Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Louise - 15 januari 2011 00:00

Hej fredag, och välkommen helg! :) hihi..


Dagen har i stort sett inte bestått av någonting. hihi.Har varit mycket lugn måste jag säga, och det var otroligt skönt.

Har skrivit ytligare en långt mail till en av dom absolut bästa vännerna som finns, dom i detta nuet befinner sig fortfarnade på andra sidan jorden (USA som au pair!) men detta år kommer hon hem - det gör mig lycklig.


Vaknade i skaplig tid i morse, hur skönt som helst måste jag säga! :) det var länge sen känns det som. eftersom jag på något konstigt vis lyckats vrida på mina dygn lite halvt. hm.


Gårdagen slutade i alla fall med att jag satt inne hos finaste elin över en kopp te, lite mysprat, och även lite mys med deras underbara prinsessa thea - hon är bedårande verkligen! :) hihi..


men som sagt, idag så gjorde älsklingen mig sällskap ner på stan! riktigt mys faktiskt. :) tack för idag! :)
köpte med mig en skjorta hem idag, riktigt fin. så den är jag väldigt nöjd med! köpte även glas idag också ( som är i samma serie utav dom jag fått i födelsedags present/julklapp ) men då hade jag just den modellen. så det var lite synd. så måste gå tillbaka och byta dom :P hehe! men det gör ej så mycket.

Var in i lite olika affärer också, och det var mys att bara gå runt med älsklingen och kika faktiskt. inte så ofta han vill följa med på stan ju. men tack för det <3!


Efter det så ringde jag hälsocentralen, då jag har sådana himla problem med mina höfter! så ska dit på måndag, så dom får titta på det och ge en bedömning om vad det är? :p hm. jag klarar inte mer nu! det gör fööör ont. :'( men har jag klarat mig hittills så klarar jag mig nog tills dom har konstaterat vad felet är också! :) haha!



nu såhär på kvällskvisten så var jag upp till jessica, efter en otroligt mysig fredagsmiddag med min älskade pojkvän. så spelade lite kort, mys prat och sådär så åkte jag hemåt. då jag är så himla trött just nu, och har hur ont som helst.

Fick även låna med mig en vetekudde av jessica - tack för det! :) så hoppas att det släpper lite när det blir lite varmt :P hehe.


men nu går nästan ögonen i kors på mig. så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards