Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under december 2009

Av Louise - 8 december 2009 00:49

Hej sötnosar!!


den här måndagen har verkligen varit som en berg- & dalbana, och dom som känner mig vet att jag inte gillar sådana! varken i livet eller sådana som man faktiskt åker. fy fasiken säger jag bara! aaaah.. :S:P


vaknade i morse i alla fall, och det hann nog inte gå mer än 2 minuter innan jag kommit upp ur sängen innan Olivia ringer till mig, hehe! (har hon sändare på mig så hon vet när jag kliver upp?  hon ringer nämligen oftast precis när jag klivit upp! :P haha! )

Men hon ville i alla fall fråga o jag ville komma ner och hjälpa henne baka bullar, och självklart sa jag ja! :D utan och tveka! så jag slängde i mig lite frukost, fick upp Robin ur sängen och så skulle vi till och åka, tror ni vi kom iväg? - neeeeej! BILJÄVEL säger jag bara, den vill verkligen inte, jag ska skrota den, sorry svärfar, men det är en dålig bil du har.. köpa ny kanske? jag skulle i alla fall rekomendera det starkt.. men det fungerade inte i alla fall, sedan kom stefan efter typ 45 minuter och hjälpte oss få igång den, så åkte vi ner mot ljusdal! handlade en blomma åt honom, eftersom han blir en gammal gubbe idag, eller ja! han blir ju bara 22 :) så grattis på honom idag..

Efter det blev det fika och massa mys, så vi kom därifrån senare än vad det var tänkt, men jag klagar inte det minsta! ;b haha..


Sedan jag ko hem så har jag duschat, haft lite kroppsarbete, eller vad man nu ska kalla det! med ansiktsmask, hårinpackning och diverse saker! och nu är jag fräsch, och som en ny människa! det var verkligen behövligt kändes det som (: haha..


Nu är det bara en vecka kvar ganska precis innan processen sätter igång! har bestämt mig, och detta var det bästa beslutet! det är som sagt taget med hjärtat, men även med lite hjälp av mitt huvud och "mogna tankar" .. haha!

men nu blir det såhär, och det komer fler chanser, jag ska ju inte dö imorgon liksom, har mååånga år på mig! inte sant? :)  så tänker jag i alla fall, inte rusa fram någonting i livet, och framför allt inte viktiga beslut...


Imorgon händer det väl egentligen inte så speciellt mycket, tänkte ta tag i hemmet, som inte alls är det snyggaste just nu! men det är det väl tänkt att det ska bli, tvätta lite och sådana där tråkiga måsten här i livet, i alla fall när man har ett eget boende! :) haha.. men jag trivs, så inga sura miner för det inte.. haha..


Nej, nu är det så att jag tänker få och lägga mig! är trötter.. och jo, jag saknar min mamma otroligt mycket.. MEN det är bara 1 vecka kvar tills jag får träffa henne! för hon kommer tisdag nästa vecka, och det gör mig lycklig !:b hehe.


så vi hörs imorgon söthögar! sweet dreams!
PUSS!

Av Louise - 7 december 2009 00:00

Söndag igen! och det måste ju vara den tråkigaste dagen på hela veckan? men jag har faktiskt, för en gångs skull haft en helt okej söndag! och även att det är andra advent också! (: hehe.. men jag vaknade i morse, och då var det ju bara ringa och kolla om lillebror vr vaken, och det var han tydligen! - fövånande, men han var uppe ! :) otroligt faktiskt!! ;D


sedan började klockan närma sig 1, och glenn skulle få lite mat i magen, så det fixade vi, sedan så skjutsade jag ner honom till tåget! :) och vi satt även och mös vid köksbordet och pratade med varandra och jag mådde bara bra! jag älskar min lillebror! <3 ... Och så var det ju dags att skjutsa honom till tåget, eftersom han då skulle åka tillbaka till Falun igen! :(, och det tycker jag inte om, men som tur är så har han ju jullov snart, och då kommer han hem till mig igen! och det gör mig bara otroligt glad! :D   nej, överlycklig är nog ett bättre ord! :D haha..


Hem efter det, och jag började ta tag i disken, för det var på tiden i alla fall, hehe! :) och sedan tände jag även det andra ljuset i staken på köksbordet! ;) jag tycker att det är väääldigt trevligt i alla fall.. :)   Senare, när jag väl var klar med mitt! så tog jag med mig Robin upp till Ica, så var det dags att fylla på skafferi/kylskåp hemma också! för det behövdes verkligen.. känns ju som om vi inte har ätit hemma på hur länge som helst! haha, men idag var det dags, och det var jag som fick laga mat idag, och det som var på menyn var: köttfärslimpa, sås & potatis!  och jag är ju en mästerkock ju! haha! :) underbart gott var det ju i alla fall...

och efter det, så har jag bara småplockat och sådant nödvändigt här hemma... lite senare på kvällen så kom även bästaste mattias hit och fikade lite med robin, och då fick vi ju nyta för pepparkakorna och lussebullarna som vi fick med oss hem igår också! haha... sedan åkte han, framåt 9 tiden eller sådär.. och jag har sedan dess bara suttit i soffan och njutit av livet i största allmänhet ! :)  det känns helt underbart just nu, jag svävar bland högre krafter !! <3


Men nu ska jag gå och lägga mig! :) imorgon ska jag ner på ljusdal och fixa lite, och även åka förbi stefan och olivia, då stefan fyller år imorgon..


men vi hörs imorgon igen! godnatt och sovgott!
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 6 december 2009 12:37

Godmorgon världen! (: haha , eller ja man ska inte säga godmorgon såhär sent, men idag blev det faktiskt en sovmorgon! ;b haha...


Men nu är jag vaken i alla fall, glenn har just kommit in, och han ska väl ha någonting i magen antar jag , sedan är det dags att åka ner mot ljusdal, eftersom han ska åka hem till falun idag igen! så ska skjutsa honom dit! :)hehe

sedan efter att jag har släppt av honom där, så ska jag ka upp till olivia en sväng också och hälsa på...  blir inte nå pepparkaks-bakning, fö rhon måste baka bullar och tårta och en massa sådant, eftersom stefan fyller år imorgon! ;p gammelgubbe där! (: haha..'


men nu ska jag ta mig i kragen och sådär, men jag återkommer nå senare...
puss så länge! <3

Av Louise - 6 december 2009 00:15

Hemma igen, eller ja har varit det ett bra tag faktiskt! (: haha.. men har kikat på någon film som jag fastnade för på tv'n, den var i alla fall hyffsad, men ingenting jag skulle vilja se 2 gånge om jag säger så ! (: mohaha..


Men sedan sist så har det väl hänt lite i alla fall, vi bakade ju som sagt idag, och det blev: - lussebullar, pepparkakor, knäck, ischocklad, bullar och en massa gott ! (:  så det har verkligen varit hur mysigt som helst.. tack så hemskt mycket för bra dag!  och jo, jag lovar att ni ska få se bilder sedan också, imorgon kanske? haha..


Sedan efter att vi hade bakat och sådär, så bestämde vi oss för att åka hemåt! så vi åkte via bollnäs hem, och så träffade vi på stucka en sväng, han är ju bara för söt, nallebjörnen min! :) <3 haha.. sedan så efter en liten stund, åkte vi vidare mot ljusdal och där träffade vi bästaste tiaz, storebror, fia, stina och några till... Hämtade pappas bil, och så åkte vi hemåt efter en liten stund och lite skitsnack, och även efter att pojkarna hade rullstartat tiaz 360, jag säger ju att min är mycket bättre än din, right? ;b haha, shi fick du! :)...


Och nu sitter jag som sagt hemma, ska alldeles strax krypa ner i sängen hade jag tänkt mig, är lite sliten! och imorgon ska jag ju skjutsa glenn till tåget och sådär, och så står det pepparkaks bakning på menyn imorgon igen, fast denna gång med Olivia! :D


Jo, just det , hade fått en komentar av Pelle också:   Nej, jag är inte riktigt klok, men som sagt! det fungerar inte riktigt med en sådan pappa som jag har heller! haha.. Puss på dej med, och ha det kanon bra! :)


Nej, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen! så godnatt och sovgott sugarpie...


Puss o kärlek!

Av Louise - 5 december 2009 19:11

Fredagen var en utav dom bättre på väldigt länge, jag var på himlans bra humör igår!    oj oj... :)


vi åkte ner till olivia och stefan igår som sagt, och så blev det middag, och jag vet inte ritkigt vad man ska kalla det! men fy fasiken vad gott det är, olivias röra ( kallar vi den nu!  ) och jag skulle kunna leva på den, så jäkla gott är det! (: hahaha!

Efteriddagen ås blev det tid över för en massa prat och sådär, och pojkarna hamnade ju självklart framför tv'n och Xbox , ovanligt - nej, inte direkt...


Vid halv 8 tiden så åkte vi upp mot gymnasiet, för då var det dags för innebandy.. Tusen bröder mot järvsö.. visste att järvsö  skulle vinna, men blev tvungen att kika en liten stund i alla fall, eftersom robin skulle spela! haha.. underbart att se i alla fall, sedan var det ju några där som man inte hade träffat på ett bra tag också, då det var mycket trevligt! (: .. <3  det väcker en massa minnen att sitta i gymnasie hallen och titta på korp :p haha! 


Men jag och olicia åkte hem efter första delen av matchen, för att kika på idol! så vi myster ner oss i soffan och bara njöt utav tystnad  ( eftersom de inte var nå pojkar hemma! ) , och käkade chips och päronsoda... myysigt! och självklart hade vi idol och eriks röst på högsta volym, helt sjukt vad han är bra! och såklart  gick han till final... så det ska bli spännande nästa fredag! (:


Sedan mös vi hela kvällen, vi kom ven på att vi skulle göra Kola, så det började vi koka! haha! och  jäklar vad god den blev (: mumma... sedan var det dags att åka hemåt, vid kl halv 2 eller någonting sådant ? :P..


I morse så ringde klockan vid 10 tiden, men jag stängde av lika fort igen! och så somnade jag om... :p vaknade vid 12, eftersom Ken ringde till Robin! (:  ... och då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning! för det var ju så att vi skulle till edsbynm idag och julbaka en massa ju!
så vi kom hit vid kl 3 ungefär, och då bjöds det på lite mat och sådär.. sedan satte vi igång! (: haha

Nu är vi fortfarande kvar i byn, och bakar för fullt! julstämning i heeeeeela kroppen kan jag lova er, och det luktar ju hur gott som helst.. helt underbart om jag får säga det själv :) .. haha...


Men nu ska jag ut och vara lite social igen, så vi hörs senare när jag kommer hem istället!  Ni har ju numret om det skulle vara nå!
PUSS så länge! <3

Av Louise - 4 december 2009 16:27

denna dag kan ju knappast bli mycket bättre, jag gillar detta hur mycket som helst verkligen! jag har hur mycke julkänsla som helst i kroppen, det snöar ute, och är ulfint här hemma! ååh, jag älskar't.. (: haha!  En underbar start på en underbar helg. <3 hehe!


Anna har varit här en stund, och vi har pratat en massa strunt ( som vanligt! haha ) och så skönt att få prata ur sig lite tycker jag.. underbart.. :) .. hon är en bra vän, och älskar henne för den hon är! min " syster" <3   puss på henne för det!

sedan har jag inte gjort så mkt, gjort mig i ordning för att åka ner på ljusdal, för ikväll så ska olivia och stefan bjuda på middag! och jag ska få huuuur god mat som helst, jag längtar verkligen! haha :)  olivia är snäll som gör sådan mat idag...

men så ikväll blir det, - middag, mys, innebandy(?), idol, skitsnack och en massa annat.. jag älskar't.. hihi!

Men det var väl egentligen detta jag hade och säga nu! men vi hörs nu, för måste åka!
men ni har ju numret om det skulle vara nå!
PUSS o kärlek   !!!

Av Louise - 4 december 2009 13:07

FREDAG - är det inte underbart? jag är på så himlans bra humör idag... feels like nothing can stop me now! (:  härlig känsla måste jag säga...


Men jag var upp tidigt ur sängen idag i alla fall, upp och hoppa liksom! och glad var jag när jag kollade ut, och tände mina stakar i fönstrena! (: haha..

har hunnit äta frukost, snackat med olivia och planerat våran fredag kväll som självklart ska spendeas tillsammans! :D  och även pratat lite granna med anna! <3


Men hur ser planerna ut för idag då? hm, jo såhär är det! :p

måste tvätta lite ( bl a gardinerna som togs ner igår! - uscha! ) , diska + städa det sista här hemma! , ev kanske träffa anna för skitsnack ( vill ha det nyss! ) , och sedan så middag och idol hemma med olivia och stefan, känner på mig att detta kommer bli en kanon bra dag.. jag ser verkligen fram emot vad den har att erbjuda mig! :) haha...


Men jag måste bara säga, att det är inte bara min fredag som ser bra ut! för imorgon så ska vi till svärmor och nutte i edsbyn och julbaka lite ( knäck, lussebullar, pepparkakor - och en massssssa gottigt! ) så det ser jag också fram emot ju..
Och söndag blir det eventuellt lite julbak och peppakakor med olivia! <3 min lilla stjärna! :)



SÅ jag LÄNGTAR efter varje minut av denna helg - verkligen! känner på mig att den kommer bli toppen!
och blir det bättre, när man har en choklad kalender, som man får ta en chockladbit ur varje dag? - neeej! hehe.. jag tog min bit nu i morse, och det var : 3 stycken julkulor, mumsigt värre säger jag bara! (: hah..


nej, nu ska jag ta mig i kragen och börja tvätta tror ja ! :P heh!
men vi hörs någonting sen!

PUSS o KÄRLEK! <3

Av Louise - 4 december 2009 00:13

Uscha, vad tråkigt väder det är ute just nu, men ändå är det rätt mysigt, eftersom det äntligen har lagt sig lite snö på backen, och är minusgrader! så det ligger ju kvar den här gången, nu är ju bara frågan - hur länge till är den kvar ?


Idag har varit en jobbig dag, känslomässigt och stressig! men det har faktiskt funkat hyffsat, så ska liksom inte klaga i onödan! ;b haha... men jag började med att kliva upp vid 8 tiden, då vi skulle vara på möte i Hudik halv 10.. och så kollade jag på termometern, och den visade FJORTON minusgrader ute, vet ni verkligen hur kallt det är? shiet. så robin fick gå ut och starta bilen så den va varm tills jag var klar och skulle sätta mig! ;b haha..

Kom till hudik, gick på mötet - pratade, gjorde tester, kikade hur allt såg ut, pratade ännu mera, bokade tid (?) eller rättare sagt gjorde en plan, fyllde i papper och en massa sådant.. lite mer än 1 timme senare var vi ute ifrån det där igen!  Hungriga var vi båda 2, så det blev lite frukost/lunch och sådär! sedan iväg på ÖB, och köpte 2 stycken adventljusstakar till mina fönster! (: haha, sedan så åkte vi även och fixade en liten julklapp, hehe! ;b...


mot ljusdal, upp till olivia en sväng för lite skitsnack och hämtade upp strykbrädan som hon hade lånat av oss och så sedan bar det av hem till mathilda, för att självklart lukta på bebis, och han är ju underbar! theo <3 mums! jag gillar honom, och efter några timmar spenderade där, så åkte vi ner på ljusdal när lars kommit hem för att käka! ;b mumsigt.. och efter trevligt sällskap och lite skitsnack och luktande av bebis ( så jag blev nöjd! ) så åkte vi hemåt mot färila igen!


Robin startade en eld i spisen ( MYS-faktor 1000! ) , började stryka gardiner, fixade med mina ljusstakar i fönstrena, plockade undan alla kläder, satte upp jul gardinerna, fixade min adventsstake också, hehe! ( kanske på tiden? ) hahah...  och bara myst.. var ner på ljusdal och hämtade lillebror förut också, vid halv tio kanske? och så åkte vi en sväng extra, och fick mig en välbehövlig pratstund med honom, jag älskar honom! <3 sedan hemåt.. nu har det blivit mys i soffan med tv'n och robin! :) <3 ...

så tänkte att nu innnan jag går och lägger mig ska jag kika på tv'n en liten stund till, innan ögonen går i kors helt på mig, men det är väl kanske smällar man får ta ibland, right? haha! ;b    men funderar även på att göra mig en kopp te, och bar mysa totalt innan sängdags! ;D


Nu har jag nog kommit fram till ett beslut, enligt mitt hjärta! :) och det känns bra, och jag tycker jag gör rätt...  men vi får se! ska sova på saken och se vad som händer i alla fall, men nu är det ju i alla fall nära om man säger så! eller ja, det beror på hur man ser på saken! hahah...


nej, en kopp te, lite mys innan sängdags! det låter lockande! ;b ..

Så vi hörs imorgon igen!
godnatt och sovgott!

puss o kärlek!

Ovido - Quiz & Flashcards