Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Louise - 11 augusti 2010 22:40

I'm back, både här och hemma! :) hehe!

jag trodde att jag skulle ha en hemmakväll bara för mig själv i soffan och en massa bra tv och sådär! men icke! jag blev så himlans rastlös, så det gick ju inte! :P haha!
Jag tog och åkte och handlade lite, sedan upp till Linn och odde, som var hemma hos Odde's föräldrar och fixade barnens byrå och barnsängen, som skulle slipas och målas! :) Alltid lika trevligt att spendera lite tid med dom ju :D <3 !


Efter ett tag kom jag på att magen kurrade, och att jag inte hade ätit någon middag! och även dom skulle äta, så det blev att vi delade på en familjepizza - smaskens ! då det var länge sedan man åt en sådan. det händer ju inte så ofta då jag är glutenintolerant och egentligen inte får äta pizza över huvudtaget! :) haha... men idag så passade jag på att fuska lie, men det får man ju göra ibland. inte sant? (: *småler* . jag tycker helt enkelt att det är gott ibland.. 

Efter pizzan så tog vi en liten paus, och gick upp till hans föräldrar, då odde drack lite kaffe och vi var bara lite sällskap kan man säga! :) jag är inte "vuxen" på det planet ännu och tycker inte riktigt att kaffe är någon direkt höjdare :) hehe..


Men nu är jag hemma igen, och skulle egentligen laddat upp en massa bilder till er här, men jag orkar inte det just nu. några utav dom är faktiskt ute på fejjan redan. men inte alla. så jag väntar helt enkelt till imorgon eller sådär! :) hehe.

men ni överever nog, men nu vet ni att dom bilderna jag har lovat er är på väg i alla fall så ni behöver inte vara orolig att jag har glömt bort er :) haha!


Nu blir det lite tv-mys, innan det är dags för sängen och ladda upp för en ny arbetsdag imorgon igen.. sedan är man ledig i helgen, tror jag? jag är inte riktigt säker ännu. men får helt enkelt reda på det imorgon skulle jag tro :D haha!
en på återseende söthögar!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 11 augusti 2010 17:00

Jag är hemma igen, efter en mycket bra dag måste jag säga! :) jag stormtrivs verkligen! underbara vänner. och nu är äntligen sommarvädret tillbaka! hur underbart är inte det? :) gosh, i love it..


Imorse så åkte jag ner, mötte upp Mathilda och min lilla prins. eller ja, han är inte så himla lite snart. skrutten blir ju snart 9 månader gammal. :D hehe. men han är fortfarande lite söt och underbar . jag tycker mycket om honom! mitt lilla "bonus-barn" eller vad man nu ska kalla det? :) prinsen säger jag i alla fall... :D hihi!

När dom kom i morse, så kikade vi runt lite, innan det var dags för lite lunch, så vi hamnade på Roy's . riktigt mysigt, blev lite skitsnack och prinsen satt och åt av mina majs - gullunge! <3 och efter ett tag så begav vi oss vidare, kikade runt lite till och hittade massa fina kläder till honom. :) Så nu har vi "uppdaterat" honom med lite nytt, vilket var behövligt, då han växer hur mycket som helst.. Efter att vi hade sprungit runt lite, han hade hunnit äta och sova en stund så begav vi oss ut mot Rusta och Jysk och tittade lite även där (: Sedan tillbaka mot stan igen, och då var det dags för dom att åka hemåt. men det har varit en mycket trevlig dag, jag har bara älskat både sällskapet och vädret - kan inte bli så himlans mycket bättre än såhär just nu!

Träffade på Zenita när jag hade lämnat av dom vd tåget, pratade lite med henne och sedan åkte jag hemåt efter ett tag. (: Älsklingen kom ganska precis samtidigt hem ifrån jobbet, och nu har han åkt iväg för att fiska med totte. :D och jag ska ha lite hemma-mys ikväll. känns inte som om jag orkar så himla mycket mer än så idag faktiskt! :) jag är lite trötter idag, vet inte riktigt vad det beror på? hmm, vem vet^^,..


Men nu ska jag ta och göra mig lite middag om en stund, och sedan mysa ner mig i soffan bara...


STOR PUSS! <3

Av Louise - 11 augusti 2010 09:34

Godmorgon.  just nu sitter jag här i mina ootroloigt sköna pyjamasbyxor, ruffsigt hår och en kopp te! (: det är helt underbart att vara uppe i tid för en gångs skull och verkligen inte behöva stressa! det känns väldigt skönt för en gångs skull, annars har jag en förmåga att atid komma på typ tusen saker jag ska göra innan jag egentlgen gör det jag ska! haha. men icke idag , då lägger vi det åt sidan faktisk! :D


Ska alldeles strax ta och göra mig lite frukost, för bara te blir man inte mätt på ju. haha! Och efter det så tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.
och sedan är det väl bara åka ner på stationen och möta upp min prins Theo och Mathilda! :)


Så vi får se vad denna dag har att erbjuda, men det kommer att bi mycket mys och pussandes med min lilla prins <3 ! hehe.
Så jag uppdaterar senare ikväll. Puss o kärlek <3 !

Ovido - Quiz & Flashcards