Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Louise - 10 augusti 2010 22:03

Välkomna tillbaka, för ytligare lite läsning.
jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men ibland är det så att man inte hinner eller har tid ibland. och när man väl har tid så orkar man inte ritkigt. och lite så har det varit nu faktiskt :)

jag har jobbat både måndag och tisdag nu, riktigt skönt att äntligen få göra det igen, då det var länge sen sist med tanke på vad som har hänt och sådär. men det är bara att blicka framåt och gå vidare. inte sant? :) haha! ^^,  jag deppar inte för det utåt i onödan, jag håller vissa saker för mig själv. för det anses vara bäst så tycker jag (: hehe..

Igår var det en väldigt lugn dag på jobbet, ganska tråkigt när det finns så himla lite att göra måste jag erkänna, då jag gillar fart och fläkt för det mesta. :) jag är lite av en sådan tjej, som gillar att ha många järn i elden, och när allt bara flyter på och jag hinner vara lycklig mellan varven.. är inte ni det? =D   Jo, jag tyckte väl det.. ^^, Och efter jobbet så hämtade jag upp älsklingen, som för omväxling låg och sov på soffan - och åkte och handlade (:
Efter handlandet så åkte vi hemåt, fixade lite matlåda åt honom och sedan blev det en riktigt slapparkväll :) otroligt mysigt om jag får säga det själv!


I morse ringde klockan, och det var dags att kliva upp, in i duschen och åka till jobbet (: Och idag var det i alla fall lite mer att göra än igår, och det är riktigt skönt. även om det var i omgångar som det var folk och sådär så gör inte det någonting. då hann man med att göra allt det praktiska med att fylla på saker och ting emellan. och det behövdes inte stressa - men det var precis som jag gillar det! någonting att göra hela tiden. riktigt roligt! :D

Stängde idag också, och direkt efter jobbet så hämtade jag älsk idag igen, då han kom på att han saknade lite saker ifrån affären tills imorgon. så det var bara till att åka till affären idag igen och inhandla det han behövde. och efter att vi kom hem, så gjorde i ordning mat till honom, har duschat och sedan bara myst i soffan.  I'm just soooo in love! <3 min pojkvän/sambo är the greatest...


Imorgon är jag ledig, men det stoppar inte mig. jag har saker inplanerade hela dagen :) hehe.
Äntligen kommer Mathilda och Theo hit och umgås med mig. inte en dag för sent om ni frågar mig. vi ska se om vi hittar någonting fint till pojken. :) han är ju stor nu prinsen <3!  så det är dags med lite "uppdatering och förnyelse" för honom.. hehe. så vi får helt enkelt se vad v hittar och hoppas på att det finns någonting fint till honom :D .. Så blir det fika, alternativt lite lunchning på stan imorgon också. Alltid lika mysigt ju, åh jag bara älskar detta. Men nu håller jag tummarna på att det ska vara finväder imorgon, eller ja åtminstone uppehåll så man inte smälter bort (: hehe!


Sedan på kvällen ska jag försöka  att hinna med att tvätta lite också, mina arbetskläder bland annat - då dom inte alls är roliga. tur man har hur många som helst utav dom (: hehe. men det blir ändå mycket tvätt på 2 personer! jag undrar egentligen hur vi lyckas? haha men men.


Nu däremot så blir det snart till att krypa ner i sängen och få lite välförtjänt prinsess-sömn, och invänta morgondagen! :)
Så på återseende!
puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards