Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 augusti 2009

;D

Av Louise - 4 augusti 2009 19:33

Sedan jag skrev sist, så har jag varit nere på ljusdal, gjort lite ärenden.. bland annat på arbetsförmedlingen! har fått reda på en massa och sådär :) och lillemor tyckte att mina mål i livet lät väldigt bra.. så nu ska jag sikta mot det första, och det är ny utbildning =D hehe!!


men efter att jag hade varit på arbetsförmedlingen, så åkte jag och älsklingen till olivia och stefan en sväng.. Sedan så åkte vi till mysingen, och så var vi där i någon timme och fiskade ;D hehe! alltid lika trevligt =)

Och nu sitter jag hemma, ska alldeles strax äta!
och ikväll blir det bara lugnt framför tv'n :) hehe!

men nu har jag bestämt, VI SKA ÅKA!!! så är det bara!! någonting att se fram emot i alla fall.. men nu är det så att vi ska.. ingen snack om saken!! ska flörta med en till, så ska vi nog se att detta går vägen till slut.. eller hur Olivia? :) hehe!

nee, nu ska jag äta lite mat..på återseende!
Puss!

Av Louise - 4 augusti 2009 12:53

Nu har det ju äntligen blivit morgon, jag har ringt runt lite (a) hehe! Sedan har jag även ringt, och kollat läget.. lät inte så lovande, men just nu gör jag ingenting annat än att hålla tummarna i alla fall.. för är det någonting jag vill, så är det DETTA jag vill.... jag vill nyss helst!! :) hehe!


Fick även reda på att min lillebror kommit in på Nordisk Billackering i Falun, så nu ska han börja skolan där :D hehe! han börjar den 18e Augusti.. så han flyttar snart.. kommer ju bli rätt tomt utan honom här hemma! men det får man leva med.. han är ju trots allt inte så långt bort... Grattis!

 

Idag är det ju även den 4e augusti, och jag har haft mitt körkort i 1 år :) hehe! så nu är det bara 1 år kvar innan min prövotid går ut ;D hehe...  så det tycker jag om i alla fall =D

hehe, men nu ska jag i alla fall ringa olivia :D hehe!
men på återseende! blir väl en liten rad senare ikväll också ^^

PUSS på er!<3


Ovido - Quiz & Flashcards