Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Louise - 17 augusti 2010 22:38

yes darlings, i'm back..
ja, men idag också, är i förvånade? det är faktiskt jag1 då jag har blivit mer och mer dåligt på att blogga känns det som.. ;p


men jag ska ta och berätta lite i alla fall vad som har hänt sedan igår! (; hehe..

Åkte iväg vid halv 5, upp och hämtade Linnsan, och sedan iväg för att fixa mina naglar! och tro mig - det var på tiden! =) hehe. men nu är dom otrolgt fina igen. Den här gången blev dom svarta med lila/vita blommor med en pärla i mitten på båda ringringrarna och även på båda tummarna. ur läckert om ni frågar mig. det kommer nog upp en bild vid ett annat tillfälle när jag lagt över dom till datorn. ( måste bara hitta kabeln först, "fniss" ) haha..

Efter det så åkte jag och linn på picasso och käkade lite middag, och sedan upp mot granberg. där vi fixade med barnsängen, och kläderna. hon bäddade barnsängen - vilket jag också har kort på :) och så läste jag en sak för henne i en bok som jag hittade, och det stämmde tydligen.. hoppas, men nej inte nu ^^ hehe.. ypu know what I mean <3 !

Sedan hjälpte jag henne och vika och lägga in alla små bebiskläder ( som btw är huuuuuur söta som helst - love it!! ) och bara mös, och sedan vart den en "bra gjort-glass" på statiol. och även att vi träffade på linda och anton på max efter det. sedan blev det kväller för min del :) hihi..


Imorse så ringde klockan, jag gjorde mig i ordning och sedan åkte jag mot ljusdal för att hämta upp sötaste lillebror <3, och sedan mot delsbo/moviken för att träffa världens bäsaste och vackraste kvinna - min mamma såklart ! (:  gosh, i love that woman.. mös där, käkade lite middag och mös med mina bonusbröder. dom är ju för underbara. och vid 7 tiden så begav jag mig hemåt mot bollnäs igen. efter att jag kom hem så har jag fixat matlåda åt älsklingen, då jag glömde den andra i delsbo. hm, klantigt av mig. men men. och sedan tog jag ett vrv med dammsugaren, och sedan en lång  otroligt skön dusch :D hehe.
Och nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli halv 1, så att älsk kan komma hem någon gång, så jag får mysa ner mig i soffan med honom till en bra film :D !

Ja, så har mina dagar i kort version sett ut. och jag trivs så otroligt bra med mitt liv, mina vänner och min vardag. jag älskar alltihopa...


men nu måste jag sluta, lite te och tv nu innan älsk kommer hem.

men innan jag slutar helt, så måste jag bara säga:
Ni har blivit hemskt dåliga på att uppdatera, dock att ni är så många som läser! kom igen och börja komentera. det blir roligare att blogga då! :)


Nej, men på återseende godingar


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards