Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Louise - 24 augusti 2010 22:07

Buuuu....   Ja, nu vart ni rädd va :) thihi.

nu är jag tillbaka, ibland hänger jag inte riktigt med i svängarna i mitt eget liv. men jag bara älskar't när det händer en massa olika saker samtidigt :) jag är så otroligt nöjd. I morse så åkte jag iväg efter att ha startat en tvättmaskin, och lämnade in lite papper här och där . då jag tyckte att det passade bra en sådan här regnig dag. även att jag handlade hem lite små saker som jag bara var tvugen att ha :) hehe. *småler med hela ansiktet ju*..
efter det hängde tvätten och Linn ringde och frågade om jag hade lust att skjutsa ner dom på banken, och självklart då jag behövde fördriva lite tid :) så passade även på att skjutsa ner henne till willys så att hon fick handla lite då hon skulle baka (:


När jag hade gjort det, så direkt iväg och mötte upp älsklingen och sedan upp och tittade på en lägenhet;) hur fin som helst verkligen och även att den skulle tapetseras om innan vi flyttade in i sådana fall - vilket var ett stort plus bland alla dom andra stora plusteckena som dök upp när man gick runt och kikade lite :) hehe.. Hem och lagade världens godaste kasslergratäng efter det, och så ringer den andra killen och frågade om vi ville kolla på den lägenheten också.

Så slängde i oss lite mat sådär på en femöring, och sedan iväg igen till nästa och tittade på den.. dock inte lika fin, men otroligt mysig den också ^^ hehe..
men nu har vi bestämt oss i alla fall, så ska lämna beskedet imorgon att vi vill ha den första. :) eftersom jag har sagt upp den här lägenheten och även att jag vill flytta snarast känns det som :D hehe. men vi är nöjda med vårat beslut i alla fall, och vi känner att detta känns mer rätt än den vi har nu..
så just nu flyter allting på precis som det ska, och även att det blir en nystart, en helt ny vändning för oss. precis vad vi vill, och jag mest tror jag(?) hehe.. men nu är det ju bara 2 små saker som fattas, men det är ju inga större grejjor, så det är lätt fixat om man säger så.

och med min envishet så fungerar det mesta, det vet ni som känner mig i alla fall :D så det så..   i will always get it my way ... always!!! :D hihi..


så just nu är jag nöjd med allting, och kan egentlgen inte hitta någonting alls att klaga på med mitt liv :D hehe.. detta känns ju bara hur bra som helst ...


men nu ska jag ta och krypa ner i sängen för lite mys, för imorgon  står det jobb på schemat ytligare en gång. så godnatt :)


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards