Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Louise - 27 augusti 2010 14:04

Fredag idag, men dock ingen bra sådan känns det som.. Jag håller verkligen på att bli sjuk, detta kan inte annars bero på någonting annat.. uscha. men jag biter ihop för jag är ändå den lyckligaste tjejen som går på denna jord (:


Somnade som en stock igår verkligen, var väldigt utmattad igår, men känns skönt med lite vila om man säger så. Vaknade när älsklingen klev upp i morse, men somnade om strax efter 5 när han hade åkt iväg mot jobbet..
men sedan vaknade jag igen vid 8 tiden, av att jag frös hur mycket som helst och var vääääldigt kissnödig :p haha..

klev upp, kissade och sedan bestämde jag mig för att lägga mig på soffan istället, så jag tog mitt underbart sköna duntäcke och la mig i soffan. efter ett tag hämtade jag en stor kopp te och bara mös sådär på morgonen med en film... :)


Hade nästan lyckats somna vid elva, men vem ringer inte och väcker en då ? jo världens bästa pojkvän.. :D hehe. så det gjorde inte så mycket...
så jag klev upp och gjorde mig i ordning, in i duschen och donade på lite här hemma med det som skulle göras :) ..

Han kom hem runt halv ett, bytte om och sedan åkte vi upp mot lägenheten för att träffa bovärden.. kändes lika bra denna gång att gå in där måste jag säga, man känner sig hemma där på en gång - vilket är helt underbart ^^, hihi..

Även andreas var med och tittade på lägenheten idag, för dom ska ju titta på den andra som vi sa nej till imorgon :) så nu får vi som om vi kanske blir grannar. haha...


men nu är vi hemma igen, eller i alla fall jag. robin  och andreas åkte iväg och fiskade lite. så nu sitter jag i soffan igen och ska bara mysa ner mig innan det blir dags för middag och en hel lugn kväll :)

Så på återseende..

Lots of Love!<3

Ovido - Quiz & Flashcards