Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Louise - 27 januari 2011 22:28

Goder afton kära ni! :)


Åh, jag tycker att det är kul att så himla många som är inne på bloggen och kikar varje dag! :) det gör ju det hela bara mycket roligare, det blir mer inspirerande att skriva! du som har blogg, håller du inte med? :) hihi.


Men åter till mig en sväng. Sedan sist så har jag faktiskt gjort klart min naturkunskaps läxa - ja tro det eller ej! men den är helt färdig nu. okej, förlåt! bara en fråga kvar. men så himlans lurig den. så den väntar jag med tills imorgon eller sådär! :) haha!

Men jag har i alla fall skrivit om den där vetenskapsmannen som man skulle berätta lite om, och det känner jag mig nöjd med, då det blev lite mer text och sådär än planerat. men vad gör det? kanske blir lite pluspoäng då? hm. ja jag är nöjd med slutresultatet också. bara en bild som saknas, om man ens måste ha någon sådan? haha! Men jag tycker nästan att det räcker med en massa text. ja det får helt enkelt bli så :)


Efter att jag nästan hade fått skrivkramp i handen, så var det dags för lite middag! :)

Lite "sen" middag, eller den vart vid kvart över 7 tiden. Så kan väl inte påstå att det blev alldeles för sent heller. haha!


Älsklingen har ju jobbat hela dagen, han åkte tidigt imorse. och klev precis innanför dörren för ca 10minuter sedan! stackarn! :( . han sliter ut sig själv. men han säger att han inte har någonting emot det, och han trivs med att jobba, och så länge han själv känner det så är jag nöjd. allt för att han ska vara lycklig och nöjd med allting! <3  prinsen min! :)


Men satt här i soffan i min ensamhet tidigare på kvällen och har kikat på en massa tv :) ibland går det ju så himla bra serier på tv'n så man inte kan slita sig liksom. inte någon som håller med? :) haha!

Men det började en ny idag - Svensk maffia . och det var ett otroligt bra program måste jag säga, men det är också samtidigt så sjukt att det faktiskt pågår sådan varje dag i vårat samhälle. det är skräckinjagande! :( Det är tragiskt att sådant finns, och att det faktiskt sker i skrivande stund. jag tycker det är bedrövligt och hjärtskärande. :( så jag lider verkligen med dom som har blivit utsatt och även deras familjer som blir lidande för det.
Som den där mamman idag som var med i programmet, som inte bara förlorade en son, men som sedan 6 (?) år senare förlorar nästa!!  Det är så man blir gråtfärdig av bara själva tanken på det.  usch, ja det är hemskt verkligen!

Men det är i alla fall ett sådant "måste se"-program till nästa vecka också, för jag tror att det är någonting man kommer att fastna i också. Att titta på alltså, tro ingenting annat nu inte! :P


Över till någonting mycket roligare att diskutera, den nya guldklimpen som kom in i mitt liv i tisdags har nu äntligen fått ett namn, det blev en liten Kim innan allt var klart. och mamma anna är nog mest nöjd över det, då det var hennes namn från början och hon har tjatat om det i jag vet inte hur många år :) hihi.

men som sagt, ögonstenen har fått ett namn, och som den lilla stjärna han redan är så passar Kim honom perfekt. jag tror absolut att detta blir kanon! :)


Men nu har jag gjort i ordning lite varm oboy till älsklingen, så ska mysa ner mig med honom i köket en stund, och ta en kvällsmacka innan sängen skriker mitt namn på tok alldeles för högt. så på återseende imorgon godingar :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 27 januari 2011 17:11

Mycket har hänt idag, fast inte så mycket :) haha!

Var ner på stan imorse, fixade med lönen, och var in på försäkringskassan en sväng och fixade med en massa papper! duktiga jag! :) hihi..

Efter att jag hade varit duktig med sådant, så gick jag hem och käkade lite lunch!
och sedan tog jag mig i kragen och började fixa här hemma.

Jag har: vikt all tvätt, startat och hängt en maskin med tvätt, plockat i och ur diskmaskinen, dammsugit och dammat. Ja, jag har gjort lite i alla fall :) men sedan sa mina höfter ifrån. Är det någon som bli förvånad? Nej, inte jag heller om jag ska vara ärlig.


Men sedan tog det ej så lång tid innan jag fick sällskap i alla fall. Linn, Tessan och småflickorna kom hit och dom hade köpt med sig fika. gullisarna! :) hihi..

Så dom var här en stund, men har ganska precis gått hemåt nu. Dom var ju så himlans duktiga att dom gick ner på stan idag! :)


Ska alldeles strax ta tag i matlagningen, men orkar inte riktigt ännu! :) haha!
Så därför ska jag göra klart skrivuppgiften i Naturkunskap så att jag är klar med den. För då kan jag lägga det åt sidan och inte behöva tänka på den. och det kan vara skönt såhär till helgen! :) haha!
Men ja, på återseende senare.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards