Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under juli 2009

Av Louise - 7 juli 2009 00:54

I söndags fick vi för oss att vi skulle börja måla vardagsrummet/sovrummet, och nu idag ( tisdag ) så är det nästan klart.. Mamma kommer upp nästa vecka och tapetserar våran fondvägg också ... Men allt som ska målas är färdig målat.. och jag är SUPER duper nöjd!! verkligen!! det är hur fint som helst ^^ Så en STOR puss på robin för det han har gjrot. och även tack till jimmy som har hjälpt till.. mycket tacksamt..


idag har vi bara målat, sedan åkte vi till hybo en sväng, och där bjöds det på grillat - mycket gott.. tack så mycket för det.. mysmys<3!!
Sedan bar det av till Borr, för jimmy skulle ha fotbolls match ( och dom vann med 10-0. ) Och jag tror att jimmy var dopad, för så många mål har han aldrig gjort under samma match när jag tittat på någon gång :P hehe! (; men han var mycket duktig - och även alla andra också! ni är bra pojkar :)
Och även att OLIVIA kom dit, så fick träffa henne :) vilket alltid är lika underbart <3 hihi... super nöjd för det också!
Sedan hem efter det och fortsatte måla, så nu är det som sagt klart med färgen!! :) hehe


imorgon blir det väl inte speciellt mycket, blir till att sätta upp saker på väggarna igen!! och vi ska passa på att möblera omprecis allting nu!! vi ska ändra helt. men det är skönt! nu när allting är nytt, så vill man ju ha det annorlunda liksom! så det kommer att bli kanon, nu när jag och robin får det som vi vill ha :) hehe!!

Nee, nu blir det till att sussa lite.. för ska upp tidigt imorgon!
Godnatt alla söthögar! ni är underbara..

Puss<3


JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG...

Av Louise - 4 juli 2009 23:58

Kvällen blev inte så tråkig som jag hade trott att den skulle bli egentligen :P hehe!

 

Älsklingen åkte iväg för att fiska med Tiaz, och jag ville inte riktigt följa med, så jag åkte ner till Olivia istället - alltid lika trevligt :) hehe!

Så åkte vi till Snäre och Persson, där det var Partaj :-D hehe!
och där träffade man en massa kärt folk, vissa hade man inte sett på länge, och några såg man häromdagen :) hehe! Men alltid lika trevligt med kära återseenden :) hehe!

Så var där en stund, och dom tjatade på oss om att vi skulle med ut på Stadt, för det var Rock night!
men ingen utav oss hade någon speciell lust med det, och sedan så seg som jag var i morse/dag på jobbet, vill jag inte vara igen ! oj!!
det har varit en jobbig dag :P hehe..

Men sedan så skjutsade vi ner en massa söta fyllon på ljusdal och stadt, sedan kollade vi runt lite, stannade och rökte nere på Nore! och sedan bar det av hemåt :) hehe!


Nu ska jag vänta på att älsklingen kommer hem ifrån deras lilla fisketur, sedan ska jag krypa ner i sängen och sova lite!!
För imorgon blir det jobb igen! =D hehe..
Pengar på kontot - Underbart!! :)


Nee, godnatt alla söthögar!
Puss&Kram!.

Av Louise - 4 juli 2009 18:07

Idag är det precis ETT år sedan, jag och olivia var ut på krogen för första gången tsms.. Hade sönder lite glas och herjade runt (a) hehe!

det ger en massa minnen <3 hehe! right olivia?! =)


Idag har det varit jobb för hela slanten :P hehe!
men vad händer ikväll? - det vet jag inte, allt jag vet är att jag ska åka till Nore och hämta hem min bil igen i alla fall :P hehe! Men när, det var en helt annan fråga..

ska man på stadt, till bollnäs eller bara vara hemma?! hmm, jag har inte bestämt mig ännu i alla fall =) hmm. får se vad som händer ^^


nee, nu ska jag ta och äta någonting..
ha de bra!
På återseende. Puss!

Av Louise - 3 juli 2009 18:01

Svar till "love" : Jag har nyss fyllt 19, nu har du fått ett svar på din fråga :P


Fredagen var väääldigt bra, bra personer omkring mig! (som alltid!)

Tog det lugnt, sedan ringde lotta och sa att jag behövde komma och jobba, och självklart gjorde jag det... det är ju alltid pengar i kassan liksom, så inte tackar man nej, för då får man skylla sig själv :p hehe!!


Efter jobbet blev det lugnt en stund, maten stod till och med på bordet när jag kom hem.. gulle dig (;

Sedan på kvällen så blev det utgång med Olivia och några till, träffade bland annat Fransén, Tiaz och en efterlängtad Mia.. fick reda på lite smaskiga saker! så tack för det :P hehe!


men det blev en ganska tidig kväll, eftersom jag skulle upp och jobba (; hehe!
PUSS!

Av Louise - 2 juli 2009 23:16

jag är verkligen hur lycklig som helst, jag har verkligen allt jag kan önska och be om...
En underbar pojkvän, dom bästa vännerna man kan ha, världens bäst familj/släkt!! Aaa, jag har verkligen allt..


dagen idag har varit okej faktiskt..
och även att vi säger grattis till Karl-Oskar som blir 19 idag (;


har väl inte gjort speciellt mycket idag!
jag och älsklingen har varit och handlat, fyllt upp kylskåp, frys och skafferi med en massa saker! och det var bra(; för nu finns det ju i alla fall hemma ^^ hehe!

Sedan har jag solat =) hehe!


Sedan på kvällen grillade vi lite, och nu har vi varit på Nore och tagit ett kvällsdopp med Jimmy :) - mys!

 och nu sitter vi hemma igen..


Nu blir det mys framför en bra film.
Pussis! <3

Av Louise - 2 juli 2009 23:00

Jag hade tänkt att berätta lite om gårdagen! för den var verkligen SÅÅÅÅHÄÄÄR bra!! jag är super nöjd...
Men känner även på mig att det kanske kan bli ett ganska långt inlägg.. men det är sådant som märks =)


Men jag vaknade i alla fall runt elva när klockan ringde, och det vill man ju egentligen inte vakna till på sin egen dag! men det är ju smällar man får ta ibland. right? :P hmm..
men jag klev i alla fall snällt upp efter att jag hade läst igenom alla grattis sms på tfn, och så hoppade jag in i duschen, käkade frukost och gjorde mig i ordning!! (;
Sedan bar det av ner på ljusdal och hämtade även upp Olivia på vägen...
Sen efter detså ner på centrum huset och där träffade vi Jimmy och Kristin, och dom hade köpt presenter åt mig. - gull ungar! <3

Så jag fick ett silver halsband med en sååååååååå söt elefant på.. och sedan Heffaklumpen, som ska sitta i bilen! och TACK så mycket <3 det uppskattades verkligen :)(; , ni är underbara!

Efter det, var det som sagt möte och "dejt" på arbetsförmedlingen, och sådär! tog kanske 35 minuter.. och det sas ingenting vettigt... Men efter det blev det fika, med 2 av dom absolut bästa flikcorna i världen! Olivia och Kristin (; hehe!
Och efter det, gjorde vi lite ärenden och så fick olivi för sig att hon blev tvungen att köpa skor.. Så nu hatar hon mig lite granna eftersom jag sa att dom va söta, oavsett vad prislappen visade (a) hehe! men hon köpte dom i alla fall...

Efter det åkte jag hem och käkade god mat och otroligt god tårta! :) mums! tack så mycket :)


Sedan gick jag in och duschade och gjorde mig halvt i ordning ( skulle fixa resten senare med olivia ) ... och så som sagt, åkte jag till Nore hem till Olivia och Kristin kom också dit..
Sedan drack vi någon cider, snacka en massa skit, kareoke blev det :) och sedan spelade vi: Sanning och Konsekvens! :)
vilket visade sig bli:  - Olivia skulle trä på en kondom på ett föremål och förklara varför man skulle skydda sig!   -Jag skulle fria till någon på mitt mest romantiska vis ( vilket inte gick så bra, så firade senare på kvällen!).. -Svensson och Olivia bytte tröjja/linne med varandra och en massa andra tokigheter och sanningar oss 4 emellan.. underbart <3


Sedan drog vi ut, lite klent med folk i början! men det släppte ju när eliten kom... Stefan kom, rätt rund under fötterna, men hallå? inte speciellt oväntat eftersom han nu SJÄLV får gå på systemet liksom! hmm:P... Farligt.. aa, jag vet!!
och kvällen inne på krogen var underbar..... "fågeldansen" med olivia, frieri och en massa tokigheter :)

Sedan kom vi fram till att vi skulle FÖRSÖKA vara vänner, och bara det är ju ett stort framsteg! och jag är otroligt lycklig(!!!) för det... det kunde egentligen inte ha blivit en bättre avslutning på denna kväll... men jag är super nöjd i alla fall.. nu får jag bara hoppas på att det fungerar... eller kommer det verkligen göra det?! hmm..  det gjorde verkligen min kväll ännu bättre än vad jag trodde.. jag fick lite hopp igen! tack för det (;


men nog om allt det.. sedan hem och sådär! :)
men TAAAAAAACK till er allihopa! för en underbar födelsedag.. ni gjorde världens bästa jobb för att göra den till den bästa födelsedagen någonsin!! jag är er evigt tacksam! :) ni är bara bäst ( jag vet, jag har dom bästa människorna runt mig! ) underbart! jag vet ;D


Men sedan behöver ni inte riktigt veta alla detaljer om kvällen heller, för det finns egentligen sååå mycket mer att berätta.. men det håller jag för mig själv och mina närmaste vänner som var med och firade :) hehe!

Pussis /  En LYCKLIG nybliven 19åring :) <3 !! 

Av Louise - 1 juli 2009 00:18

nu har klockan blivit över 12, och det är MIN födelsedag... grattis på mig :) hehe!
Olivia var snabb, klockan hann precis bli tolv så pep det till i telefonen :)
tack honung <3 hehe!
men vi har ju som sagt en dejt idag också, på arbetsförmedlingen ;) hehe, 14.30, and I'll be there sweetie! :) <3 sedan fika!
Sedan vill hon även ha med mig ut på Stadt senare på kvällen, hmm! Men vi får nog se det ^^

Men jag kan inte sova, jag vet inte alls varför! hmm, varför kan jag inte sova?
Nog för att jag är lite uppspelt ( det måste jag erkänna! )
jag hoppas på en kanon dag med några av dom bästa som sällskap :)

+ att jag saknar min Robin nå otroligt mycket, jag önskar att han kunde vara hemma med mig idag! Men han måste ju tyvärr jobba :'( hmm
Men han kommer hem på Torsdag! och det gör mig glad!
Älskar dig hjärtat <3


nee, nu ska jag försöka blunda en sväng och se om jag kanske lyckas den här gången :)
Natti! :)
Pussis <3

Ovido - Quiz & Flashcards