Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Louise - 1 augusti 2010 22:05

Kvällen igår blev väldigt lyckad måste jag säga! :)
Jag och älskling gjorde oss i ordning, och så beställde vi hem pizza och så åkte vi iväg. ner på OK en sväng och då kom även andreas och odde, då dom skulle tvätta bilen, så då bestämde jag mig för att åka upp till granberg istället där linn och elin befann sig och gjorde sig snygga inför kvällens bravader! :D hehe.


och gosh, gissa om det var underbart att ses igen!! Fick världens kram av underbaraste Linn! som jag saknat den tjejen..... <3

Efter ett tag kom även Tess upp, och sedan åkte vi ner på stan för att möta upp pojkarna.. träffade på massa sötnosar, gick runt, pratade, mös på och kikade bara :D Efter ett tag så dog det ut rätt så snabbt, då det var lite bilar och poliserna helt näppa i huvudet! hahaha.. men inte så mycket att göra åt, right?

Åkte därför ut till Rusta, då det tydligen skulle bli race.. och det blev det också, så åkte dit och kikade lite! (: hehe..


Jag orkar dock inte berätta så mycker mer om gårdagen, mer än att den var otroligt underbar och uppskattad. Det var helt lovely att vara med nära och kära igen... och framför allt älsklings flickorna! :) Så var hemma vid 3 tiden ungefär, efter en massa kramandes, skvaller, prat och välspenderad tid! .. ja, jag trivs.
och det var även underbart att se linns mage, då den har växt yttligare. inte så konstigt när det är två små mirakel flickor som sprattlar där, och nu är det inte långt kvar! :D hehe..


Idag så hade vi tvättstugan, då det var dags att byta sängkläder och allt sådant. och vi tog även tag i klädkammaren då ja inte gjorde det förut. haha! och bara det tog oss 1½ timme, usch så den såg ut :) men nu är det klart i alla fall :D så har även gjort allt annat här hemma som vi bara skjutit upp. haha! så nu är det bara dammsugningen och torkning av golven kvar, då vi inte hann med det idag helt enkelt. men det fixar jag imorgon när älsklingen är på jobbet! :D


Annars har helgen varit helt galet bra verkligen... jag är på topp! och glöm aldrig bort det ... <3 för det kommer jag alltid att vara, vare sig du vill eller inte.. :) mohaha..


Nej, nu ska jag hämta det sista i tvättstugan som hänger på tork.. sedan sängen! godnatt, puss och på återseende <3

Ovido - Quiz & Flashcards