Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under augusti 2010

Av Louise - 24 augusti 2010 22:07

Buuuu....   Ja, nu vart ni rädd va :) thihi.

nu är jag tillbaka, ibland hänger jag inte riktigt med i svängarna i mitt eget liv. men jag bara älskar't när det händer en massa olika saker samtidigt :) jag är så otroligt nöjd. I morse så åkte jag iväg efter att ha startat en tvättmaskin, och lämnade in lite papper här och där . då jag tyckte att det passade bra en sådan här regnig dag. även att jag handlade hem lite små saker som jag bara var tvugen att ha :) hehe. *småler med hela ansiktet ju*..
efter det hängde tvätten och Linn ringde och frågade om jag hade lust att skjutsa ner dom på banken, och självklart då jag behövde fördriva lite tid :) så passade även på att skjutsa ner henne till willys så att hon fick handla lite då hon skulle baka (:


När jag hade gjort det, så direkt iväg och mötte upp älsklingen och sedan upp och tittade på en lägenhet;) hur fin som helst verkligen och även att den skulle tapetseras om innan vi flyttade in i sådana fall - vilket var ett stort plus bland alla dom andra stora plusteckena som dök upp när man gick runt och kikade lite :) hehe.. Hem och lagade världens godaste kasslergratäng efter det, och så ringer den andra killen och frågade om vi ville kolla på den lägenheten också.

Så slängde i oss lite mat sådär på en femöring, och sedan iväg igen till nästa och tittade på den.. dock inte lika fin, men otroligt mysig den också ^^ hehe..
men nu har vi bestämt oss i alla fall, så ska lämna beskedet imorgon att vi vill ha den första. :) eftersom jag har sagt upp den här lägenheten och även att jag vill flytta snarast känns det som :D hehe. men vi är nöjda med vårat beslut i alla fall, och vi känner att detta känns mer rätt än den vi har nu..
så just nu flyter allting på precis som det ska, och även att det blir en nystart, en helt ny vändning för oss. precis vad vi vill, och jag mest tror jag(?) hehe.. men nu är det ju bara 2 små saker som fattas, men det är ju inga större grejjor, så det är lätt fixat om man säger så.

och med min envishet så fungerar det mesta, det vet ni som känner mig i alla fall :D så det så..   i will always get it my way ... always!!! :D hihi..


så just nu är jag nöjd med allting, och kan egentlgen inte hitta någonting alls att klaga på med mitt liv :D hehe.. detta känns ju bara hur bra som helst ...


men nu ska jag ta och krypa ner i sängen för lite mys, för imorgon  står det jobb på schemat ytligare en gång. så godnatt :)


Lots of Love! <3

Av Louise - 23 augusti 2010 21:50

Åh nu var det länge sedn jag skrev här..

men det är väl kanske sådant man får räkna med när man jobbar och står i, har underbara vänner runt omkring sig, tusen järn i elden och knappt någon sömn eller tid kvar efter det (: hehe..


men jag tänkte att ni ska få en kort liten uppdatering om vad som har hänt egentligen, då jag vet att ni är lite nyfikna innerst inne :) hehe..


I fredags så ringde klockan, och det var dags för jobb :) riktigt nice att äntligen få jobba lite faktiskt, jag såg verkligen fram emot det, och denna gång var det med simone och gnidde. väldigt lugnt på folk, men gjorde inte så mycket då tiden sprang på väldigt bra ändå.. hihi.. och efter det så blev det hem till elin och andreas en sväng.. :) och så blev det faktiskt en ganska tidig kväll ^^, ..


Lördags var det samma sak, klockan ringde och det vart några timmar även denna dag.. och efter det - hem och duschade och så iväg mot willys. mötte upp andreas och elin och så handlade vi lite småplock. riktigt mysigt.

hem till dom och gjorde i ordning. då vi åt.

kräftor, räkor, ost, kex, vindruvor, päron, dippar, baugetter, pajer och en massa annat småplock... drack gott allesammans och bara mös, helt underbart om ni frågar mig ^^, sedan hamnade vi på balkongen med en massa skitsnack..

Sedan kom även Malin och Danne förbi en sväng och snackade lite skit, och på något konstigt vis så kom vi in på kalsonger som samtalsämne. fråga mig dock inte varför. haha. men vi skrattade på bra i alla fall :D

Efter ett bra tag så åkte vi ner mot stan, pojkarna skulle på parken och vi flickor åkte hem till Malin och Danne, där även Fia och Jimmy var - ritkigt trevligt. och tack erik för att du skjutsade ner oss :)
Kom hem i ganska skaplig tid, då våra pojkar hade fått i sig lite för mycket alkohol om man säger så :) haha. men dom är bra söta dom fär 2 ^^,


Söndagen kom och jag vaknade av att andreas ringde och väckte oss vid klockan elva och frågade om vi ville ha kaffe. haha :) så vi gjorde oss i ordning efter en stund och åkte uppåt mot granberg, där även våran bil hade blivit kvar under natten :) jag drack en kopp te med elin och kikade på the hills :) och sedan klockan 2 var det dags för ytligare lite jobb, så åkte hemåt och bytte om och senare mot jobbet :D blev en lugn kväll, och en snabb visit hemma hos odde och linn.. :) sedan sängen :p


Imorse ringde klockan ytligare en gång alldeles för tidigt.. men då jag hade lovat att skjutsa linn och odde till gävle, då dom skulle ner och titta till flickorna så var det bara att kliva upp. :) självklart ställer man upp för vännerna, det man är till för ^^, hihi.. så denna dag har varit mycket bra..
käkade lite innan vi åkte hemåt, och sedan så ringde jag även och sa upp lägenheten idag. känns otroligt bra, och som jag har längtat.. :) så imorgon ska vi iväg och kika på 2 lägenheter, förhoppningsvis båda 2, men det är säkert att det blir 1 utav dom i alla fall :) så nu hoppas verkligen att den är så fin som jag har hört att den är.. jag håller båda mina tummar kan jag lova :D så jag återkommer imorgon med en uppdatering om hur dom ser ut..


Men nu ska jag krypa ner i sängen, då jag imorgon ska söka lite, upp och vänta på att klockan blir efter 2 och även städa lite här hemma då jag är ledig imorgon och jobbar onsdag och torsdag ska jag äntligen klippa mig och jobba lite till efter det :)

så på återseende imorgon sötingar..


Lots of Love! <3

Av Louise - 19 augusti 2010 17:22

Den här gången dröjde det dock inte lika länge innan det kommer en bomb med bilder. men dock lite mindre denna gång, då resten finns på facebook och inte orkar lägga upp alla här :) men lite smaskigt ska ni få :)


Linnsans barnsäng:


     

hur söt är den inte då? alldeles rosa och allt! :) hehe. massa gosedjur, och här kommer garanterat dessa underbara mirakelbarn sussa sött (: hihi


Tranan:

            

love you <3 !                    |    Ibland får man fula sig..       |   "bättrar på" :)


                            

Sötpullan and me (: <3         | bjuder även på ett ego-pics :) i know i look good..



Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka och uträtta lite ärenden med älsk, sedan handla lite mat och så hem för middag - magen kurrar ju redan nu. hm. hur ska detta gå? jaja, bara att bita ihop en stund till...
enjoy the pics så länge :)

på återseende ..


Lots of Love! <3

Av Louise - 19 augusti 2010 14:40

Det blev utgång igår, med söthögen Zenita.. :)

Otroligt länge sedan man var ut, så det kändes nästan lite som om det var på tiden :) Jag hade otroligt roligt, men det kan ju inte bli så mycket annat med söthögen inte :D hehe. jag älskar dig.
Synd bara att dom spelade så himla dålig musik, förrän fram mot slutet av kvällen, inte okej faktiskt. men vi hade det roligt i alla fall, och drinkarna och shotsen slank ner fint ändå dom (:  utan större problem om man säger så.. ^^,

Älskling kom och hämtade oss när det var dags att åka hemåt - tack för det hjärtis <3 ! Då blev det maxmat, och sedan hem och slocknade på en gång..


Idag mår jag väldigt bra, förvånad över det faktiskt. men lätt värt det. :)
Så just nu är jag lite duktig, och håller på att tvätta alla sängkläder :D  Det blir rätt mycket, när man har en så pass stor säng, många kuddar och en söthög som sover över på soffan. hehe. så kändes som att det var dags att ta tag i det :D Så jag är lite duktig såhär dagen efter..

Sitter även och väntar på att älskling ska ringa, då han är iväg och jobbar idag..
själv jobbar jag fredag, lördag och söndag :) hihi


men nu ska jag ner och hänga tvätten. på återseende


Lots of Love! <3

Av Louise - 17 augusti 2010 22:38

yes darlings, i'm back..
ja, men idag också, är i förvånade? det är faktiskt jag1 då jag har blivit mer och mer dåligt på att blogga känns det som.. ;p


men jag ska ta och berätta lite i alla fall vad som har hänt sedan igår! (; hehe..

Åkte iväg vid halv 5, upp och hämtade Linnsan, och sedan iväg för att fixa mina naglar! och tro mig - det var på tiden! =) hehe. men nu är dom otrolgt fina igen. Den här gången blev dom svarta med lila/vita blommor med en pärla i mitten på båda ringringrarna och även på båda tummarna. ur läckert om ni frågar mig. det kommer nog upp en bild vid ett annat tillfälle när jag lagt över dom till datorn. ( måste bara hitta kabeln först, "fniss" ) haha..

Efter det så åkte jag och linn på picasso och käkade lite middag, och sedan upp mot granberg. där vi fixade med barnsängen, och kläderna. hon bäddade barnsängen - vilket jag också har kort på :) och så läste jag en sak för henne i en bok som jag hittade, och det stämmde tydligen.. hoppas, men nej inte nu ^^ hehe.. ypu know what I mean <3 !

Sedan hjälpte jag henne och vika och lägga in alla små bebiskläder ( som btw är huuuuuur söta som helst - love it!! ) och bara mös, och sedan vart den en "bra gjort-glass" på statiol. och även att vi träffade på linda och anton på max efter det. sedan blev det kväller för min del :) hihi..


Imorse så ringde klockan, jag gjorde mig i ordning och sedan åkte jag mot ljusdal för att hämta upp sötaste lillebror <3, och sedan mot delsbo/moviken för att träffa världens bäsaste och vackraste kvinna - min mamma såklart ! (:  gosh, i love that woman.. mös där, käkade lite middag och mös med mina bonusbröder. dom är ju för underbara. och vid 7 tiden så begav jag mig hemåt mot bollnäs igen. efter att jag kom hem så har jag fixat matlåda åt älsklingen, då jag glömde den andra i delsbo. hm, klantigt av mig. men men. och sedan tog jag ett vrv med dammsugaren, och sedan en lång  otroligt skön dusch :D hehe.
Och nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli halv 1, så att älsk kan komma hem någon gång, så jag får mysa ner mig i soffan med honom till en bra film :D !

Ja, så har mina dagar i kort version sett ut. och jag trivs så otroligt bra med mitt liv, mina vänner och min vardag. jag älskar alltihopa...


men nu måste jag sluta, lite te och tv nu innan älsk kommer hem.

men innan jag slutar helt, så måste jag bara säga:
Ni har blivit hemskt dåliga på att uppdatera, dock att ni är så många som läser! kom igen och börja komentera. det blir roligare att blogga då! :)


Nej, men på återseende godingar


Lots of Love! <3

Av Louise - 16 augusti 2010 14:18

Sitter just nu och fördriver lite tid med datorn, då jag inte har någonting bättre för mig känns det som. Även fast jag har en massa saker som jag borde göra innan klockan 4 ;p haha! Dock inte så snabbt vissa gånger - som många av er vet! :D hehe!


Igår var det bara en slappardag, älsklingen var iväg till Holmsveden och fiskade med totte och jörgen, så jag hade tvättstugan! dock lite skönt att baravara hemma och inte göra någonting i stort sett.
Efter att Tess hade slutat så kom hon hit en sväng, så runt 10 tiden ungefär. och så fick hon lite mat i sig också! :) hehe snälla jag :D
och efter ett tag så bestämde vi oss för att det var time för en glass-dejt, och så ringde även sötaste linnsan. så vi hämtade upp henne också då hon ville följa med, och självklart! :)

Så det blev en glassdejt, och efter det släppte dom av mig hemma! ^^,


Imorse vaknade jag vid 11 tiden och kunde inte somna om, men jag var så himlans trött. uscha! :P

men har inte gjort så mkt, hämtat posten och betalat dom räkningarna som hade kommit, gosh vad jag inte tycker om räkningar! men det gör väl ingen skulle jag kunna tänka mig. haha! räkningar behöver man väl inte varje månad, eller ja jag tycker inte det i alla fall ! :)


Så nu sitter jag här, och väntar på att Linn ska höra av sig. Sedan blir det iväg och ta ut pengar, fixa frimärke och posta iväg ett brev och sådär. sedan vid 5 tiden ska jag iväg och fixa mina naglar - äntligen! :) ska bli så otroligt skönt faktiskt! :)

men nu har jag inte tid med det här, jag har ju trots allt saker som behövs fixas innan jag ska fixa resten! :)
På återseende..


Lots of Love! <3

Av Louise - 15 augusti 2010 16:14

Money can't buy you love or hapiness, but it can't buy friendship either..

So all you have to do, is just to go with the flow - the one that makes you happy, and enjoy it!! :)


Vännerna, famijen, kärlek, vänskap och umgänge är vad som får dig ycklig! - eller ja, i alla fall mig lycklig! Dom där små sakerna i livet som får en att orka kämpa! den glöden som andra människor ger dig!
Någon som yssnar, förstår och kommer med råd både bra och dåliga ibland - det är en bra början! Även att du/jag får känna sig behövd någon gång ibland - lyssna, komma med både bra och dåliga råf eller bara ibland hålla om och bara vara! :)
Vännerna är en stor del av livet, och var rädd om dom du har, och var rädd om du kommer att få! Men göm inte bort att vårda det fina ni har tillsammans!
Det är någonting värdefullt, och någonting som alla borde tänka lite extra på lite då och då! :)

Själv kan jag inte klaga, jag har dom absolut bästa vännerna, och jag värdesäter dm och deras vänskap mer än någonting annat.

Jag kan skatta mig lycklig var eviga dag, med dessa personer runt omkring mig! det gör mig lycklig. och det är ingenting som kan köpas! det är bara någonting som är, och som man ibland behöver kämpa lite extra för! men det är värt varenda droppe av blodd, svett och tårar.


Allt jag försöker säga egentligen är att jag älsakr mina vänner, och jag finns alltid där för varenda en av dom! :) ni betyder mycket.. och ni vet vilka ni är! :D

Lots of Love! <3

Av Louise - 15 augusti 2010 11:56

Det blev en väligt trevlig lördag kväll, trots att man inte följde strömmen och åkte på crusing i söderhamn, eller gick ut på krogen och skakade av sig lite fett på rumpan! men en annan gång helt enkelt? :D haha..


Jag satt hemme en stund, hade 1 timmes samtal med världens bästaste mamma och skvallrade av mig en massa! riktigt skönt om ni frågar mig :) hehe.
och även att jag pratade med Olivia, och hennes och fridas galna idéer, man skrattar bara man tänker på dom. underbara flickor! :)  Och bara för det så saknar jag norrköping och allt bus! ;P haha. ska verkligen försöka följa med - jag lovar! :D
annars en tripp snart ändå? thihi..


Men efter att jag hade suttit här hemma, och bara pratat med en massa härligt och älskat folk, så tog jag mig i kragen och bytte om lite snabbt och så åkte jag upp till stugan, och då hade även jocke, hedlund och fredrik (?) anlänt. riktigt trevligt om ni frågar mig! :) stackars erik - han var trötter. så han somnade på kökssoffan ! ;p haha. Men han vaknade när vi sa hello kitty - söterik! :)

Det blev dock inte så länge som jag hade trott, men det gjorde inte så mkt.. vi åkte hemåt vid halv 2, 2 tiden ungefär. så vi kom hem vid halv 3 tiden, efter att vi hade ämnat av erik hemma och sådär.

Men det var en mycket trevlig kväll med underbara pojkar, tog lite bilder också! men dom bev inge bra ;p så dom behåller vi för oss själva istället :D haha!


Idag är det tvättstugan-dag, då det var alldeles för länge sedan jag tvättade. Så nu är det dags :) hehe. men vad gör det när det ändå är söndag?? ja, inte så mycket! det är en sådan mysdag i alla fall, så det spelar inte mig någon roll att behöva springa ner lite då och då heller :D


Åh, imorgon ska jag äntligen iväg och fixa mina naglar runt 5 tiden :) ska bli hur underbart som helst :D hehe.. som jag har längtat. men nej, nu har jag inte tid att sitta här längre! på återseende!


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards