Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Louise - 23 augusti 2010 21:50

Åh nu var det länge sedn jag skrev här..

men det är väl kanske sådant man får räkna med när man jobbar och står i, har underbara vänner runt omkring sig, tusen järn i elden och knappt någon sömn eller tid kvar efter det (: hehe..


men jag tänkte att ni ska få en kort liten uppdatering om vad som har hänt egentligen, då jag vet att ni är lite nyfikna innerst inne :) hehe..


I fredags så ringde klockan, och det var dags för jobb :) riktigt nice att äntligen få jobba lite faktiskt, jag såg verkligen fram emot det, och denna gång var det med simone och gnidde. väldigt lugnt på folk, men gjorde inte så mycket då tiden sprang på väldigt bra ändå.. hihi.. och efter det så blev det hem till elin och andreas en sväng.. :) och så blev det faktiskt en ganska tidig kväll ^^, ..


Lördags var det samma sak, klockan ringde och det vart några timmar även denna dag.. och efter det - hem och duschade och så iväg mot willys. mötte upp andreas och elin och så handlade vi lite småplock. riktigt mysigt.

hem till dom och gjorde i ordning. då vi åt.

kräftor, räkor, ost, kex, vindruvor, päron, dippar, baugetter, pajer och en massa annat småplock... drack gott allesammans och bara mös, helt underbart om ni frågar mig ^^, sedan hamnade vi på balkongen med en massa skitsnack..

Sedan kom även Malin och Danne förbi en sväng och snackade lite skit, och på något konstigt vis så kom vi in på kalsonger som samtalsämne. fråga mig dock inte varför. haha. men vi skrattade på bra i alla fall :D

Efter ett bra tag så åkte vi ner mot stan, pojkarna skulle på parken och vi flickor åkte hem till Malin och Danne, där även Fia och Jimmy var - ritkigt trevligt. och tack erik för att du skjutsade ner oss :)
Kom hem i ganska skaplig tid, då våra pojkar hade fått i sig lite för mycket alkohol om man säger så :) haha. men dom är bra söta dom fär 2 ^^,


Söndagen kom och jag vaknade av att andreas ringde och väckte oss vid klockan elva och frågade om vi ville ha kaffe. haha :) så vi gjorde oss i ordning efter en stund och åkte uppåt mot granberg, där även våran bil hade blivit kvar under natten :) jag drack en kopp te med elin och kikade på the hills :) och sedan klockan 2 var det dags för ytligare lite jobb, så åkte hemåt och bytte om och senare mot jobbet :D blev en lugn kväll, och en snabb visit hemma hos odde och linn.. :) sedan sängen :p


Imorse ringde klockan ytligare en gång alldeles för tidigt.. men då jag hade lovat att skjutsa linn och odde till gävle, då dom skulle ner och titta till flickorna så var det bara att kliva upp. :) självklart ställer man upp för vännerna, det man är till för ^^, hihi.. så denna dag har varit mycket bra..
käkade lite innan vi åkte hemåt, och sedan så ringde jag även och sa upp lägenheten idag. känns otroligt bra, och som jag har längtat.. :) så imorgon ska vi iväg och kika på 2 lägenheter, förhoppningsvis båda 2, men det är säkert att det blir 1 utav dom i alla fall :) så nu hoppas verkligen att den är så fin som jag har hört att den är.. jag håller båda mina tummar kan jag lova :D så jag återkommer imorgon med en uppdatering om hur dom ser ut..


Men nu ska jag krypa ner i sängen, då jag imorgon ska söka lite, upp och vänta på att klockan blir efter 2 och även städa lite här hemma då jag är ledig imorgon och jobbar onsdag och torsdag ska jag äntligen klippa mig och jobba lite till efter det :)

så på återseende imorgon sötingar..


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards