Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Louise - 13 januari 2011 19:10

Idag firar jag och världens absolut vackraste pojke 1år & 11månader!


Kärlek flödar, och växer starkare för varje dag som går! :)
Det känns helt otroligt att jag har fått den turen i livet, att dela mitt liv med någon som dig Robin!

När jag vaknar på morgonen, så gör jag det med ett leende på mina läppar. för bara vetskapen att få dela ytligare en dag med dig gör mig glad, varm inombord och ja alldeles lycklig. då kan man inte göra annat än att vakna upp med ett leende! :) ..


Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, både bra, dåligt, smärta, lycka och så mycket mer! och det finns ingen jag hellre hade delat det med än med dig. så tack för att du är du, och för att jag får vara en del av ditt liv! du gör mig hel.
Och tack så hemskt mycket för dessa 23månaderna med dig!
Jag älskar dig! Puss puss! :)



 

Av Louise - 13 januari 2011 11:42

Just nu sitter jag här och njuter i fulla drag, tittar ut genom fönstret, solen skiner, det är bara 3 minusgrader ute, ser att taket på grannhuset är avskottat. så jag har en bra sådan vinterdag, och även en bra känsla av att det kanske inte dröjer allt för länge innan det är vår igen?

Ja, sådant tiden får utvisa. men om jag inte får vår och lite mer värme så kan det ju i alla fall få vara sådana underbara dagar som den här! :) ..


Min onsdag var magisk kändes det som, hur underbar som helst! :)
Fick ett otroligt bra mail, ifrån min älskade vän Nattis ( som är i USA som au pair! ) och det gjorde mig hur glad som helst! jag saknar dig snuttan! <3

Sedan vart det ner på stan med jessica en snabbis och kikade lite, så nu har jag bestämt mig för lite saker som ska inhandlas, men det får vi helt enkelt ta vid ett senare tillfälle :) hihi.  Har ju i alla fall fått tillåtelse av sambon - så tummen upp för det! (y)


Hem och vilade en stund, pussade på älsklingen som hade kommit hem från att skotta snö, och sedan vart till att hoppa in i duschen och göra sig lite ordning inför kvällens planer! :)
det vart bowling först och främst. vi har 11 stycken som bowlade, hur kul som helst verkligen. var bland annat: jag, jessica, älsklingen, hannah, niklas och några fler :)

Sedan efter det, så bar det iväg mot tranan, där vi vart alla som bowlade + 2 till som käkade lite och mös på. verkligen hur trevligt som helst med mysiga människor! :) så tack så hemskt mycket för det absolut! :) Måste göras om tycker jag! :) hihi...


Efter middagen så åkte vi flickor hem och gjorde oss lite mer snygga, och sedan ner igen för att dansa, träffa söta människor, och bara njuta av omgivningen liksom! ja, igår trivdes jag bättre än på väldigt länge!
Även att (läs och häpna!) Älsklingen var ut med oss, och han drack öl!! Ja, han drack öl med pojkarna! det var länge sedan. men så otroligt roligt att se att han faktiskt ville vara kvar och sådär. så det kändes skönt faktiskt :) hihi..


Men efter en riktigt bra kväll, så sa mina höfter ifrån och jag och älsk tackade för oss och så begav vi oss hemåt. :) mös på hemma och sedan fick jag somna i hans famn! precis sådär som jag vill ha det. han är ju bara världsbäst min pojkvän - ja jag förstår om ni är avundsjuka! jag har ju tagit det bästa! <3


Nu är han iväg och skottar lite tak, duktiga han! :) han är duktig som jobbar. Så idag blir det en liten städdag, det känns som om det behövs faktiskt. Så ja, en sådan dag får det bli idag! :)


Men ja, min onsdag var hur bra som helst med mysiga och underbara människor. så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards