Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Louise - 3 augusti 2009 23:59

Idag skrev jag att jag skulle ha gjort någon nytta, det blev inte så mycket som jag egentligen hade tänkt mig. hehe! men det blev lite i alla fall..
Jag vek ihop tvätten och sedan diskade lite...
men sedan var jag däremot duktig och lagade mat åt älsklingen också :) hehe!
Så ibland kan jag också! och han åt hur mycket som helst, jag trodde nästan att det skule börja komma ut ur hans öron :P hehe! Men som tur va så slapp jag det :)

Annars har jag i stort sett varit hemma hela dagen! fram till klockan var halv 10 eller någonting, när Olivia ringde och sa att hon skulle komma och hämta mig! För då skulle vi ut på ett litet äventyr, så det blev ett sådan till skogen en sväng :) hehe!
Sedan så åkte vi hem till mig igen och började prata om utlandsresor :) om att vi ville åka till Thailand i Januari, :) så kollade på boende och flyg och allting sådant :) hehe! men till slut kom vi på att det var inte det vi ville göra (a) vi kom på någonting helt annat, eller aaa, det var ju till viss del sant i alla fall..
och nu har vi bestämt oss i alla fall, tillåter min ekonomi detta, så drar vi... helt underbart.. olivia, jag vill åka NYSS!!! e du på? :D vi bokar snart så det e färdigt.. okej?


Sedan åkte dom hem vid tolv ungefär, och jag och älsklingen kollade lite på tv, sedan blev det självklart Paradise Hotel ( som varje mån-tors kväll ) hehe! och nu sitter jag här och ska blogga lite ;D
och när jag är klar så väntar sängen, och sedan en spännande dag imorgon :) hihi, vi får allt se vad som händer!! men jag kan ju lugnt säga att jag håller tummarna! utan att tveka också :) hehe!
Men nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen - så det kan bli morgon någon gång :D hehe vill ha svar helst nyss :)


Ne, nu ska jag gå o sova rättare sagt! för orkar inte vänta längre, orkar knappt hålla ögonen öppna, och orkar inte heller skriva nå mer för den delen heller :)
Så GODNATT alla söta! <3

Pussis!

Av Louise - 3 augusti 2009 14:24

jag sa ju att jag skulle kliva upp tidigt idag, och göra någon nytta! men riktigt så blev det ju inte... :P hehe! jag var lite tröttare än vad jag trodde (a) hihi.. men men, ibland får man ju vara det också!

Nu har jag och älsklingen varit uppe ett bra tag i alla fall.. och jag ska alldeles strax ta tag i röran och fixa lite ;D  - ja, jag vet ! jag är duktig.. :)
måste även åka och handla lite... skulle vara behövligt känner jag! hihi...


men det är sådant som märks, även att min lillebror är på väg ner till mamma! Önskar att jag också kunde vara på väg ner dit, men inte då ! ;S hmm!
men just nu ser jag fram emot Torsdag - en heldag med Olivia ;D  Hudik, here we come :)

Ne, nu ska jag göra någon nytta..
ikväll, vad händer? något förslag? =)

på återseende! Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards