till bästaste anna heller.
Så därför har jag nu bestämt att till veckan åker jag dit och "gömmer" mig en stund. och bara är som jag själv vill. och precis så som man får vara i annas sällskap. hon är ju som ingen annan! min bästa vän! <3


Efter att vi hade kommit hem, så blev det lite mat för min del, då magen verkligen skrek efter middag! konstigt då man hade fikat så pass mycket där uppe. men middag ville den ha i alla fall . haha!

Det blev pot.bullar, lingonsylt och keso - snabbt, enkelt och otroligt gott måste jag säga! dock saknade jag blodpuddingen! men den orkade jag ej ta fram ur frysen! haha..

Efter middagen blev det lite mys med älsklingen, och samtidigt lite dålig söndags'tv. otroligt tråkigt men vad mer kan man begära av en söndag liksom? ja det är ju inte så mycket egentligen!

Nu är älsk iväg med Andreas en sväng, och jag tänkte ta mig en kopp te och bara mysa ner mig och bara vara för en stund! det behövs kan jag säga!!!

Men på återseende som sagt.

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 januari 2011 00:39

Jag vet inte riktigt hur jag ska sumera denna dag! det finns vä egentligen inte så himlans mycket att säga egentligen! :p hm. men vad gör man inte liksom?


Men dagen/kvällen slitade bra till slut i alla fall. hihi.
Det hela slutade med att v var i Edsbyn, blev bjuden på middag och tårta! :) riktigt smaskens, och tack för det bästaste svärmor! :)
Ja, anledningen till att vi fick tårta är att svärmor fyller år på måndag, och vi ska ju iväg på dop imorgon när alla andra ska dit och ha lite kalas! :) hehe!


Så jag tackar så hemskt mycket! hihi..

Som sagt, imorgon bär det av till Järvsö, då det är dags för dop för Lin och Oddes småflickor! :) hihi, nu är dom ju som sagt stora och det är dags för deras "stora dag" ;b, ja det blir bra det tror jag. jag tror det kommer att bli en bra dag.
Och även att jag kanske eventuellt ska få åka vidare till ljusdal och träffa Anna om det finns möjlighet till det, och såklart om inte hon är på BB. men jag hoppas egentligen att hon ligger inne på BB imorgon, för nu vill jag att min lilla ögonsten som gömmer sig där ine ska komma ut! :) ja, jag vill verklige det. och jag längtar. hihi - (nästa lika mycket som hon längtar själv!) hihi.


Nej, nu ska jag slå igen mina vackra och sussa lite! så godnatt och p återseende!
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards