Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Louise - 14 augusti 2010 19:46

Vilken underbar fredag jag hade igår (:

Dagen kunde egentligen inte ha blivi något bättre, jag har världens bästa älskling!:)

Vi tog med oss Ken och Fanny, och så blev det middag på kina vid 8 tiden. riktigt mysigt, så vi satt där alla 4, njöt av maten, snackade skit och hade det bara allmänt bra! :) Efter middagen så tog vi något varv, och sedan hemåt! men hann inte ens hem, innan det bar av upp mot granberg hem till Linnsan och Odde. Då odde skulle ut med pojkarna och göra stan osäker så ville hon ha sällskap, och självklart.. :D


Var där hemma ett tag, och sedan så åke vi ner mot statiol då hon var sugen på en twister. inte så ovanligt, men det gör ingenting. hon är söt ändå! :) träffade även på tess och malin en sväng - riktigt trevligt det också ju ! :D 

Och sedan blev så att vi snurrade ett bra tag, såg lite roliga saker och mitt upp i allt kom det även lite spänning! :D haha! ^^,


Hemma när småtimmarna började komma krypande. så kröp vi ner i säng. och han höll om mig och snusade mig i nacken tills vi båda somnade! hur underbart som helst.. :)

När vi hade vaknat idag, gjorde vi oss i ordning och så åkte vi ner på marknaden och tittade runt lite, dock inte så himla roligt faktiskt. fanns ingenting av tycke om man säger så (: hehe! Så vi fastnade hos jocke och erik en stund istället.

Bestämde sig för att dom alla skulle iväg och fiska kräftor ikväll och dricka lite öl, och snäll som jag är.. så bestämde jag mig för att skjutsa dom ikväll, ja jag vet jag är en snäll människa! :D haha! (A)!

Så nu har jag lämnat pojkarna i storsjön(?) och sedan skjutsade jag ner Linn och odde på OK en sväng, och nu är jag hemma igen!

Ska ta och göra lite nytta här hemma, och sedan fram mot kvällningen så tänkte jag åka ut till pojkarna och spendera min kväll med dom faktiskt! :)
riktigt mysigt där ute vid stugan med lite kräftfiske :)

Så nu ska jag sätta lite fart, så jag inte blir kvar hemma hela kvällen och natten.
på återseende! puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards