Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Louise - 2 augusti 2010 21:48

Denna dag har varit seg men också otroligt bra! :) hehe!

åkte upp med tåget till järvsö, pratade med mammi och så kom älsk och hämtade mig vid 4 då han hade slutat! så då åkte vi mot färila. där jag äntligen fick krama på min efterlängtade och saknade lillebror <3 ...  Underbart att se honom igen, det var på tok alldeles för länge sen sist.. hehe.  Och även att  jag hämtade en massa post, och så fick jag även mitt efterlängtade paket med kläder som jag beställt, och giss aom jag blev glad! det fanns ju hur mycket fins kläder där i som helst! :) hehe.. gosh, jag älskar att förnya garderoben med nya skönheter :).. såg även igår när jag rensade i klädkammaren att jag måste gå igenom mina kläder som jag har, och slänga eller skänka bort sådant som bara ligger och tar plats.. med andra ord sådant som jag inte använder! Så det får jag använda någon utav mina dagar till :) hehe..

som sagt, man är ju aldrig rastlös eller sådär i onödan! ;p


Imorgon kommer även bästaste anna hit och umgås, och tro mig - det kan behövas!! jag behöver prata av mig. och hon är en sådan person till mig som jag kan säga precis hur jag tycker, tänker och känner till.. de är underbart! =D.. så hon kommer imorgon som sagt, och det blir lunch på stan och bara en massa mys.. så vi hoppas på att det inte regnar imorgon bara! :D haha!

men nu ska jag mysas lite med älsklingen innan det är dags för lite skönhetssömn :) så godnatt. puss o kärlek <3

Av Louise - 2 augusti 2010 14:08

Måndag igen, och ytligare en ny vecka! :) hehe..


Har inte gjort så mycket idag, då jag var helt slut i morse, och äls fick ringa och väcka mig vid halv 12, vilket inte är okej! :p haha! men jag klev upp i alla fall och gjorde mig i ordning... fixade det sista som han ville att jag skulle göra åt honom, och sedan satte jag mig ner och betalde lite sjukhusräkningar - vilket inte alls är så himlans roligt faktiskt.. uscha!!! :S

men nu är det gjort i alla fall, och jag slipper tänka på det!! (:


Och nu ska jag snart göra mig i ordning det sista, och sedan åka upp till järvsö där älsklingen hämtar upp mig.. ^^, och sedan bär det av mot färila, där min lillebror finns! :) så ska kramas på honom, då jag saknar honom hur mycket som helst.. så ska göra det, och även att jag ska hämta lite post som forfarande kommit dit och inte hit, och även ett paket med kläder som jag har beställt, som också av någon anledning kommit dit. hmm ;P haha!

men nog om det, nu måste jag skynda mig. så på återseende senare!
pease out ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards