Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Louise - 4 augusti 2010 13:49

Jag ville bara meddela att jag har haft mitt körkort i 2 år idag, och att min prövotid äntligen är slut! :) hehe!

<3

Av Louise - 4 augusti 2010 12:25

Dagen igår var hur mysig som helst. :)

Jag mötte upp anna på station igår vid tio i 1, då hon kom med tåget. och det var underbart att träffa henne igen - det var inte en dag för tidigt om man säger så! (: hehe!..  Men vi ick och satte oss för en fika, och lite skvaller ifrån bådas håll. så nu har jag lite mer koll på vad som egentligen händer där uppe, och jag fick även se miraklet som växer inuti henne... Det var en utav dom vackraste jag sett - otroligt vackert! <3
Så vi pratade ett bra tag, och till slut bestämde vi oss för att gå en sväng, kikade runt lite och jag bokade även en klipptid! (:  och tro mig, det är verkligen på tiden, då mitt hår är alldeles för långt just nu! haha. men nog om det.
Sedan tog vi en tripp in på lindex, åhlens, kapphal m.m .. :) och jag hittade hur mycket fina bebiskläder som helst, så jag köpte 2 bodys som det står "angel" på, och 2 stycken små byxor till Linns små mirakel :) .. Efter det så åkte vi ut till jobbet för att ta en mjukglass, snackade lite mer skit och väntade på att Linn skulle vakna till liv (: hehe..  Så efter ett tag åkte vi dit, och lämnade presenterna, och hon blev glad för dom, och tyckte att dom var väldigt fina! och det är huvudsaken det! :) ..  Så nu väntar jag bara på hennes "babyshower".. :D ska bli roligt faktiskt. ^^, ....

Efter det så bestämde vi oss för att åka ner på stan för att kika om ringen som vi skulle kolla på fanns kvar och det gjorde den! den var riktigt fin! :)
Och sedan så åkte vi hemåt, pussade lite på älsklingen innan han åkte vidare till växbo, och så kom Linn och Therese och hämtade upp oss, och så spelade vi lite bilbingo, och vi hade som motto att vi "kärringar" skulle tuta som aldrig förr, men det blev tyvärr ingen vinst för oss igår! "/ men men, bättre lycka nästa gång . inte sant? :)

Efter bingon så hade Anna missat tåget, så vi skjutsade henne till Järvsö, där hennes bil stod och sedan så svängde vi in i skästra hos linnsans mamma där hon fick lite mat i sig, och jätte fina saker till tvillingarna! :) och sedan åkte vi hemåt. och jag somnade på en gång! :) hur skönt som helst..
Så tack så hemskt mycket för en mycket bra dag flickor <3


Idag händer det inte så himlans mycket, det är inte så mycket som är inplanerat i alla fall.. (: men det märks väl om inte annat!
men nu ska jag äta lite lunch, så på återseende!
puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards