Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2011

Av Louise - 27 januari 2011 17:11

Mycket har hänt idag, fast inte så mycket :) haha!

Var ner på stan imorse, fixade med lönen, och var in på försäkringskassan en sväng och fixade med en massa papper! duktiga jag! :) hihi..

Efter att jag hade varit duktig med sådant, så gick jag hem och käkade lite lunch!
och sedan tog jag mig i kragen och började fixa här hemma.

Jag har: vikt all tvätt, startat och hängt en maskin med tvätt, plockat i och ur diskmaskinen, dammsugit och dammat. Ja, jag har gjort lite i alla fall :) men sedan sa mina höfter ifrån. Är det någon som bli förvånad? Nej, inte jag heller om jag ska vara ärlig.


Men sedan tog det ej så lång tid innan jag fick sällskap i alla fall. Linn, Tessan och småflickorna kom hit och dom hade köpt med sig fika. gullisarna! :) hihi..

Så dom var här en stund, men har ganska precis gått hemåt nu. Dom var ju så himlans duktiga att dom gick ner på stan idag! :)


Ska alldeles strax ta tag i matlagningen, men orkar inte riktigt ännu! :) haha!
Så därför ska jag göra klart skrivuppgiften i Naturkunskap så att jag är klar med den. För då kan jag lägga det åt sidan och inte behöva tänka på den. och det kan vara skönt såhär till helgen! :) haha!
Men ja, på återseende senare.

Lots of Love! <3

Av Louise - 26 januari 2011 22:53

Eftermiddagen/Kvällen har väl egentligen inte varit så himlans händelserik för min del måste jag erkänna, men det har varit en skön sådan också! :) hihi..


Efter en stund så gick jag över till Elin - pratade lite, myste på, drack te och myste med en otroligt glad bebis! :) Ja, det var otroligt mysigt. Även att Carina var där en stund också. hihi. Hon bara lyser när hon säger farmor själv - kul att se faktiskt :)

Andreas kom efter en stund också, då han har varit duktig och gått på utbildning. och fick veta att han snart är klar, och bara det är ju ett tecken på att tiden bara springer iväg. haha! :)


Efter det så gick jag in och förberedde lite middag, gjorde klart nästan allting utan riset, då jag ville äta med min älskade pojkvän, så väntade med det! :) och lagom tills jag blev klar med det mesta, så ringde han och vill ha hämtning - det kallar jag tajming. tycker ni inte? :) ..
Hämtade honom, och sedan hem och gjorde klart det sista med middagen. käkade lite tillsammans, och sedan "dog" han på soffan. och stackarn frös ju också. :s hm!


Passade även på att ringa till Anna, då hon sa att jag skulle ringa! och självklart. Det var otroligt skönt att ventilera sig lite med henne också. hon förstår liksom som ingen annan på något konstigt vis. men är det någon som känner mig innan- och utantill så är det hon! ja, så är det faktiskt. vi kan till och med avsluta varandras meningar ibland, och det är ju bara ett tecken på att man känner varandra hur bra som helst. Tycker ni inte? :)

Efter 1 timmes prat med henne, och lyssnade på bebisen så hoppade jag in i duschen för att värma mig, då jag faktiskt själv var väldigt frusen av mig. Och även att det är otroligt skönt för höfterna, dom liksom "mjuknar upp" .. En konstig känsla, men det hjälper konstigt nog!


Nu är det alldels strax dags för att krypa ner, och innerst hoppas att jag orkar med skolan imorgon. eller ja, jag orkar! men frågan är vad min kropp säger?  Det är ju trots allt den jag måste lyssna på tyvärr! :(

Men ja, godnatt godingar och på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 26 januari 2011 14:10

Nu är jag hemma igen, efter att ha fixat en massa saker som skulle uträttas idag! :) hihi..


Elin ringde mig vid halv 9 imorse, och undrade om jag hade lust att skjutsa henne och Thea på bvc, och självklart kunde jag det! skulle ändå ut och åka, och förstår att man inte vill gå när det är nästan 16grader kallt, jag förstår henne! :)
Så självklart ställer man upp, och efter att dom var klar på bvc, så följde dom med ut på jysk, och även på dollar!
ja, det blev lite smått och gott. duschcreme och sådant nödvändigt ni vet, och även så blev det en papperskorg in till toaletten. nu har jag sagt länge till Robin att jag vill köpa en sådan, så idag slog jag till med det faktiskt! :)
Och det kunde jag med gott samvete göra, nu när jag såg min lönespec när jag kom hem! :) hih.


Blev faktiskt glatt överraskad, då jag inte trodde att det riktigt skulle vara så mycket. men nu vet jag att jag ej behöver oroa mig denna månad, då det bara är 2 stycken räkningar kvar att betala, BRA JOBBAT Louise! :) hihi..


Nu sitter jag hemma igen som sagt, har gått igenom en massa papper, och även stoppat in dom på rätt plats i pärmen och sådär. Och även pluggat lite, ja inte så mycket. Men har bara en uppgift kvar som ska in på måndag! så känner mig duktig i alla fall :) hihi..

Så nu ska jag plocka i och ur diskmaskinen, och sedan bara ta det lugnt och vänta på att mina älskade sambo ringer och säger att han har slutat! :)
Och sedan att det kanske blir lite te inne hos elin också. ja, vi får helt enkelt se vad som händer! :)

Men nu, åter till det jag skulle göra :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 26 januari 2011 08:00

Yes, I'm back! Jag tänkte skriva någon rad igår kväll, men så blev det ju inte som ni märkte! :p haha!

det dök upp massa annat på vägen istället, och inte klagar jag för det - absolut inte! snarare tvärtom. jag bara njuter av tillvaron! :)


Jag var ju sjukanmäld igår, då jag inte kom upp ur soffan pga detta. men det känns som om det är på G att bli bättre? ja, vad vet jag om det egentligen? haha!

Efter att älskling hade slutat så åkte vi i alla fall och storhandlade, ja vi fyllde på allting här hemma, kändes som om det behövdes om inte annat. så nu har man fått lite inspiration att laga mat och sådant nu, när det finns lite att välja på :) hihi.
Även att Ken kom förbi, så han åt med oss också! alltid lika trevligt när det kommer folk på besök , och framför allt dom underbara människor man har runt omkring sig! <3 hihi.


Efter middagen, så var det dags för handbollen, ja jag vet jag är lite nörd och kikar på sådant. är det inte någon annan som gör det? jag tycker faktiskt att det är ganska spännande ibland! :) haha! 

Men in till finaste Elin och Andreas i alla fall, där det kikades på handboll, och även att det hade bestämts med Elin att det skulle bli en "te-dejt", ja jag älskar dom där små dejterna med mys, te och skitsnack om allt möjligt :) hihi. ja det är underbart. :D..


Och efter att timmarna sprang iväg, och jag gick in till oss igen! Så orkade jag faktiskt inte alls skriva nå :p . men nu är jag ju här i alla fall, så det gör ju inte så mycket faktiskt! ...

Idag har jag inte så mycket planer faktiskt, det ända jag vet är att jag ska ut på jysk en snabbis lite senare idag! :) hihi. Ja, jag är ju faktiskt sjukanmäld idag också tråkigt nog.. men ska nog ta mig ut och promenera lite också, då jag verkligen måste komma igång och röra på dom ännu mer än vad jag gör nu! :p haha!

Så ja, vil får helt enelt se vad tiden utvisar för idag! :)
men på återseende

Lots of Love! <3

Av Louise - 25 januari 2011 13:08

Idag är en sådan dag då jag känner bara en massa positivt och negativt. ja, det finns bara en massa saker som spelar in i just detta! :) haha...


Älskling väckte mig imorse, och ville ha skjuts till jobbet. Och självklart ställde jag upp och klev upp 3timmar innan min väckarklocka skulle ha ringt :) haha!

Sedan när jag kom hem så käkade jag lite frukost, och sedan gick jag mig och vilade en stund, så att jag skulle orka med hela dagen i skolan och allt annat :), men när jag vaknade igen av att det var dags att kliva upp så gick det inte!!!! :(  mina höfter tyckte tydligen inte att jag skulle det, hur mycket jag än försökte så gick det inge vidare, och kunde typ ta mig till toaletten och tillbaka till sängen/soffan innan jag skrek och grät av smärta. så jag ringde faktiskt och sjukanmälde mig ( då dom redan vet läget så förstod dom det! ) skönt faktiskt att dom är så himla bra borta på folkhögskolan! jag är ritkigt nöjd med allting där borta än så länge! :)


Så jag vilade en stund till, sedan pratade jag med älskade anna i ca 35minuter, hur underbart som helst. och det var underbart att höra hennes röst, och självklart den lille krabaten som pratade i bakgrunden :p hihi. Ska prata med henne senare ikväll också. vilket känns helt underbart. :) Och även fast hon ligger på BB, och nyss har fött barn så lyssnar hon och ger mig hennes kloka råd - ja en sann vän! <3 tack!


Tänkte att jag skulle vara duktig när jag ändå var hemma och hade vilat en stund, så startade en maskin, och även gick ut med soporna m.m . men det skulle jag absolut inte ha gjort! JAG TROR JAG SÄGER UPP MIG SNART :s . hm, det är inte alls kul. men det är värt det känns det som.


Men till det positiva, en underbar pojk har kommit in i våra liv ( ja ni har hört det många gånger nu! ), en vecka till har gått - bara 6dagar kvar.

och sedan en massa saker som jag inte kan ta upp i bloggen ännu :) som är på gång om man säger så :p haha!


Men nu ska jag vila mina höfter lite mer, och hoppas på att det blir bättre. så hörs sen!

Lots of Love! <3

Av Louise - 25 januari 2011 11:56

Äntligen har vi fått en bebis, men inte vilken bebis som helst.

utan den absolut sötaste pojken jag någonsin har sett.


Det är så att min andra hälft, bästa vän och numera mamma har fått en helt underbar son. :) Han är sååå vacker, ja det är svårt att beskriva!


Men äntligen är du här lille vän, så som vi alla har längtat efter dig! Det är otroligt att man kan längta efter någonting såhär mycket, när det inte ens är "min bebis" liksom. Men du är efterlängtad, och så perfekt.


Ja, vi älskar dig redan pojken lilla! :)




Född den 25/1, 53cm lång, 3862g (tror jag? någonting sådant i alla fall.)

10dagar efter ditt bf, men vad gör det? absolut ingenting när du är så underbar och vacker som du är.


Och stort grattis till världens bästa vän, mamma, min andra hälft, flummot och så mycket mer - Anna. och självklart ett stort grattis till den nyblivna pappan Jonas också :)


Lots of Love! <3 

Av Louise - 24 januari 2011 22:06

Ja, som ni märker så springer tiden iväg, och det är snart tisdag redan! helt sjukt :o hmm. men vad gör det ? inte mig någonting emot. och jag gillar ju tisdagar faktiskt - många av er vet varför också ^^, haha!

Och även att jag längtar tills på måndag ( om en vecka! ) då jag och mamma ska iväg på äventyr. ska bli så himla kul verkligen. jag längtas! :) hehe!

I lördags hände det inte speciell mycket egentligen, blev bara en lugn hemmakväll, där det inte gjordes mycket. bara mös och umgicks med varandra - precis som man ska göra ibland.
Så vi tände massa ljus, kikade på tv och mös på... och man kan ju inte göra annat än att njuta i Robins sällskap och famn, nej jag har den bästa famnen att vara trygg i ! åh, jag älskar dig! <3 !!!


Söndagen så började även den med att jag klev upp tidigt :) hihi.
Sedan vid halv 1 tiden, så ringde Elin och Andreas och frågade om vi ville ha fika, och självklart! alltid lika mysigt ju :) .  Så gick över, pratade och myste på. även att erik hedlund var där, och det var ju inte igår man såg hon liksom! det var på tok alldeles för länge sedan känns det som? hm. konstigt!  Även att det blev lite mys med Thea också - passar ju på när man väl har chansen liksom. tycker ni inte? :) haha.

Efter det, så åkte vi till edsbyn, och så käkade lite mat. och hon bjöd på otroligt god flygande jakob - mums! min svärmor kan det där med att laga mat. alltid himmelskt gott ^^, hihi.


Men när klockan började närma sig halv 7 så var det dags att åka in till Bollnäs igen, då älskling skulle börja jobba 20.00 .  Så hem så han fick göra sig i ordning och byta till dom där fula gula reflex kläderna :) hehe.

Efter det så åkte jag hem till Linn, där även tessan var :) så hade en mysig stund, och kikade även på the village ja, den är rätt okej. men inte i min smak :p haha!
men eftersom jag är så himla mörkrädd ( ja nästan värre än alla andra tror jag :( . ) så slutade det med att jag snodde med mig tessan hem, så hon fick göra mig sällskap så jag kunde försöka sova, eller åtminstone slapp sova på soffan! så tack så hemskt mycket för det :) hihi.


Somnade i alla fall på tok alldeles för sent, men på grund av en himlans bra orsak måste jag säga! :) jag sov som en prinsessa med dom beskeden som jag hade fått och allting sådant. så jag klagade absolut inte en enda minut. :)

Men imorse, så bar det iväg mot skolan igen, och det är ju nu allting börjar. lektionerna sätter igång, och nu är det på allvar känns det som :) hihi.. Men det börjar med att vi får en läxa i naturkunskap, hur kul är det liksom? ja, men det var ju inte så himlans svårt. men inte kul alls :) haha! nog om det.
Efter skolan så upp till Linn och tvillingarna en sväng, och HON HAR SKAFFAT EN BLOGG.. ( linnostberg.blogg.se ) Gå in och läs vettja? :) hihi. Hon har kommit in i det också. eller ja, hoppas det :) hihi.


Men efter en stund så åkte jag och mötte upp älskling, upp på sjukhuset och satt där en stund . och sedan hem igen. :)

Han har redan gått och lagt sig, då han somnade med datorn i knät - men inte så konstigt när man har jobbat 21timmar i sträck, knappt ätit någonting och absolut inte sovit. stackarn! :)

så ska gå in och pussa lite på honom nu, då han äntligen ligger bredvid min sida när jag ska sova :) det gör mig lycklig. hihi..

Men ja som sagt, puss på honom och sedan sova så jag orkar med morgondagens lektioner :) på återseende imorgon godingar!
Lots of Love! <3

Av Louise - 22 januari 2011 18:11

Lördagen är redan här, och nästan över också! :o det är helt otroligt vad tiden och dagarna bara springer förbi, och jag hinner inte ritkigt med själv!

nog för att i detta nuet så gör det absolut inte mig någonting, ju fortare dagarna går, desto bättre är det ju - i alla fall för våran del ! <3 hihi..


Det hela slutade med att vi åkte ut till växbo igår i alla fall, hälsade på budda och linda och självklart deras lilla pojk som kom i måndags :) .

Så jag mös, snosde massor och bara njöt en stund av att det var en bebis där. och även av att vara där ute, ibland blir man liksom så himla avslappnad när man är där :) hihi. så det känns kanon faktiskt.

Efter någon timme så åkte vi hemåt, och jag somnade på en gång, då jag hade hur ont som helst i både magen och höfterna! :) så somnade på en gång. haha!


Men bara för det, så resulterade det i att jag var vaken på tok alldeles för tidigt imorse istället. hm, men det var rätt skönt att komma upp också. Då älsklingen låg kvar så himla vacker - så klev jag upp, lindade in mig i min underbara morgonrock + duntofflor och åt en rejäl helgfrukost och bara myste för mig själv en stund! :)
Ja, det kan vara skönt att göra det ibland också faktiskt. hihi.

Tog nog 3 timmar innan älsk klev upp, men det gjorde ej så mkt.

Har pratat med världens bästaste lillebror idag också - han och pappa var på väg till Arvika idag och skulle hämta lillebrors bil :) hihi. kuul för honom absolut! ^^,


Blev en tidig middag idag, då älsk stod för matlagningen idag! men efter det så tog min rastlöshet över. så började dona på med diskmaskinen, och sedan spelade jag lite sims ( bra tidsfördriv!! ) hahaha. och man fastnar på tok alldeles för lätt för det :p ..


Men nu ska det mysas ner i soffan bredvid älsklingen och kika på handbollen. så på återseende.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards