Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Louise - 8 augusti 2010 21:26

Sitter nu hemma igen, efter att ha vart i rengsjö och hälsat på svärfar.. :) ytterst mysigt faktiskt.. där bjöds det på middag, sitsnack och bara llmänt mys! :D  jag illar sådana dagar som denna! ^^, hehe!


Men efter ett tag så åkte vi hemåt igen, dick så blev jag själv hemma, då älsklingen skulle iväg med Erik och fiska. hehe. Kan vara skönt att vara ensam en kväll också, och bara mysa lite för sig själv (: så ikväl fick han åka iväg och fiska! :D  japp, jag vet - jag är snäll ibland! but don't get used to it.. haha!


Det blev inte så att jag hann sätta in några papper i pärmen eller sådär, och gå igenom räkningar och sådär innan det var dags att åka, men nu när jag kom hem så har jag fixat det.. så nu är allting på sin rätta lats, och alla räkningar är klara och jag har gjort det jag ska! :D hehe. jag känner mig duktig! ^^, ..

Nu sitter jag här med dom absolut skönaste pyjamasbyxorna någonsin, duntofflor och en kopp te och kikar på en film som går på tv'n - bröllopsprovet heter den. Så vi får helt enkelt se om det är någonting bra sedan. haha..

Men nej, nu börjar filmen igen. så återgå till tv'n kanske!
På återseende!
pease out <3

Av Louise - 8 augusti 2010 15:07

Jag bara älskar mitt liv, just nu kan man inte gör annat (: tro mig! :D

Underbara vänner, underbar sambo/pojkvän, familjen är underbar och ja allt faller på plats och jag älskar't (: hehe..


Kom hem efter jobbet i fredags, duschade och gjorde mig i ordning! väntade på att älsklingen skulle komma hem ifrån rengsjö, där han var och tvättade bilen och donade på med hans "andra" kärlek.. haha! han kallar till och med bilen för älskling.. men men, det är bra att han tar hand om den ibland också..
men när han väl kom hem så duschade han, och så åkte vi upp till Linn och Odde, och umgicks och bara hade det mysigt. åh, jag tycker om dom! <3

Men efter ett tag så bestämde vi oss för att åka ner på statiol för att köpa glass, och det hela resulterade i att vi snurrade runt fram mot småtimmarna! :) ytterst trevligt. då det faktiskt var lite folk ut :P hehe!
Kom ändå hem i ganska skaplig tid, och somnade som en stock, när jag väl hade kommit hem och lagt mig i sängen. gosh så skönt! ^^, haha! :D



Vaknade ganska så sent igår, men det var otroligt skönt att få sova ut lite måste jag säga! :) klev upp, käkade frukost och bara tog det lugnt. Bestämde med linn att vi skulle lekas även denna kväll, då Odde skulle ut med några kompisar för att fira Persson ;p hehe! så efter att vi hade haft en mysig middag, med nachos så åkte vi upp mot Linn.. :)
Efter ett tag så lämnade vi av Robin med Andreas då dom skulle åka och fiska, och så åkte vi ut mot Sibo till Tess.. Spelade lite skip-bo, och sådär! och så tyckte linn att tess skulle klippa henne lite, och det gjorde hon också (: hehe. mycket bra där! ^^, :D   Och efter det så skulle hon ha en inbakad fläta i luggen och lite smink på sig, och självklart ställde tess upp på det. och riktigt fint blev det!
och även att jag fick lite jag också. fick en sådan inbakad fläta hela vägen runt. riktigt coolt om jag får säga det själv.. och när klockan började närma sig halv 1 (?) så åkte vi in mot Bollnäs, handlade en glass, och sedan var det dags att hämta upp Robin igen (: haha! Men jag måste bara säga att Statiol var nog det roligaste på hela kvällen. En nyfiken tant, linns komentarer, skrattade så tårarna rann och ja gosh, det var hur roligt som helst. ni som inte var där missade verkligen någonting! :D haha......

Snurrade runt lite även denna kväll, träffade sötnosar, såg fyllisar och mycket mycket mer.. och när klockan började närma sig 03.00 så bestämde vi oss för att åka hemåt ;p ... Slocknade även denna natt utan minsta problem, hehe! hur skönt som helst..


Imorse vaknade jag av en konstig känsla i kroppen. Men den gick fort över faktiskt, då det inte var någonting märkvärdigt om man säger så! (: haha.

Och nu har jag varit duktig, har småplockat lite här hemma, dammsugit och torkat golven. Så nu har även jag varit duktig idag! en stor klapp på axeln till mig. Har nu även fått ut mattan i vardagsrummet - och det blev hur bra som helst om jag får säga det själv! =D hehe!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. då vi ska till rengsjö och bästaste svärfar för middag klockan 18 :) otroligt mysigt ^^


Så ja, nu har jag egentligen inte tid att sitta här. för måste stoppa in lite papper i pärmen innan jag hoppar in i duschen!
Så helt enkelt - på återseende <3
Puss o kärlek..

Ovido - Quiz & Flashcards