Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Louise - 15 augusti 2010 16:14

Money can't buy you love or hapiness, but it can't buy friendship either..

So all you have to do, is just to go with the flow - the one that makes you happy, and enjoy it!! :)


Vännerna, famijen, kärlek, vänskap och umgänge är vad som får dig ycklig! - eller ja, i alla fall mig lycklig! Dom där små sakerna i livet som får en att orka kämpa! den glöden som andra människor ger dig!
Någon som yssnar, förstår och kommer med råd både bra och dåliga ibland - det är en bra början! Även att du/jag får känna sig behövd någon gång ibland - lyssna, komma med både bra och dåliga råf eller bara ibland hålla om och bara vara! :)
Vännerna är en stor del av livet, och var rädd om dom du har, och var rädd om du kommer att få! Men göm inte bort att vårda det fina ni har tillsammans!
Det är någonting värdefullt, och någonting som alla borde tänka lite extra på lite då och då! :)

Själv kan jag inte klaga, jag har dom absolut bästa vännerna, och jag värdesäter dm och deras vänskap mer än någonting annat.

Jag kan skatta mig lycklig var eviga dag, med dessa personer runt omkring mig! det gör mig lycklig. och det är ingenting som kan köpas! det är bara någonting som är, och som man ibland behöver kämpa lite extra för! men det är värt varenda droppe av blodd, svett och tårar.


Allt jag försöker säga egentligen är att jag älsakr mina vänner, och jag finns alltid där för varenda en av dom! :) ni betyder mycket.. och ni vet vilka ni är! :D

Lots of Love! <3

Av Louise - 15 augusti 2010 11:56

Det blev en väligt trevlig lördag kväll, trots att man inte följde strömmen och åkte på crusing i söderhamn, eller gick ut på krogen och skakade av sig lite fett på rumpan! men en annan gång helt enkelt? :D haha..


Jag satt hemme en stund, hade 1 timmes samtal med världens bästaste mamma och skvallrade av mig en massa! riktigt skönt om ni frågar mig :) hehe.
och även att jag pratade med Olivia, och hennes och fridas galna idéer, man skrattar bara man tänker på dom. underbara flickor! :)  Och bara för det så saknar jag norrköping och allt bus! ;P haha. ska verkligen försöka följa med - jag lovar! :D
annars en tripp snart ändå? thihi..


Men efter att jag hade suttit här hemma, och bara pratat med en massa härligt och älskat folk, så tog jag mig i kragen och bytte om lite snabbt och så åkte jag upp till stugan, och då hade även jocke, hedlund och fredrik (?) anlänt. riktigt trevligt om ni frågar mig! :) stackars erik - han var trötter. så han somnade på kökssoffan ! ;p haha. Men han vaknade när vi sa hello kitty - söterik! :)

Det blev dock inte så länge som jag hade trott, men det gjorde inte så mkt.. vi åkte hemåt vid halv 2, 2 tiden ungefär. så vi kom hem vid halv 3 tiden, efter att vi hade ämnat av erik hemma och sådär.

Men det var en mycket trevlig kväll med underbara pojkar, tog lite bilder också! men dom bev inge bra ;p så dom behåller vi för oss själva istället :D haha!


Idag är det tvättstugan-dag, då det var alldeles för länge sedan jag tvättade. Så nu är det dags :) hehe. men vad gör det när det ändå är söndag?? ja, inte så mycket! det är en sådan mysdag i alla fall, så det spelar inte mig någon roll att behöva springa ner lite då och då heller :D


Åh, imorgon ska jag äntligen iväg och fixa mina naglar runt 5 tiden :) ska bli hur underbart som helst :D hehe.. som jag har längtat. men nej, nu har jag inte tid att sitta här längre! på återseende!


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards