Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under december 2009

Av Louise - 16 december 2009 23:30

Åh jag mår just nu så himlans bra, jag har nästan glömt bort all smärta som jag gått igenom tidigare uder dagen! men det är otroligt vad en mammas sällskap kan göra! :) haha!


jag har i alla fall haft en kanon mysig dag - verkligen!

kröp upp i den lilla soffan bredvid mamma, och bara mös ner mig, sådär som jag gjorde när jag var liten, så som ni alla säkert har gjort när ni alla var lite mindre! men jag erkänner faktistk - jag gör det fortfarande! får mig att känna mig liten, speciell och allt sådant igen, en enormt bra känsla får jag i hela kroppen! känns som om ingenting är omöjligt, eller inga hinder för höga att klättra över...

och jag älskar att bara krypa upp bredvid, känna att hon inte är 37 lååååånga mil ifrån mig längre, att jag får känna hennes närhet bara för en liten stund! det gör mig stark!!! :D nu klarar jag mig en stund till.. hihi


Men i alla fall, när jag satt där i soffan ihopkurad under filten intill mammsen, så kom även hjärtat in och kikade på tv'n med oss och pappa! vi kikade på Biggest Loser, och sedan även Bonde söker fru, haha! helt sjukt! :) men jag tyckte iaf att det var otroligt mysigt... det var ju läääänge sen vi var samlad, hela "familjen", bara lillebror som saknades, och mormor såklart! <3 haha.. men men...

sedan gick jag in oh kikade på paradise hotel, och efter en stund kom mamma in, hämtade ett skärp och lite kläder! sedan pratade vi lite, och så sa vi godnatt och hejdå!! :'( , hon åker ju hem imorgon bitti kl 7, tråkigt!! Jag vill följa med... men nej då... :(   men som tur så åker jag ner nästa fredag ( Juldagen! ), för att fira lite jul med mamma & mormor också... självklart.. så 10.45 åker jag - underbart, kan stå ut i 9 dagar! :) hehe..


men nu sitter jag i soffan, känner mig lite bättre i magen! inga direkta smärtor faktiskt eller sådär! skönt måste jag säga.. :)

tänkte att jag ska hoppa in i duschen en sväng, och sedan krypa ner i sängen! :)
men vi hörs imorgon istället, på återseende!
godnatt o sovgott!
puss o kärlek!   

Av Louise - 16 december 2009 18:51

Snön faller och lägger sig vit och vacker på marken, magen värker som aldrig förr, känner mig illamående och otroligt trött efter denna dag!


Igår i alla fall, så diskade jag och donade på, lagade middag och sådär! Sedan kom mamma vid 10 tiden, och gissa om jag blev glad! :D Äntligen fick jag träffa henne, bara för att jag älskar henne! <3 thihi

Så det blev lite mys, men sedan var det ju dags för sängen, eftersom vi alla skulle upp så himlans tidigt i morse! kunde knappt sova eftersom min mage hade dom värsta kramperna ( trodde jag! ) så jag sov kanske i 3 timmar inatt, men men!
Klockan ringde klockn 06,00, då var det bara kliva upp och försöka se lite pigg ut? haha


iväg mot hudik, och en sjukhussäng som jag skulle spendera min dag i..  hade turen att få en otroligt bra barnmorska - så hon hjälpte mig otroligt mycket under dagens gång!
men om man ska sumera detta, så har jag nu lärt mig vad smärta är! AJ säger jag bara, tårarna har sprutat, kräkts på golvet, blivit chockad & äcklad och en massa mera!   men nu är den värsta biten över i alla fall ? och jag säger bara: ALDRIG MERA! och det lovar jag verkligen.. nej nej, inte någonting sådant i alla fall..


men men, nog om det!! jag mår ju ganska bra nu i alla fall, lite ont i magen till och från hela tiden! men det kanske går över?
nu ska jag gå till soffan och mysa ner mig med mammsen,:) hehe! eftersom hon åker hem imorgon istället för idag, och det gör mig lycklig!
så ska mysas hela kvällen!
på återseende sugarpie!

PUSS o kärlek! <3


även tack till robin, för dott stöd idag, du är underbar hjärtat! puss på dig! <3

Av Louise - 15 december 2009 14:40

Jag har nyss kommit hem ifrån Ljusdal, gjort en massa ärenden, varit på arbetsförmedlingen, lämnat in diverse papper och donat på i min egna lilla takt, hehe! Men det är ju skönt att få det gjort i alla fall, och känner mig även duktig, fick även äta lunch med pappa idag - och det är inte helt fel ska ni veta! fick lite hjälp av honom också, uppskattas verkligen! :)

Hjärtat är ute i snön och plumsar med snöslungan, så man liksom kan röra sig på uppfarten, snäll han som hjälper till, och jag ska alldeles strax ställa mig och diska lite, sedan åka upp och handla inför middagen ikväll.. mamma kommer ju och vill ha mat, och har även bjudit in pappsen på middag ikväll, ytterst trevligt! :)

så ikväll bjuds det på fläskfilégryta med kokt potatis! - smaskens!

Har fortfarande lite ont i magen idag, men det känns lite bättre.. men det känns ändå lite onödigt, eftersom jag har en stark känsla av det kommer att förvärras imorgon igen, så varför egentligen? varför ska sådana här saker vara smärtsamt fysiskt? räcker det inte med att dom är smärtsamma och känslomässiga psykiskt?  - nej, tydligen inte! men men, bara bita ihop och klara sig igenom detta..


Nu ska jag ta mig i kragen, kavla upp ärmarna, sätta igång lite musik och sedan diska! så vi hörs lite senare igen!
På återseende, pussis!

Av Louise - 15 december 2009 00:00

Godkväll :)


Denna måndag har varit ganska jobbig, känslomässigt i alla fall.. "/  men men, det är sådant man får leva med antar jag? shit jobbigt är det kan jag lova er..usch, aldrig mer! och ännu är det ju inte över! kan tänka mig att det blir mer känslosamt i veckan och sådär.. men tar en dag i taget och hoppas på det bästa!

Inatt kunde jag inte sova så himlans bra, så kvart i 3 så käkade jag och robin nudlar - oj så gott det var just då! haha, ringde till mamma vid tjugo över 3 ( hon skulle ju börja jobba 03.30, så hon va ju vaken! ) pratade lite och sådär. skönt, men hon fick en chock när jag ringde mitt inatten för att bara prata lite! Haha , men sådan är jag :) hej hej..(: ..     Efter mitt samtal med mamma så somnade robin, men jag kunde dick fortfarande inte sova, jag låg i sängen - grät, skrattade, kallsvettades, frös och jäspade om vartannat! och svaret på eran fråga i huvudet just nu är, ja det var en väldigt jobbig natt! :(

men jag lyckades somna vid halv 5 tiden i alla fall, och klockan ringde vid 8, då var jag INTE pigg, fy fan säger jag bara! uscha.. men det var ju bara pina sig upp ur sängen!


Kom till hudik runt 10, då var det bara anmäla sig i receptionen, och sedan halvt spring till vån. 6 .. haha. men men, fick komma in, prata lite och sedan svälja min första tablett.. "/ kändes hemskt när jag gjorde det kan jag lova, kändes som jag gjorde fel?

men nu finns det ingen återvändo, helt sjukt! men det kommer väl fler chanser, eller ? jag hoppas det i alla fall.. men men!!
jag har fått rätt många frågor på sista tiden, eftersom jag själv har varit rätt hemlighetsfull utåt mot människor och sådär, och även att rykten har ju självklart börjat spridas, vilket jag inte tycker om!! så jag berättar det nu, eftersom processen redan är igång, och "avslutas" på onsdag....

ja, jag är gravid, men håller just nu på med en abort!! ingenting jag tänker berätta om, men nu har ni ju fått svar på eran fråga i alla fall..


När vi kom hem idag, så mådde jag så himlans dåligt, ont i magen, illamående och trötter!! så jag dejtade john blund i 2 timmar på soffan, och det var otroligt skönt! sedan har jag inte gjort någonting egentligen förutom att ligga på soffan och tagit det lungt, inte orkat göra någonting heller för den delen! men men, imorgon kanske jag är lite piggare??

men nu är det så att jag tänkte göra mig i ordning för sängen, då jag ska på arbetsförmedlingen, lite ärenden på ljusdal imorgon, fixa nytt hyreskontrakt ( ett måste liksom! ) och lite annat som också ska fixas och sådär..
sedan ska jag hämta mamma imorgon kväll, halv 10:D helt underbart! jag längtar ihjäl mig efter henne!!   - Min förebild i livet, jag älskar dig mamma ! <3


nej, nu ska jag sova så det blir tisdag ännu fortare! :) PUSS o godnatt!

Av Louise - 13 december 2009 23:31

Heeeeeeeeeej sötnosar!  




Jag har väl egentligen ingenting och skriva, eller lust och ork för det heller för den delen! Men jag tänkte väl att jag ska försöka klämma in ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen för en bra dejt med john blund! :D hahaa


Idag har jag verligen haft en kanon dag, precis som igår! men man kan ju liksom inte klaga eftersom jag har haft världens bästaste sällskap också! och det gör ju saken ovärdeligt mycket bättre på ettögonblick! :) haha


Orkar dock inte berätta någonting om gårdagen, men ni behöver ju inte veta allt heller! haha! allt jag säger är: Olivia, skratt, kebab, "aprikos-kräm", klackade stövlar, bilåkande, ljusdals "heta" gat(a)or! och en massa annat roligt.. ja, nu fick ni ju en liten inblick i alla fall... :) haha..


Idag åkte vi ner mot ljusdal för det var dags för lucia mys med olivia, hehe!

så det har varit såhär:
pepparkaksbakning, glasyr lite här och där ( alltså inte bara på pepparkakorna! ) , julmusik som sprutat ut ur våra högtalare, julmust har runnit ner genom strupen, fantasin har flödat, vi har skrattat så vi har ont i käkarna, och ja tappat saker ifrån balkongen! hahahaha.. en kanon bra dag i alla fall..

det blev nästan 150 (?) bilder tror jag eller sådär.. så det kommer väl kanske upp några stycken i alla fall på bdb eller facebook vid ett senare tillfälle.. men det får allt vänta faktiskt...


men nu är det så, att jag orkar inte vara vaken längre, så ska borsta tänderna och krypa ner i sängen! ska ju som sagt åka till hudik imorgon, ska vara där klockan 10, så måste upp senast klockan 8.. oj, det är tidigt.. hmm. men men det ska nog gå bra! kanske ska hitta en julklapp till svärfar också? haha.. men men, det märks!

nej, nu ska jag sova! godnatt och sovgott!
PUSS!   


Olivia, du är den bästa vännen!! alla kvällar med dig är dom bästa! jag älskar dig mitt lilla blåbär! <3 puss påre^^

Av Louise - 13 december 2009 14:42

Ja, just nu har jag väl egentligen inte så himlans mycket att säga!
jag tänkte bara säga att gårkvällen var helt kanon, men allt jag kan avslöja är att jag inte ritkigt kan äta aprikos kräm längre, eller ja inte än på ett tag i alla fall.. haha! ;p  men det bjuder jag på...


Nu har jag dushat, gjort mig i ordning och fixat lite.. så ska alldeles strax åka neråt mot ljusdal, för ska baka pepparkakor med olivia, sedan blir det middag där - mysigt! :) hehe.. 


men vi hörs någonting när jag kommer hem istället.. för orkar inte sitta och skriva just nu känns det som, så på återseende istället söthögar!

PUSS!

Av Louise - 12 december 2009 18:06

Gårkvällen var helt underbr verkligen! :) hehe..kom till olivia, och så satte  vi oss i soffan, och molade i oss en massa godis, stefan åkte efter en stund för att hålla pojkarna sällskap, då han inte ville tita på idol med oss! haha, förståligt! :) men men.. vi satt i alla fall kvar, vi röstade och kikade och bara mös med varandra! underbart enligt mitt tycke <3...


Sedan hade hon handlat ost & kex, och söthögen hade handlat glutenfria till mig, hon tänker på mig! love you sugarpie! <3..
Och jag tror att vi båda 2 var lite smått nervösa när dom skulle tala om vem vinnaren va.. oj oj, hehe! Men till slut fick vi reda på det, och det vart ERIK som vann, och helt rätt enligt mig faktiskt.. det finns inte en enda låt han har gjort dålig under hela hösten, så helt klart en värdig vinnare tycker jag ! :) bra gjort erik!! :D ..

och just det, vinnarlåten - higher!   hur bra som helst. får gåshud när jag hör den! kanonbra verkligen!! :D


Efter idol va slut, gjorde vi oss lite i ordning, och åkte ut på äventyr! det blev upp på gymnasiet och kikade på fotboll, ( luciacupen? tror jag) haha.. och sedan bar det av mot ljusdal en liten sväng.. sedan tröttnade vi lite, så vi åkte hemåt och snackade en massa istället! :) haha.. och det var trevligt.. pojkarna kom hem vid tjugo i 2 eller sådär, och trodde att dom skulle spela xbox när vi va sådär trötta? nej nej, haha! så dom spelade i 15 minuter, sedan åkte vi hemåt.. jag somnade som en stock verkligen! hur skönt som helst att få sova i sin egen säng igen. underbart :) hehe



Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, haha! jag har kollat på finalen av innebandy VM, och sverige vann! :D underbart att se i alla fall.. sedan har jag bara legat på soffan som en lite halvt död människa! :) haha. men men..

vad händer ikväll då? jadu, jag har ingen som helst aning! ngn som har ett förslag kanske? ;p haha.. men men, nu ska jag i alla fall äta lite middag, så får vi se vad som händer senare.. vi hörs sen i alla fall..


Puss så länge! <3

Av Louise - 11 december 2009 19:25

Hallojsan!


jag tänkte bara passa på och önska er en trevlig fredags kväll, för det hade jag tänkt att ha, med bästaste vän såklart! <3 , hehe..

så nu har jag gjort mig i ordning, och ska åka in mot ljusdal för att mysa sönder! :) hehe!

Men ni vet hur ni får tag på mig, själv myser jag i en soffa med olivia på hotellgatan! :) ehe!

På återseende..
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards