Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

The star has a name '

Av Louise - 27 januari 2011 22:28

Goder afton kära ni! :)


Åh, jag tycker att det är kul att så himla många som är inne på bloggen och kikar varje dag! :) det gör ju det hela bara mycket roligare, det blir mer inspirerande att skriva! du som har blogg, håller du inte med? :) hihi.


Men åter till mig en sväng. Sedan sist så har jag faktiskt gjort klart min naturkunskaps läxa - ja tro det eller ej! men den är helt färdig nu. okej, förlåt! bara en fråga kvar. men så himlans lurig den. så den väntar jag med tills imorgon eller sådär! :) haha!

Men jag har i alla fall skrivit om den där vetenskapsmannen som man skulle berätta lite om, och det känner jag mig nöjd med, då det blev lite mer text och sådär än planerat. men vad gör det? kanske blir lite pluspoäng då? hm. ja jag är nöjd med slutresultatet också. bara en bild som saknas, om man ens måste ha någon sådan? haha! Men jag tycker nästan att det räcker med en massa text. ja det får helt enkelt bli så :)


Efter att jag nästan hade fått skrivkramp i handen, så var det dags för lite middag! :)

Lite "sen" middag, eller den vart vid kvart över 7 tiden. Så kan väl inte påstå att det blev alldeles för sent heller. haha!


Älsklingen har ju jobbat hela dagen, han åkte tidigt imorse. och klev precis innanför dörren för ca 10minuter sedan! stackarn! :( . han sliter ut sig själv. men han säger att han inte har någonting emot det, och han trivs med att jobba, och så länge han själv känner det så är jag nöjd. allt för att han ska vara lycklig och nöjd med allting! <3  prinsen min! :)


Men satt här i soffan i min ensamhet tidigare på kvällen och har kikat på en massa tv :) ibland går det ju så himla bra serier på tv'n så man inte kan slita sig liksom. inte någon som håller med? :) haha!

Men det började en ny idag - Svensk maffia . och det var ett otroligt bra program måste jag säga, men det är också samtidigt så sjukt att det faktiskt pågår sådan varje dag i vårat samhälle. det är skräckinjagande! :( Det är tragiskt att sådant finns, och att det faktiskt sker i skrivande stund. jag tycker det är bedrövligt och hjärtskärande. :( så jag lider verkligen med dom som har blivit utsatt och även deras familjer som blir lidande för det.
Som den där mamman idag som var med i programmet, som inte bara förlorade en son, men som sedan 6 (?) år senare förlorar nästa!!  Det är så man blir gråtfärdig av bara själva tanken på det.  usch, ja det är hemskt verkligen!

Men det är i alla fall ett sådant "måste se"-program till nästa vecka också, för jag tror att det är någonting man kommer att fastna i också. Att titta på alltså, tro ingenting annat nu inte! :P


Över till någonting mycket roligare att diskutera, den nya guldklimpen som kom in i mitt liv i tisdags har nu äntligen fått ett namn, det blev en liten Kim innan allt var klart. och mamma anna är nog mest nöjd över det, då det var hennes namn från början och hon har tjatat om det i jag vet inte hur många år :) hihi.

men som sagt, ögonstenen har fått ett namn, och som den lilla stjärna han redan är så passar Kim honom perfekt. jag tror absolut att detta blir kanon! :)


Men nu har jag gjort i ordning lite varm oboy till älsklingen, så ska mysa ner mig med honom i köket en stund, och ta en kvällsmacka innan sängen skriker mitt namn på tok alldeles för högt. så på återseende imorgon godingar :)

Lots of Love! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!Igår var en bra dag faktiskt, älskling oc...

Ovido - Quiz & Flashcards